50KS/BOX 212-215 Elektrické Zapojení Svorky pro Domácnost Drát Konektory Fast Svorky Pro Připojení Vodičů

50KS/BOX 212-215 Elektrické Zapojení Svorky pro Domácnost Drát Konektory Fast Svorky Pro Připojení Vodičů

Nový produkt

240.78 Kč

304.89 Kč

-21%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Komoditní materiál analýza

Využití metody

Zpomalovač hoření test

Pomocí scén

1.Doručení A Platba

1. Budeme dodává zásilky do 2-6 dnů poté, co jste provedli platbu.

2. Zásilky je doprava zdarma přes China Post Registrovaných Air Mail , pokud hmotnost balíku je více než 2 kg , budeme používat EMS, e-EMS, China Post Air Pozemku Aramex HKDHL atd.

3. V balíčku detaily není skutečné hmotnosti a velikosti zboží, pokud potřebujete znát aktuální hmotnosti a velikosti, stačí nás kontaktovat.

4. Dodací lhůta je cca 15-45 dní.

5. Pokud kupující chcete použít rychlejší způsob dopravy, jako je EMS, DHL atd, prosím, s námi komunikovat o zvýšení dopravy.

6. Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.

2.O Celní

1. Aby bylo zajištěno, obdržíte vaši objednávku, aniž nebo nižší dovozní clo, budeme deklarovat to jako Dárek s nižší hodnotou, která neodráží celkové ceny, kterou jste zaplatili nebo tržní hodnotu produktu a může se nepoužije pro země s různými celní pravidla.

2. Nebo můžete zanechat vzkaz, aby nám řekli, jak moc by jsme, aby celní prohlášení. Jsme rádi, aby sledovat vaše instrukce.

3. Žádné dovozní poplatky nebo poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

4. Dodavatelé nejsou odpovědni za zpoždění způsobené celní oddělení ve vaší zemi.

5. Dodatečné náklady nebo zpoždění může dojít během mezinárodního obchodu. Jsme upřímně doufám, že nechcete používat dodatečné náklady na dovoz nebo celní odbavení zpoždění jako důvod k požadování náhrady nebo odjezdem negativní zpětnou vazbu.

3.Po-prodejní Servis

Budeme kontrolovat kvalitu zboží před odesláním. Pokud tam jsou některé neočekávané problémy se stalo, doufáme, že k řešení problémů s kupujícím prostřednictvím přátelské následujícími způsoby:

1. Pokud to je problém s kvalitou, kupující může obrátit přímo na mě,jsem vám odpověď do 12 hodin

2. Man-vyrobené poškození, kupující převzít plnou odpovědnost.

4.Barva

Barva produktu vzhledem k obrazovce, světle a fotografován na pozadí a jiných důvodů, tam bude určitý barevný rozdíl. Je to, že patří k normálním rozmezí

5.zpětná vazba

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu a dejte nám 5 hvězdiček, pokud máte nějaké otázky ohledně našich produktů nebo služeb, prosím, kontaktujte nás za prvé, budeme v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytovat nejlepší služby pro vás,takže se nemusíte dát zpětnou vazbu přímo . Děkuji vám za vaši spolupráci.

Štítky: připojení připojení, svorka wago, venkovní elektrické pole výstupy, elektrické připojení konektor, anténa připojovací box, 2, 5 mm konektor, pouzdro napájení, jack micro usb, konektor fpc, konektor wago.

Parametry

Jmenovitý Proud 32A
Multi Měkký Drát 0.08~4mm2
Pás Délka 9 - 10mm
Jmenovité Napětí 250V
Materiál tepelné Izolace Modifikované nylon(PA66)
Jeden nebo Několik Tvrdý Drát 0.08~2.5mm2
Značka XY KVALITY
Jmenovité Impulzní Napětí 4KV
Číslo Modelu PCT-212/213/215

Napsat recenzi

50KS/BOX 212-215 Elektrické Zapojení Svorky pro Domácnost Drát Konektory Fast Svorky Pro Připojení Vodičů

50KS/BOX 212-215 Elektrické Zapojení Svorky pro Domácnost Drát Konektory Fast Svorky Pro Připojení Vodičů

Komoditní materiál analýza Využití metody Zpomalovač hoření test Pomocí scén 1.Doručení A Platba 1. Budeme dodává zásilky do 2-6 dnů poté, co jste provedli platbu. 2. Zásilky je doprava zdarma

Související produkty: