Yaqi 24mm Panda Smoking Uzel štětka na Holení Henry Hakamaki

Yaqi 24mm Panda Smoking Uzel štětka na Holení Henry Hakamaki

Nový produkt

393.85 Kč

Hodnocení 

Více informací

Yaqi 24mm Panda Smoking Uzel štětka na Holení Henry Hakamaki

Popis: vynikající kartáč se dostat jste začali na mokré holení! Vyrobené ze syntetické vlasy, přednostní štětina pro vytvoření bohaté pěny, tento kartáč je úžasný hodnotu! Materiál: syntetické vlasy štětiny + Bílé a Černé Pryskyřice Rukojeť Kartáč uzel průměr: 24MM (+/-1mm) Loft velikost: 53 mm (+/-1mm) Rukojeť výška: 70 mm (+/-1mm) Nejširší průměr rukojeti: 39mm (+/-1mm) Funkce: nezbytný pomocník pro každodenní osobní holení. Nylon kartáč na vlasy, je rychleschnoucí a není snadné spadnout. Vysoce kvalitní, může vám vynikající oholení. Vhodný pro domácí a cesty. Jak - musí mít pro úzké, pohodlné holení Hustě naplněné kartáček Vynikající hodnotu za tuto cenu Se Starat O Vaše Kartáč 1. Šampon kartáčem v teplé vodě před prvním použitím. Použijte stejný šampon, který můžete použít k umýt si vlasy. 2. NIKDY vařit vašeho štětce. 3. Nikdy stiskněte kartáč na vaší pokožky. To bude rozbít jezevčí vlasy. Místo toho, mrtvice to bokem, jako malířský štětec. 4. Mycí kartáč dobře s teplou (ne horkou) vodou po každém použití. 5. Flick kartáč k odstranění tolik vody, jak je to možné po každém použití. Také můžete jemně hladit ho na suchý ručník. 6. Nikdy neskladujte kartáč na jeho základně (ano, víme, že jsou ploché). Místo toho, použít kartáč stojan, takže zbývající voda se může pohybovat od základu vlasy. 7. Aby se zabránilo plísní, neskladujte kartáč v lékárničce, mezi použití. Místo toho, umístěte stojan na marnost nahoru, aby umožňovaly řádné cirkulace vzduchu. 8. Pokud používáte kartáč v cestovní kit, ujistěte se, že vzít ho ven, aby důkladně vyschnout po návratu. Náklad: ruské zákazníky, prosím, splnit vaše celé jméno(obvykle obsahují tři části) na vaši adresu tak, aby jste mohli přijímat vaše položky. Objednávky budou odeslány do 48 hodin po zaplacení obdržel. To obvykle trvá 12-60 dnů doručit na vaši adresu, v některých zemích může trvat 90 dní. Zpoždění se stává sometims, pokud nechcete dostávat vaší zásilky ve správném čase, prosím, kontaktujte vaše místní pošta a vlastní. Pokud se nemůžete dočkat a chcete objednávku stornovat, prosím, vyberte důvod "nechci, aby tento bod víc." Vezměte prosím na vědomí, Vlastní Povinnost, je kupující odpovědnost, která není zahrnuta v ceně. Balíků do Itálie, Španělsko, Kanada, Chile, bude zpoždění několik dní. Pokud si mysli toto, prosím, místo vaší objednávky.

O Yaqi YAQI je profesionální ve výrobě všech druhů holicí štětce od roku 2007. Yaqi je zaměřen na navrhování a výrobu vynikající kvalitu výrobků, a nyní populární po celém světě. Dnes, zákazníci mohou těžit z Yaqi M2C(výroba na přání zákazníka) podnikání bez placení extra peníze na distributora, nebo se strachovat, zda výrobek, který jste zakoupili, je padělek. Uložit své peníze, koupit od Yaqi FACTORY STORE. Zpětnou vazbu, Zákazníci jsou naši přátelé a vaše spokojenost je Yaqi 's prioritou Číslo 1. Pokud se vám líbí náš produkt, prosím, zanechte nám 5 hvězdiček a pozitivní zpětnou vazbu. Prosím nenechávejte žádné negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít spor dříve, než se obrátíte s námi. Máte-li jakékoli další otázky, nebo se vrátit žádost, prosím, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím zprávy. Zprávy budou odpověděl do 24 hodin s výjimkou soboty a neděle. Uděláme, co bude v našich silách, aby sloužit a pomoci našim zákazníkům řešit problémy. Pracovní doba: GMT+8 Peking Čas 8:30 - 18:00, od pondělí do pátku.

Štítky: qshave břitva, kartáč oholit, panda hračky, holení kartáč set, yaqi kapelou kartáč, štětka na holení zlatá rukojeť, případ oholit, břitva yaqi, muži smoking, černá miska na holení.

Parametry

Materiál Rukojeti Pryskyřice
Rukojeť Barva Bílá a Černá
Číslo Modelu R1908-S
Materiál Syntetické Vlasy
Typ Položky Štětka Na Holení
Velikost 24mmX53mm
Značka yaqi

Napsat recenzi

Yaqi 24mm Panda Smoking Uzel štětka na Holení Henry Hakamaki

Yaqi 24mm Panda Smoking Uzel štětka na Holení Henry Hakamaki

Yaqi 24mm Panda Smoking Uzel štětka na Holení Henry Hakamaki Popis: vynikající kartáč se dostat jste začali na mokré holení! Vyrobené ze syntetické vlasy, přednostní štětina pro vytvoření bohaté pěny, tento kartáč je úžasný

Související produkty: