Joystick pro Dandy: forma Sega 9 pin. JS05-9-8Bit GRE

Joystick pro Dandy: forma Sega 9 pin. JS05-9-8Bit GRE

Nový produkt

91.05 Kč

Hodnocení 

Více informací

POPIS

Joystick form factor Sega-se stala nejoblíbenější mezi fanoušky herních konzolí. Teď to má stát k dispozici pro Dandy!

Zaoblené rohy GamePad ne narazit do dlaně vaší ruky, pohodlné d-pad na levé straně umožňuje 8-způsob pohybu a není omezen na cross-krk i na Ka tělo bylo provedeno na Dandy je standardní konzole. Na joysticku na pravé jsou 4, ale tolik jako 6 zdvojených tlačítek, což výrazně rozšiřuje funkce ve hře, což vám umožní dělat více akce. Gamepad má dost длинный-1. 5 metrů kabelu. Joystick je vyroben z nárazuvzdorné ABS plastu a téměř neklouže v ruce. Kromě toho, různé barvy řešení těchto manipulátorů jsou k dispozici na našich webových stránkách. Feel komfort ze hry s aktualizovanou verzi js05 joystick kit pro dandy formátu konzole s úzkým 9-pin konektor, který za přijatelnou cenu si můžete koupit v našem internetovém obchodě.

Obsah Balení:

1. joystick-1 Ks

Vlastnosti:

Typ konektoru: 9 pin

Barva: Šedá

Joystick, délka kabelu: 1,5 m

Země výroby: Rusko

VZHLED KÓDU

Štítky: sega md joystick, hori ps4, dandy konzole joysticku, 8bit hra, 60 pin, xiomi redmi 10x, de joystick, joystick sega usb, 8 pin, 9 pin gamepad.

Parametry

Číslo Modelu JS05-9-8Bit GRE
Značka dendy
Původ RU(Původu)
Typ Joysticky
Kompatibilní Značka/Model NIC

Napsat recenzi

Joystick pro Dandy: forma Sega 9 pin. JS05-9-8Bit GRE

Joystick pro Dandy: forma Sega 9 pin. JS05-9-8Bit GRE

POPIS Joystick form factor Sega-se stala nejoblíbenější mezi fanoušky herních konzolí. Teď to má stát k dispozici pro Dandy! Zaoblené rohy GamePad ne narazit do dlaně vaší ruky, pohodlné d-pad na levé straně umožňuje 8-způsob

Související produkty: