USB C Tester,2 v 1, Typ C USB Tester Barva Sn IPS Digitální Multimetr,Napětí,Proud,Výkon,Odpor,Teplota,s Klipem

USB C Tester,2 v 1, Typ C USB Tester Barva Sn IPS Digitální Multimetr,Napětí,Proud,Výkon,Odpor,Teplota,s Klipem

Nový produkt

355.85 Kč

494.09 Kč

-27%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dcl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { šířka: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; výška: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; barva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-nadpis { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: zdědí; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

USB C Tester,2 v 1, Typ C USB Tester Barva Sn IPS Digitální Multimetr,Napětí,Proud,Výkon,Odpor,Teplota,s Klipem

[Nejnovější Modernizované USB C Power Meter Tester]: multimetr tester sledovat Napětí,Proud,Kapacita,Elektrické Množství,Výkon,Teplota,Odpor,Čas Nabíjení a další údaje nebo USB typ C Port Zařízení.Musí Gadget kontroly nabíjecí výkon(rychlost nabíjení a kvalitu) výstupu zdi/autě/solární panel nabíječky a USB nabíjecí kabely.To může být také použit k nalezení nejvyšší aktuální Bezdrátové Nabíječky a zkušební kapacity a elektrické energie power bank.

[Nejnovější Modernizované IPS Barevný Displej, Sn]: Nová vylepšená verze nabízí 8 IPS hlavní barva sn displej rozhraní,což umožňuje přepínání rozhraní displeje stisknutím tlačítka.S nové rozhraní nastavení,tento nástroj může sledovat napětí,proud,kapacita,elektrické množství,výkon,impedance zátěže,D/D - napětí a další data z USB.(Vylepšené IPS HD barva sn je jasnější než starý LCD barevný sn.Podporuje překlopení sn na 180 stupňů, a 3 druhy přizpůsobené rozhraní!)

[Professional Safety Guard]: Vybavený s přes-napětí ochrana, over-aktuální ochranu, pod-napětí ochrana, nízké energetické ochrany a zabezpečovací systém. Tento upgrade USB Typu C tester dokáže detekovat bezpečnostní a maximálně chrání spotřebiče od daing. Bude to odříznout výstup automaticky a alarm zvuk, když to bude uložení dat při power off najednou.

[ŠIROKOU ŠKÁLU POUŽITÍ]: USB tester JE dodáván s OTG adaptér, podporuje PD3.0/PD2.0, QC3.0/QC2.0 a více rozhraní,tento nový multimetr podporuje aktualizováno 11 Pro iPhone mobilní telefon. (Podpora iphone 11/X/iPhone Xs rychlé nabíjení, 29W napájecí, 5V3A / 9V3A / 12V2.5A / 15V2A). To může také být použity k testování jiného typu C zařízení, jako jsou Samsung Galaxy S9 Plus, Google ChromeBookPixel, OnePlus, HuaWei P9, ect.

Zobrazení Sn Návod k obsluze: Stiskněte Jednou Tlačítko Power:Přepínání Zobrazení Rozhraní.Dlouhé stisknutí Sn Otočit

Rychle poklepejte Kapacita mAH Jasné

Rychle Stiskněte Tři-Klikněte na Aktuální WH Jasné

Rychle Stiskněte Čtyřikrát-Klikněte Čas Clea

Rychle stiskněte pěti-klepněte na tlačítko nastavení úplné vypnutí zapalování a časově doba nabíjení power-off připomenutí nastavení bliká na bliká nastavení, dvojité kliknutí je add-on tlačítko je odčítání, a když se sčítání a odčítání, stiskněte a podržte tlačítko pro kontinuální sčítanec a odčítání; když krátce tlačítko je stisknuto na více než-napětí low-voltage, over-aktuální nastavení rozhraní, rychlý double-click nebo rychle Tři hity jsou k nastavte hodnotu.

Pokud elektrický proud existuje, když to přepínat bez zatížení,prosím, stiskněte tlačítko 7 krát rychle vymazat data na elektrický proud(Ale prosím, ne stiskněte tlačítko 7 krát průběžně během procesu testování.)

Prosím, Laskavě Na Vědomí:

Když se okolní teplota změní nebo vnější vedení tepla, aby tester způsobí, že proud se nevrátí na nulu, a na displeji se zobrazí 0,01 A nebo 0,02 A nebo v opačném případě počkejte na tlačítko klíč vložte do USB Nabíječky Je možné, aby aktuální teplota okolního současná nulová kalibrace,Po žádné moci přesnější měření.A když v Žádné kalibrace,výstup nemůže mít žádné zatížení aktuální spotřeby, takže usb tester displeji 0.00 A.

Barva: Černá

Materiál: kov + plast

Obsah Balení:

1 * USB Tester

1 * OTG adaptér

1 * USB dual-head krokodýl klip test line

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci. Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Štítky: usb multimetr recenzi, mt8208, multimetr usb, fotoaparát tester, thermomet, měřič teploty, usb multimetr usb c, iphone android multimetr, usb tester registrátora, stick usb.

Parametry

Původ KN(Původu)
DIY Dodávky Zpracování dřeva
Značka MiLESEEY

Napsat recenzi

USB C Tester,2 v 1, Typ C USB Tester Barva Sn IPS Digitální Multimetr,Napětí,Proud,Výkon,Odpor,Teplota,s Klipem

USB C Tester,2 v 1, Typ C USB Tester Barva Sn IPS Digitální Multimetr,Napětí,Proud,Výkon,Odpor,Teplota,s Klipem

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dcl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { šířka: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; výška: 15px;

Související produkty: