DPF Diamond Výšivky mozaika Vzor DIY 5D Diamond malování diamante obraz psa zeď dekor ručně vložit malování

DPF Diamond Výšivky mozaika Vzor DIY 5D Diamond malování diamante obraz psa zeď dekor ručně vložit malování

Nový produkt

246.21 Kč

410.35 Kč

-40%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vítejte v mém Obchodě

Добро пожаловать в DPF Официальный магазин

DPF má schopnost produkovat a design

Diamond obraz je umělecké dílo, dekorativní efekt,Diamond malování je jednoduché a snadné dokončit

DIY produkt Diamantový malování způsob výroby je velmi jednoduchý, vhodný pro lidi různých věkových kategorií.Děti mohou používat diamond malování rozvíjet inteligenci.Mladí lidé se mohou kultivovat zájem, zmírnit stres, rozvíjet myšlení.Starý člověk může pěstovat koníčky a trávit čas Diamond malování výrobní proces je jednoduchý, a to v následujících podrobnosti budou diamond malování výrobní proces,nebojte se,je to velmi snadné.Poskytujeme zákazníkům s dopravou zdarma a kvalitní produkty Pro staré zákazníky, aby poskytovat více slevy a rychle, logistiky, Pokud zákazník zvolí více produktů, budeme poskytovat komerční kurýrní a velkoobchodní ceny, jako jsou DHL Užijte si šťastný nakupování

Před vaší platby, prosím, přečtěte si následující obsah pečlivě, bude vám zaručí šťastný nakupování.

Maloobchod: přijímáme maloobchodní transakce od všech zákazníků po celém světě.Není nastaven minimální limit pro všechny komodity.

Velkoobchod: přijímáme velkoobchod od všech zákazníků po celém světě.Ve snaze zmírnit vaše zásob tlak, šarže jsme soubor je větší než nebo rovno 2 kusy.pokud chcete velké množství velkoobchod, prosím, kontaktujte nás, budeme diskutovat o velkoobchodní ceny, způsob dopravy a tak dále s vámi.Jsme přesvědčeni, že můžeme dosáhnout uspokojivé dohody.

Delivery agent: pokud jste zahraniční on-line prodejců, můžeme poskytovat přepravní služby agent pro vás.Prosím, jasně sdělte nám vaše kupující adresu informací při obchodování, budeme snaží být služby pro vás ve stejnou dobu, a budeme plně respektovat vaše obchodní tajemství, nikdy dělat nic poškozuje zájmy své chování.

Pokud vaše země a oblasti nejsou v zemi dopravu zdarma, můžete contac t s námi, my vám poskytne nejlepší způsob dopravy.

1. Doprava:

Naše výrobky jsou z pevninské Číny.Po vašem úspěšném zaplacení, budeme dodávat zboží v 5-7 pracovních dnů, vaše zboží vám obvykle dorazí do 7 do 50 pracovních dnů.Ve vzácných případech, je pravděpodobné, že zpoždění, které závisí na počasí a projít rychlost vaší zemi a zboží.Kdy zboží odesláno, budeme aktivně sledovat své zboží, doprava stát.

Obvykle používáme China Post malý balíček pro vaši dopravu, za normálních okolností, zboží bude dodáno v 20-40 dnů.Ale existují i další případy, může být odloženo, například, špatné počasí, zpoždění příjezdu ve vaší zemi a poštovní systém zpoždění odeslání místní pošta a tak dále.Proto, China Post pozemek dodací lhůta je maximálně 60 dnů.

2. Celní:

Poté, co zboží dorazilo ve vaší zemi, to může způsobit určité sazeb v některých zemích.Tato část sazebníku musí být hrazeny vámi .Budeme označit jako dárek nebo nižší hodnotu zboží, pro vás, jak ušetřit část z celních poplatků.

3. Po-prodejní servis:

Na veškeré zboží, které prodáváme, jsou přísně kontrolovány.Pokud zjistíte, že zboží, které jste obdrželi, má problém s kvalitou (non-umělé poškození) do 3 dnů.Prosím, fotit a kontaktujte nás, budeme měnit nebo vrácení peněz pro vás.

4. Zpětná vazba:

Vaše spokojenost je pro nás velmi důležité.Pokud jste spokojeni s vaší zboží, prosím, dejte nám pozitivní zpětnou vazbu.Pokud nejste spokojeni se zbožím, prosím, kontaktujte nás, můžeme vyřešit jakýkoli spor s vámi místo odesláním negativní zpětnou vazbu na www.eldomplus.cz.Děkuji moc.

Štítky: diamond kreslení plný, diamond obraz plný náměstí prodej, 5d diamond malování poeové, 5d diy diamantový malování na kytaru, 5d obraz diamante, plná diamant malování, diamond 5d diamond malování, diamond malování fullcang, diamond obraz plný náměstí v zimě, diamond malování pes.

Parametry

Značka DPF
Plátno Způsob Balení taška nebo box
Rám No
Vnější Obal Barevné Krabici
Vzor Typu Zvíře
Styl Evropa
Diamantový Tvar Náměstí
Formulář Trojrozměrný
Počet Barev 30-45
Vkládání Oblasti Plné
Materiál Pryskyřice
Použití Obrazy

Napsat recenzi

DPF Diamond Výšivky mozaika Vzor DIY 5D Diamond malování diamante obraz psa zeď dekor ručně vložit malování

DPF Diamond Výšivky mozaika Vzor DIY 5D Diamond malování diamante obraz psa zeď dekor ručně vložit malování

Vítejte v mém Obchodě Добро пожаловать в DPF Официальный магазин DPF má schopnost produkovat a design Diamond obraz je umělecké dílo, dekorativní efekt,Diamond malování je jednoduché a snadné

Související produkty: