Ouchuangbo Rádio Fm Zesilovač Signálu Antény Anti-rušení Booster Amp Automobilových Dílů

Ouchuangbo Rádio Fm Zesilovač Signálu Antény Anti-rušení Booster Amp Automobilových Dílů

Nový produkt

98.15 Kč

104.42 Kč

-6%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vlastnosti: Posílení rádiového signálu a snížení hluku. Měděný vodič signálu, silné anti-rušení, poskytuje lepší signál. Antény booster. Zahustit koně v ústech kovový stínící kryt, all-round ochrana. Práce pro oba AM a FM rozhlasových stanic. Aantenna zesilovač položka délka: 330mm. Schopen poskytnout vysoký výstupní proud, nízké harmonické zkreslení a kříž, zajištění bezpečnosti provozu. Lepší výkon TDA2002 (pin - to - pin kompatibilita). Velmi nízké vnější složkou počítat. Snadno sestavit, šetřit náklady a prostor. Vlastnosti: Vysoká přesnost,Přenosné Materiál: Elektronické Komponenty,Kovové,Plastové Pro VW Konektor Poznámka: Není vhodné pro Tyč antény a sklo antény . Balení Seznam: 1 x Auto FM anténa 1 x 3M lepicí páska 1 x Příslušenství

Obrázek Produktu

Doprava

Standardní položky mohou být odeslány do 3 obchodních dnů po zaplacení a potvrzení objednávky. Prosím

poskytnout správné psč a platné telefonní číslo. aby se zabránilo zpoždění.

1) Může loď DHL, FedEx, UPS, EMS, ARMX, E-paket, Post Air Mail Service atd --- jsme se zvolit nejekonomičtější způsob, jak mezi nimi pro vás.

2) Pokud kupující nemusí zásilky mají být doručeny některé kurýrní pro snadné celní odbavení, prosím, napište nám.

3) nemáme loď APO/FPO, P. O. BOX adresy.

4) Vzdálené oblasti, poplatek vyloučeny, a to na adresy nacházející se v odlehlých oblastech na DHL/UPS/FedEx webové stránky, bude účtován příplatek kolem NÁS$40.

FAQ:

1.DANĚ:cena nezahrnuje žádné daně, a kupující nemusí platit daň .všechny pozemky jsou předmětem Celních kontrol platit tarify. *2.Vzdálená plocha : cena nezahrnuje dhl remote area poplatek, pokud vaše místo je vzdálené oblasti, v dhl, budete muset věnovat více 40usd remtoe oblasti účtovat , pokud nechcete platit to, že prodávající nebude loď dhl. *3.Instalace: doporučujeme zákazníkům si produkty, na auto servic store najít odborníka, nainstalovat,protože nesprávné instalace může škodám na zařízení.pokud máte nějaké problémy se zařízením,prosím, kontakty na nás před otevřít spor,budeme poskytovat dobré řešení pro vás,že většina sporů jsou způsobeny špatným použitím nebo instalací. *4.Služby: JEDEN Rok Tovární Záruka(doplňky nejsou v ceně),můžete se nás zeptat na navigaci aktualizace nebo nový firmware, jestli se něco nového.

5.O Sporu a Zpětná vazba: a. Po odeslání balíku, můžete sledovat balíček přímo s sledovací číslo. B. Všechny modely byly přísně testovány před odesláním, můžete nám věřit, a budeme odeslat dobré produkty. C. Po obdržení zboží, pokud máte jakékoliv dotazy nebo obavy týkající se výrobku nebo zařízení, můžete nás kontaktovat ihned, v pořadí informací, jsme vám pomůže vyřešit, a poskytnout vám dobré řešení. D. Prosím neotvírejte sporu přímo, jinak to bude řešit spor manipulace týmu. Můžeme vám pomoci vyřešit problém, budete muset počkat na více času, aby vyřešit váš problém. E. Pokud se vám líbí naše produkty, můžu se zeptat vaši pomoc, aby opustit pozitivní zpětnou vazbu a dobré fotografie pro váš řád? To je skvělé povzbuzení a podporu pro nás, a my budeme dělat lepší a lepší v budoucnu. 6.Má to auto audio fit moje auto? Náš technik vám pomůže dostat odpověď. On však potřebovat nějaké zprávy od vás. prosím odpovědět na níže uvedené otázky a zanechat zprávu, aby nám po objednávce, odpovíme vám do 24 hodin. děkuji moc. a.Fotografii vašeho vozu originální palubní desku, aby nás prosím. Která značka vašeho auta ? b.který rok je vaše auto vyrábět(není čas koupit) ? c.Má vaše auto má původní digitální zesilovač? (Obvykle, pokud vaše auto zesilovač schránka pod sedadle spolujezdce, nebo si můžete najít subwoofer v kufru vašeho auta/boot, můžeme jisti, že vaše auto má digitální zesilovač.) 7.Může to být odeslány do mé země?

Můžeme loď položky 98% zemí světa. pokud vaše země může ot vyberte na www.eldomplus.cz , pls s námi mluvit . 8.Jak dlouho může trvat, aby se dospělo?

Obecně řečeno zajistíme vám zásilku do 1-2 pracovních dnů, jakmile je platba potvrzena, a spolupracujeme i s DHL(5-7 dnů), EMS (13-20days) dobu dodání

POKUD Máte Nějaké Problémy, O Naše Výrobky,Prosím, Kontaktujte Nás dříve, Než Vám Dát zpětnou Vazbu,Budeme Vám Spokojen Řešení!!

Oteplování!!: Tento výrobek musí být účtovány v autě ,pouze 12 Napětí na auto, může se to spustit a pracovat ! POKUD je připojeno k počítači, bude to hořet řádky položky,nemůžeme nabídnout vrácení peněz do této situace! Věnujte, prosím, pozornost!

Štítky: rádio wifi, mobilní gps anténa, signstek fm vysílač, dab, neo z-wave, iqo, activ radio anténa, digitální anténní analyzátor, extencao wifi anténa, fm rádio.

Parametry

Značka Ouchuangbo
Původ KN(Původu)
GPS typ Přijímač & Anténa

Napsat recenzi

Ouchuangbo Rádio Fm Zesilovač Signálu Antény Anti-rušení Booster Amp Automobilových Dílů

Ouchuangbo Rádio Fm Zesilovač Signálu Antény Anti-rušení Booster Amp Automobilových Dílů

Vlastnosti: Posílení rádiového signálu a snížení hluku. Měděný vodič signálu, silné anti-rušení, poskytuje lepší signál. Antény booster. Zahustit koně v ústech kovový stínící kryt, all-round ochrana. Práce pro oba

Související produkty: