Tipy Na Comedy Magic (V1.) Robert Baxt kouzla

Tipy Na Comedy Magic (V1.) Robert Baxt kouzla

Nový produkt

104.42 Kč

122.79 Kč

-14%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vážení staré a nové zákazníci, všechny naše výrobky jsou na skladě a může být odeslána co nejdříve. Prosím, neváhejte koupit. Mám více než 15.000 druhů produktů. Ukážeme jen pár produktů. Pokud nemůžete najít produkty, které potřebujete, prosím, napište mi a já vám pomůže. Pro lepší ceny a služby, prosím, sbírat mém obchodě, děkuji.

Tipy Na Comedy Magic (V1.) Robert Baxt

Toto DVD je ke Stažení Roberts návaznosti na jeho nejprodávanější Mouthcoil a Lakomci Sen Dvd.

Břichomluvci Kejklíři, Loutkáři Výletní Loď Akty Veřejné Reproduktory Firemní Baviči a každý, kdo chce být VTIPNÝ a ENTERNATINING najdete to neocenitelný návod, jak dělat komedii! Robert Baxt pracuje jako komedie umělec, protože on byl dítě. On se objevil v TELEVIZI a ve filmech a je vítězem Komedie Trofej z Evropské Federace Mezinárodní Společnosti du Magicue (FISM), stejně jako je uděleno mnoho dalších cen a vyznamenání.

Jako spisovatel jeho materiál byl používán slavnými umělci jako David Copperfield, a akty, které se objevují na TV v Las Vegas na Výletních Lodích a v širokém spektru podniků. Obě teorie a praktické příklady jsou pryč do s ukázkami z Roberts vlastní tělo hmotné. Lehké a svěží DVD, které je pro zábavnou prohlížení, zatímco pokyny výuky a humor, stejně jako důležité lekce v komedii a načasování.

Štítky: magie, pop nýt nástroj, iluzionista magic trik, kouzelnický trik, dvd magic trik, tom stone, kouzelná scéna, jednoduchý kouzelnický trik, trik, internátní školy julie.

Parametry

Není Návod V Ceně Ano
Materiál Kovové
Věkové Rozmezí Dospělí
Velikost One Size
Výkon Formě Close-up Magic
Číslo Modelu 5555
Funkce Začátečník
Pohlaví Unisex
Typ KARTY

Napsat recenzi

Tipy Na Comedy Magic (V1.) Robert Baxt kouzla

Tipy Na Comedy Magic (V1.) Robert Baxt kouzla

Vážení staré a nové zákazníci, všechny naše výrobky jsou na skladě a může být odeslána co nejdříve. Prosím, neváhejte koupit. Mám více než 15.000 druhů produktů. Ukážeme jen pár produktů. Pokud nemůžete najít produkty, které

Související produkty: