Ping Genesis Fotonika 45MIL 3W High Power LED Světlo Korálky 1LA5 600mA Zdroj Světla CE RoHS Ultra jasných LED Diod 50ks

Ping Genesis Fotonika 45MIL 3W High Power LED Světlo Korálky 1LA5 600mA Zdroj Světla CE RoHS Ultra jasných LED Diod 50ks

Nový produkt

208.62 Kč

Hodnocení 

Více informací

Freeshipping Genesis Fotonika 45MIL 3W High Power LED Světlo Korálky 1LA5 550mA - 650mA Zdroj Světla CE RoHS Ultra jasných LED Diod 50ks

Produkty show

Čína LiangCheng Optoelektronika Technology Co., Ltd. je společnost specializující se na výzkum, vývoj, výroba a prodej produktů LED Osvětlení továrny. Hlavními produkty jsou VEDL Obchodní Světla, Vnitřní Osvětlení, Osvětlení Příslušenství, Osvětlení, Žárovky A Trubice, Profesionální Světla, Venkovní Osvětlení, Osvětlení Krajiny, Osvětlení, Krajina Osvětlení, Zahradní Lampy, Osvětlení Struny, Cesta Světla, Veranda Světla, Solární Lampy, Pouliční Osvětlení, Podzemní Lampy, Podvodní Světla, ... vybíráme ty nejlepší, dobře-známé značky dodavatelů, aby se stal naším strategickým partnerem ve světě. Jako Cree, Osram, BridgeLUX,NICHIA,SAMSUNG,EPISTAR,SOUL,EDDISON,EVERLIGHT,Epi,MYSLÍŠ DOBŘE, MOSO ... Naše výrobky jsou v souladu a prošel RoHS, CE, FCC, CCC a jiné tradiční povinné certifikace a normy. Naše výrobní procesy jsou v souladu s ISO9001 a ISO14001. Máme, máme zkušený tým R & D, zkušený výrobní tým a pokročilé výroby a zkoušení zařízení, slibujeme, že naše výrobky jsou v záruční lhůtě tří let a výše.

1) přijímáme Alipay,West Union,TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa musí odpovídat vaší Dodací adresu.

4. Dodací lhůta závisí na destinaci a další faktory, to může trvá až do 30 obchodních dnů.

5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.

6. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

7. Doba Dodání:

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a my nebude problém si náhradu nebo výměnu. Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu a musíte nám poskytnout přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat.

3. Vrátíme vám plnou vítěznou nabídku činit, při převzetí zboží v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, po oba Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz. Nebo, můžete si vybrat, mít náhradní.

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.

2. Vadné zboží musí být hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.Nemáme opravy nebo nahradit zboží s prošlou záruční.

Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.eldomplus.cz!

Necháme POZITIVNÍ zpětnou VAZBU po obdržení platby.

Vážné Kupující Pouze! Prosím, místo aby pouze tehdy, pokud souhlasíte se všemi podmínkami.

Štítky: photon, 600ma řidiče, ovladač led, anycub, photon x, led transformovat, photon mono se, lék a umýt, 3w led uv, 3w rostou led.

Parametry

Číslo Modelu LC-GP-1LA5
Přírodní bílá 3500K-4500K
Světelný Tok 200 - 220 LM/W
Materiál Měděný rám + zlatá linka
Napětí 3.0-3.4V
Aplikace 1 LED Reflektory světelného zdroje
Certifikace ce
Aplikace 2 LED Žárovka svítilny zdroj světla
Aktuální 600mA
Značka LC
Studená bílá 5000K-7000K
Teplá Bílá 2800K-3200K
Aplikace 3 LED Downlighty zdroj světla
Aplikace 4 High Power LED světelný zdroj
VF 3.0-3.3 V
Typ Položky Míč

Napsat recenzi

Ping Genesis Fotonika 45MIL 3W High Power LED Světlo Korálky 1LA5 600mA Zdroj Světla CE RoHS Ultra jasných LED Diod 50ks

Ping Genesis Fotonika 45MIL 3W High Power LED Světlo Korálky 1LA5 600mA Zdroj Světla CE RoHS Ultra jasných LED Diod 50ks

Freeshipping Genesis Fotonika 45MIL 3W High Power LED Světlo Korálky 1LA5 550mA - 650mA Zdroj Světla CE RoHS Ultra jasných LED Diod 50ks Produkty show Čína LiangCheng Optoelektronika Technology Co., Ltd. je společnost specializující

Související produkty: