Hi-fi Sluchátkový Zesilovač Přenosný Stereo Sluchátka AMP Dobíjecí o Zesilovač 3,5 mm

Hi-fi Sluchátkový Zesilovač Přenosný Stereo Sluchátka AMP Dobíjecí o Zesilovač 3,5 mm

Nový produkt

253.31 Kč

294.45 Kč

-13%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

1.Mini hi-fi zesilovač sluchátek: All-metal shell, malá velikost, vynikající, malý, lehký, ultra-tenký přenosný hi-fi sluchátkový zesilovač, pomůže vychutnat si high-definition jasné a čisté stereo bez zkreslení.

2. Butterworth circuit design: Butterworth automaticky reguluje výšky a basy automaticky, zvyšování zvuku, hustoty a vysoké a nízké frekvence získat.Živé, dynamické, kulaté nízké frekvenci, silná hudba, kvalitní zvuk, aby vám pocit hi-fi stereo systém.

3.Sluchátkový zesilovač a to nejen může výstup hlasitější zvuk, ale také výstup jasnější, více skutečný stereo zvuk, a zkreslení nízká.

4. Dobíjecí lithium baterie: hi-fi sluchátkový zesilovač využívá dobíjecí lithiovou baterií s kapacitou 220mAH, který může dál pracovat na dlouhou dobu.Jen plug and play, bez zbytečných spínače nebo tlačítka, bude automaticky detekovat zařízení a začít, když je headset připojen.

5. Univerzální kompatibilita: sluchátkový zesilovač může být významně kompatibilní s různých digitálních zařízení, jako jsou MP3, MP4, mobilní počítače, sluchátka, aktivní reproduktory, zesilovače, reproduktory v autě.

Kapacita baterie: 120 mA

Výstupní výkon: 300 mw * 2 / 16ohm

Frekvenční rozsah: 2-27KHZ

Poměr signálu k šumu: SNR: 95DB

Dynamický rozsah: 90 DB

Usnesení: 70DB

Zkreslení: (THD + N) 0.006%

Vstupní impedance: 32 ohm

Výstupní impedance:méně než rovná 200ohm

Pracovní teplota: -40 Celsia ~ 60 Celsia

Nabíjení baterie rozhraní: rozhraní Microphoneusb

Efektivní nabíjení a záření potlačení obvod: 40 minut nabíjení, hi-fi může být používán nepřetržitě po dobu 5 hodin a pohotovostní výdrž baterie je až 200 hodin

Barva:černá

Materiál: ABS

Velikost:3.5 mm 55*22*11 mm

Obsah Balení:

1x sluchátkový zesilovač

1x USB datový kabel

1x o kabel

1x o adaptér

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Štítky: v zesilovač, vintage trubice zesilovač, stereo sluchátka zesilovače, eq předzesilovač, amp diy kit, zesilovač hi-fi, sluchátkový zesilovač tpa6120a2, zesilovač kit, pa zesilovač, amp apple sluchátka.

Parametry

Značka SODIAL
Certifikace NIC
Typ Vstupu USB
Doporučeno Pro Sluchátka S Maximální Impedancí 151-200 Ohm
Typ Výstupu USB
Původ KN(Původu)
Vestavěná Baterie Ano

Napsat recenzi

Hi-fi Sluchátkový Zesilovač Přenosný Stereo Sluchátka AMP Dobíjecí o Zesilovač 3,5 mm

Hi-fi Sluchátkový Zesilovač Přenosný Stereo Sluchátka AMP Dobíjecí o Zesilovač 3,5 mm

1.Mini hi-fi zesilovač sluchátek: All-metal shell, malá velikost, vynikající, malý, lehký, ultra-tenký přenosný hi-fi sluchátkový zesilovač, pomůže vychutnat si high-definition jasné a čisté stereo bez zkreslení. 2. Butterworth

Související produkty: