CHAOYANG SUPER LEHKÝ XC 299 Skládací Horské Kolo Pneumatiky jízdního Kola Ultralight MTB Pneumatiky 26/29/27.5*1.95 Cyklistika Kolo Pneumatiky

CHAOYANG SUPER LEHKÝ XC 299 Skládací Horské Kolo Pneumatiky jízdního Kola Ultralight MTB Pneumatiky 26/29/27.5*1.95 Cyklistika Kolo Pneumatiky

Nový produkt

500.98 Kč

Hodnocení 

Více informací

Vlastnosti:

Ultra-lehký design, s dobrou orientované a manipulaci.

K dispozici v různých terénu a podmínek, husté boule může být dobrý kontakt s vozovkou tak, že to může být dobrá držet na silnici.

Pneumatiky vnitřní vrstva obsahující bodnout snížit šanci, že pneumatika je proražená.

První bionické technologie, zavedení Smart snake rychle povrchem pneumatiky, což je hadí kůže.

Specifikace:

Název: XC 299 Skládací pneumatiky

Model: 299 super lehký XC

Materiál: Double recept materiálu, Kevlar stab-odolné vrstvy

TPI: 120TPI

Použití: Horské Kolo 26" / 27.5" / 29"

Barva: Černá

Hmotnost: 26" 299g / 27.5"310g / 29" 340g

Obsah Balení:

1 ks SUPER LEHKÝ XC 299 pneumatiky,skládací Pneumatiky

Velkoobchod:

Hledáme zahraniční partnery.Prosím, kontaktujte nás pro hromadné cenu.

Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte zákaznický servis.

Náklad:

1 zásilky je doprava zdarma přes china post dopravy.

2 Návod:váha a velikost, jsme označili v balíčku detaily není skutečné hmotnosti a velikosti zboží, pokud potřebujete znát aktuální hmotnosti a velikosti, stačí nás kontaktovat.

3 Dodací lhůta:

1) Doprava vyspělých zemích je o 7-45 dní

2) Vzdálené země, je asi 2-8 týdnů

5 Pokyn:dodací lhůta je závislá na kupujícího ' s celní odbavení čas nebo vyšší Moci.Pokud kupující neobdrží zboží v dlouhé době, doufáme, že se kupující může obrátit vaše celní nebo místní poště, aby si zboží brzy.

Po-prodejní servis:

Budeme kontrolovat kvalitu zboží před odesláním.Pokud tam jsou některé neočekávané problémy se stalo, doufáme, že k řešení problémů s kupujícím prostřednictvím přátelské následujícími způsoby:

1 Pokud to je problém s kvalitou, může kupující předložit tvrdí, do 15 dnů po převzetí zboží, musí kupující poskytnout fotografie nebo video a další důkazy, aby prodávající pro identifikaci.

2 Man-vyrobené poškození, kupující převzít plnou odpovědnost.

3 kvalita Výrobků zpracování programu:

1) kupující vrátí zboží do usa a odpovědné za zpáteční lodní náklady; poté, co obdržíme zboží ,budeme odeslat nový produkt, aby kupující a zaplatit odeslat přepravní náklady.

2) je-Li zboží (celková cena včetně poštovného je méně než 10USD) má problémy s kvalitou, budeme znovu odeslat nový produkt v kupujícímu další objednávku; pokud kupující dont plánu udělat novou objednávku v blízké budoucnosti, může kupující zaplatit odeslat přepravní náklady a zeptat se na odeslat nový produkt.

Daně:

Placení daně je povinností každého občana, Odbavení je odpovědnost kupující, kupující je třeba, aby odpovědné za všechny daně.Díky daňovým problém, kupující odmítnout převzetí zboží, kupující je třeba, aby Odpovědné za nákladní ven a domů.

Zpětná vazba:

1 Jsme závislí na naší spokojenosti zákazníků uspět.Proto, vaše zpětná vazba je pro nás extrémně důležité.

2 Pokud jste spokojeni s našimi položky, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu.Budeme zanechat pozitivní zpětnou vazbu, aby si později.

3, Kontaktujte nás e-mailem nebo naše obchodní manažer:Hellen , před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu.Budeme jednat s vámi vyřešit všechny problémy co nejdříve.

Budeme pracovat 6 Dní v týdnu v 8:00 - 20:00 od pondělí - sobota Pekingu Čas.

Přejete si mít skvělý zážitek z nakupování zde!

Štítky: 26 pneumatik, mtb trail pneumatiky, 29 pneumatik, čepice na kolo led, 451 pneumatiky, válec pneumatiky, agility maska, crystal fox přívěsek, 29 mtb pneumatik, kolo fat tire.

Parametry

Typ Pneumatiky
Použití Horská Kola
Číslo Modelu XC299
Původ KN(Původu)
Velikost 26/27.5/29*1.95

Napsat recenzi

CHAOYANG SUPER LEHKÝ XC 299 Skládací Horské Kolo Pneumatiky jízdního Kola Ultralight MTB Pneumatiky 26/29/27.5*1.95 Cyklistika Kolo Pneumatiky

CHAOYANG SUPER LEHKÝ XC 299 Skládací Horské Kolo Pneumatiky jízdního Kola Ultralight MTB Pneumatiky 26/29/27.5*1.95 Cyklistika Kolo Pneumatiky

Vlastnosti: Ultra-lehký design, s dobrou orientované a manipulaci. K dispozici v různých terénu a podmínek, husté boule může být dobrý kontakt s vozovkou tak, že to může být dobrá držet na silnici. Pneumatiky vnitřní

Související produkty: