Gtmedia v8 finder 5ks seděl metr nahradit satfinder DVB-S2 MPEG-4

Gtmedia v8 finder 5ks seděl metr nahradit satfinder DVB-S2 MPEG-4

Nový produkt

6 263.86 Kč

Hodnocení 

Více informací

1. Přijímáme Alipay, PayPal,

2. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu.

Důležité: Brazílie Zákazníci, prosím, zanechte své CPF po objednávku. 1. Všechny objednávky budou odeslány v rámci slíbil, že čas na zpracování. 2. Celní Daně by měla být hradí kupující, Prodávající nemůže podporovat veškeré Celní Daň. 3. Vzdálené Oblasti : Pro Odlehlé oblasti, DHL/Fedex/UPS/TNT bude účtovat další "Remote Area Poplatek", prosím, porozumění. 4. Doba dodání : SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů,má se za použité a my nebude problém si náhradu nebo výměnu. Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. 2. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu a musíte nám poskytnout přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat. Přijímáme pouze vrátit zboží Poštou nebo EMS. 3. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

Štítky: android tv box dvb s2, gtmedia v8 finder bt, cinebox receptor, gtmedia, GTmedia V7 S2X, satelitní finder, gtmedia v8, android sprinter, freesat, sat finder.

Parametry

S Vysokým Rozlišením Ano
Číslo Modelu V 8
FTA(Free to Air) Ano
S USB Wifi No
Značka GT MÉDIA
Balíček Ano
Typ Digitální

Napsat recenzi

Gtmedia v8 finder 5ks seděl metr nahradit satfinder DVB-S2 MPEG-4

Gtmedia v8 finder 5ks seděl metr nahradit satfinder DVB-S2 MPEG-4

1. Přijímáme Alipay, PayPal, 2. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu. Důležité: Brazílie Zákazníci, prosím, zanechte své CPF po objednávku. 1. Všechny objednávky

Související produkty: