Původní Xiaomi Auto Čistička Vzduchu, Filtr, náhradní díly aktivního uhlí Vylepšená verze Čištění formaldehyd PM2.5

Původní Xiaomi Auto Čistička Vzduchu, Filtr, náhradní díly aktivního uhlí Vylepšená verze Čištění formaldehyd PM2.5

Nový produkt

487.62 Kč

750.33 Kč

-35%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Původní Xiaomi Auto Čistička Vzduchu Filtrování Položek Zahrnuje: - Filtr x 1 ks výzva: Tento výrobek obsahuje 2 modely. Vylepšená verze a normální verze Rozšířeného Produktu Obrázek SKU ukazuje Rozšířené. Výměnu náhradních dílů na čas pomůže Čistička Vzduchu udržovat dobrý čistící výkon. [Každá sada náhradních dílů je doporučeno používat po dobu šesti měsíců, a pak nahradit novou část rezervu.]

Podrobné parametry

Nové Originální Xiaomi Auto Čistička Vzduchu Pro Auto Čištění Vzduchu Odstranit Formaldehyd Opar Čističe Inteligentní Domácnost Remote APP

XIAOMI Auto Čistička Vzduchu Hlavní Rysy

* Přijetí dvojité ventilátory, recyklace vzduchu urychlit proces čištění vzduchu.

* To může čistit vzduch, auto o 3 - 7 minut.

* Mute režim: 60 metrů čtverečních za hodinu.

* Unikátní způsob instalace: vázat na opěrku hlavy z auta židli.

* To může být dálkově ovládán pomocí vaší Xiaomi smart home APP, vše, co na vaší straně.

Podrobné parametry

Snadné dýchat, Může se cítit čistý vzduch, Srdce, krev A každá granulocytů, Jako kdyby v lese, svěží, klidné

Dýchání s životem každý okamžik, kvalita každým dechem přímý dopad na naše tělo, každá buňka zdraví. Auto uzavřeném prostředí tak, že vzduch nemůže účinně toku a aktualizace, xiaomi auto čistička má vysoký standard čistý filtr, čistý vzduch výstupní Poměr (CADR) až 60 m⊃3; / h. Obyčejné Jiajiao o 3 m⊃3; z prostoru auta, jen 3 minuty, můžete si auto air nový vzhled!

Podle vnitřního prostoru konstrukce vozu, je doporučeno nainstalovat proso auto čistička vzduchu na zadní hlavová opěrka zadního sedadla, tak, že purifikovaný Čistý vzduch může být hladce s úhlem proudění vzduchu po celé kabině. Rychlý tok podél střechy do předního kokpitu, A pak po straně dveře, podlahu vozu, z přední řady na zadním difuzorem pro celou kabinu, tvorba vozu cyklu.

Tři strany se do vzduchu cyklu, zvýšení přívodu vzduchu oblast, tak, že auto vzduchu dostat poplatek Sub-cyklu, pro zvýšení účinnosti čištění

Unikátní dual-kolo obraz ventilátor design, plně optimalizaci vedení vzduchu křivka, výstupní průtok vzduchu, aby běžet více hladce; zvýšení tlaku větru ve stejné době, množství Vzduchu a rychlosti větru může být také trvalé a stabilní

Čistička vzduchu čištění kapacita závisí na filtru je dobré nebo špatné, vybrané z Japonska Toray filtr surovin, z počátku zachycení vlasů, jemný prach vysoká účinnost filtrace PM2.5, pyl a jiné neviditelné částice, vrstvy ochrany, dvakrát Čištění. Integral 360 ° barel filtr design, aby plně zvýšit filtrem a znečištěný vzduch kontaktní plochy, účinně zvýšit kapacitu čištění.

Tichý režim, hluk tak nízké, jak 42dB (A). To znamená, že je vozidlo v provozu, téměř cítit jeho přítomnost. Výhoda dual-kolo radiální ventilátory je, že i v tichém režimu, výstup čistého vzduchu CADR hodnota také dosáhl 30 m⊃3; / h. Energeticky úsporné bezkartáčové DC motor, jmenovitý výkon 6.5 W, mute režim, pouze 3,5 W.

S dobrý vzduch, doplněno bezpečnostní zařízení uvnitř vozu je také důležité. M domácí auto čistička vzduchu instalace inovativní pevné způsobem, s opěrku hlavy v autě, takže domů-auto čistička vzduchu pevně, dokonce hrbolaté silnici, ale také pro zajištění stability a bezpečnosti.

Kapacita čištění čistička vzduchu závisí na kvalitě filtru, v souladu s dual turbodmychadla posilovací systém k dosažení komplexní účinek čištění, integrovaný 360 ° barel filtr design, aby plně zvýšit filtrem a znečištěný vzduch kontaktní plochy, účinně zvýšit kapacitu čištění . Toray filtrační materiál z Japonska, z počátku účinek blokování vlasy, jemný prach vysoká účinnost filtr PM2.5, pyl a jiné neviditelné částice, vrstvy ochrany, dvojité čištění autoklimatizace.

Vyberte PET (nasycené polyester) materiál dělat předčasné efekt filtru, použití vyšší pevnost, a má silný skládací, olej, tuk, odolný proti kyseliny, alkalické a mnoho dalších funkcí. I když na dlouhou-dlouhodobé užívání, ale také zajistit dlouhou životnost filtru. Pomocí 360 ° barel konstrukce, vysoká účinnost zachytit prach, vlasy, pokuty a další velké nerozpuštěné látky.

H11 vysoká účinnost filtru, hloubka filtr PM2.5 / PM0.3 ~ 0.5 / pyly

Druhá vrstva high-účinnost částic vzduchu filtry filtry drobné částice tak malé, jako mikronů. Tento materiál je také široce používán ve zdravotnických zařízeních a laboratořích. (TORAY) H11-class filtr, silné adsorpce škodlivých PM2.5, PM0.3 a pyl a další respirabilní částice. Filtr složit detaily hory vytvářet silný tlak na snížení odolnosti proti větru, tak, že rychlý proud vzduchu.

10 sekund na dokončení výměny filtru Integrované barel filtr, účinně zabránit vrstev tradiční filtrační vrstva se zobrazí při demolici prachu, od zdroje, aby se zabránilo sekundární znečištění. Stačí otevřít zadní kryt, vyjměte nebo vložte do filtru, můžete dokončit nakládku a vykládku. Jednoduché a pohodlné, elegantní.

Štítky: mijia čistička filtr, xiaomi mi air purifier 3 h, xiaomi mi filtr, oficiální xiaomi, air tower xiaomi, ovládání daikin, xiaomi čistička vzduchu 3 3h filtr, air uhlíkový filtr, pm2.5 snímač, xiaomi čistička vzduchu pm2.5.

Parametry

Velikost 38.0*11.2*11.2cm
Typ Čistička Vzduchu Dílů
Číslo Modelu Xiaomi Auto Čistička Vzduchu
Jméno Xiaomi
Značka Xiaomi
Bezdrátové sítě Bluetooth 4.0 BLE

Napsat recenzi

Původní Xiaomi Auto Čistička Vzduchu, Filtr, náhradní díly aktivního uhlí Vylepšená verze Čištění formaldehyd PM2.5

Původní Xiaomi Auto Čistička Vzduchu, Filtr, náhradní díly aktivního uhlí Vylepšená verze Čištění formaldehyd PM2.5

Původní Xiaomi Auto Čistička Vzduchu Filtrování Položek Zahrnuje: - Filtr x 1 ks výzva: Tento výrobek obsahuje 2 modely. Vylepšená verze a normální verze Rozšířeného Produktu Obrázek SKU ukazuje Rozšířené. Výměnu náhradních dílů

Související produkty: