Motocykl Kolo Leštění Biker Náramek, 316L Nerezové Oceli Pánské Kolo Řetězce Náramek Náramek Šperky Černá Zelená Bílá

Motocykl Kolo Leštění Biker Náramek, 316L Nerezové Oceli Pánské Kolo Řetězce Náramek Náramek Šperky Černá Zelená Bílá

Nový produkt

209.46 Kč

402.83 Kč

-48%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

316L Titanové Nerezové Oceli Náramek Náramek Šperky, Materiál: z nerezové oceli 316L

Délka:17,5-24,5 CM

Šířka:16MM

Expresní přeprava pokyny a zpětnou Vazbu: (1)Prosím, přečtěte si naše položka specifikace výše pečlivě a potvrdit, že je to, co potřebujete. (2)mluvit s námi on-line, nebo zanechat zprávu zde na jakékoliv dotazy z naší položky, lodní termínu a ceny. (3)Pokud nějaký extra požadavek na naše položek, prosím, neváhejte se nás zeptat, Budeme poskytovat služby pro vás, kdykoliv. Některé oznámení o dodání a Předání: (1)China Post Air mail dodací lhůta je kolem 15-24 dny (některé třeba po 30 dnech), vezměte prosím laskavě být trochu trpěliví při čekání na vaše pozemky. (2)můžete také zvážit další Express (UPS, DHL,TNT nebo EMS) 2 až 10 dnů doručena. (3)My jen loď schváleného adresu uvedenou v www.eldomplus.cz. Prosím, ujistěte se, že platební adresu v www.eldomplus.cz je správné. Žádné non-přijaté položky způsobeno neplatnou adresu registrovanou na www.eldomplus.cz, nejsou v naší plnou náhradu nebo výměnu politiky. (4)Prosím, kontaktujte nás okamžitě, pokud tam jsou nějaké nenormální maily. (5)Prosím, pošlete nám své návrhy, jak budeš něco vědět lépe než my. Uvítáme vaše dobré nápady. (6)Pokud jste nabídku našich China Post Air mail doprava zdarma položek, jsme JEN doprava přes China Post Air mail. Budeme plnit naše povinnosti stejné jako to, co jsme se dohodli. (7)nejsme odpovědni za jakékoliv cla nebo dovozní daň. (8)Budeme se snažit v našich silách uspokojit vás, ale žádné nepřiměřené požadavky, prosím. Kontrola kvality: (1)testujeme každou položku před odesláním, aby zajistily, že jsou v dobrém stavu. (2)Jako zkušený dodavatel jsme balíček, zboží v kartonové krabičce s EPE, které by zabránilo vaše položky z nějaké neočekávané škody efektivně během porodu. (3)nabízíme vám rychlé doručení, obvykle kolem 3 dnů přípravy. To je approxim snědl čas, vaši zásilku dat by bylo na vaší konkrétní objednávky. (4)Jsme vám chtěli dát vědět sledovací číslo, jakmile jsme vyslali své produkty. Zpětná vazba/Grade naše služby: (1)Budeme usilovat o 100% spokojenost zákazníka. V nepravděpodobném případě, že nejste spokojeni s transakcí, prosím, kontaktujte nás před sumbit vaše hodnocení.Věříme, že vše lze vyřešit komunikaci.Snažíme se odpovědět na všechny e-mailem do 24 hodin. (2)Prosím, zanechte nám svůj komentář o naše produkty a služby poté, co jste obdrželi své produkty;to nám pomůže lépe v budoucnosti.Nebudeme šetřit žádné úsilí, aby upgrade celý náš systém, aby uspokojit všechny naše druh zákazníků. LUXUSNÍ ZNAČKOVÉ NÁRAMKY NOVÝ DESIGN MÓDNÍ NÁRAMEK PRO ŽENY NÁRAMEK S CHIRURGICKÉ OCELI PLATINOVÉ ŠPERKY VELKOOBCHODNÍ CENY NÁRAMKŮ S NEJVYŠŠÍ KVALITOU MUŽI LADY DÁREK NAŠE NEJLEPŠÍ SLUŽBY, RYCHLÉ DODÁNÍ , NAŠE ŠPERKY, MUSÍTE MÍT, ABY SE DOMŮ !

Štítky: univerzální kolo řetěz, grrasa kolo řetěz, kolo náramek, biker náramek, cyklus shifter, brazilský náramek z nerezové, 11 silnice, kolo náramek, ostnatý náramek z nerezové, ponorné náramek z nerezové.

Parametry

Pohlaví MUŽI
barva Zlato,Stříbro,Černá,Červená,Modrá ,Zelená,Fialová,Žlutá,Oranžová,Bílá
Číslo Modelu KB69641-CH
Jemné nebo Móda Módní
Délka 18/19/20.5/21.5/23/24.5CM
Spona Typ HUMRA
Materiál Kovové
Šířka 16mm
Typ Položky Náramky
Náramky Typu Chain & Link Náramky
Kovy Typ Z Nerezové Oceli
Kompatibilita Všechny Kompatibilní
Typ Řetězec Odkaz Řetěz
Původ KN(Původu)
Dropshipping Dropshipping přijatelné
Tvar\vzor GEOMETRICKÉ
Nastavení Typu NIC
Styl Punk
Příležitosti Dárek/Párty/Svatební/Výročí/Slavnostní
Značka Qiaonitu
Typ Módní Kole Biker Motocykl Kolo Náramky

Napsat recenzi

Motocykl Kolo Leštění Biker Náramek, 316L Nerezové Oceli Pánské Kolo Řetězce Náramek Náramek Šperky Černá Zelená Bílá

Motocykl Kolo Leštění Biker Náramek, 316L Nerezové Oceli Pánské Kolo Řetězce Náramek Náramek Šperky Černá Zelená Bílá

316L Titanové Nerezové Oceli Náramek Náramek Šperky, Materiál: z nerezové oceli 316L Délka:17,5-24,5 CM Šířka:16MM Expresní přeprava pokyny a zpětnou Vazbu: (1)Prosím, přečtěte si naše položka specifikace výše

Související produkty: