Bilance Rtuti 50mm Klasické 12G

Bilance Rtuti 50mm Klasické 12G

Nový produkt

55.13 Kč

Hodnocení 

Více informací

Balancer je návnada, která má horizontální orientaci v nezpracovaných stavu pro lov v rotaci. Možná, to je nejvíce univerzální návnada, která prostě musí být v arzenálu každého rybáře. Tajemství je, že tato nezávislá řešení je výrazně odlišné od všech návnad pro čiré lesk. Pojďme zjistit, co výhody této návnady jsou: návnada na malou velikost má poměrně velkou hmotnost, což pomáhá rychle obsadit správné hloubky, kde ryba je držení, Ostré háčky z norské firmy "Mustad" jsou umístěny tak, že ryba nemá šanci odejít i s pečlivou lepidlo; ocas peří návnady podporuje hnutí "osm", soustružení všechno do jedinečné hry, které žádné rybářské návnady může pochlubit. Rozsáhlá hra, lov velký prostor, přitahuje ryby z velké vzdálenosti; neobvyklé součástí elektroinstalace je útok ryby na návnadu, i když není hlad a pasivní; volavka úlovky ryb ve střední stisknutím vodních útvarů, jako to má netypickou hru a tvar; "merkuri" balancer má více než 70 možností zbarvení, které vám umožní vyzvednout návnadu pro jakékoliv podmínky rybolovu; design poskytuje rovnováhu pevném rámu: zadní hák vyrovnávání pokračuje do smyčky pro upevnění vlasce a přední je ve speciální klip pro tee pozastavení Balancer je nejdynamičtější návnadu. Své schopnosti vám pomůže v nový způsob, jak vidět, co byl použit na dlouhou dobu.

Hmotnost: 12 gramů.

Délka: 50mm.

Štítky: zimní wobbler, led lákat, bilance nastavit, bilance ryby, lákat zimě, návnada zimní, ryby v zimě, přípravek zimě, bilance nalákat, zůs.

Parametry

Číslo Modelu NE.
Původ RU(Původu)
Pozice stream
Kategorie Plovoucí Návnady
Množství Jedna Sada
Typ Umělá Návnada

Napsat recenzi

Bilance Rtuti 50mm Klasické 12G

Bilance Rtuti 50mm Klasické 12G

Balancer je návnada, která má horizontální orientaci v nezpracovaných stavu pro lov v rotaci. Možná, to je nejvíce univerzální návnada, která prostě musí být v arzenálu každého rybáře. Tajemství je, že tato nezávislá řešení je

Související produkty: