Lesklý Chrom Zlato Čelní panel Backplate Bydlení Shell Kryt s Úchyty Kolejnice Náhradní pro Nintendo Spínač Pro Controller

Lesklý Chrom Zlato Čelní panel Backplate Bydlení Shell Kryt s Úchyty Kolejnice Náhradní pro Nintendo Spínač Pro Controller

Nový produkt

492.63 Kč

Hodnocení 

Více informací

Unaveni z vašeho nudné standardní barva? To je způsob, jak jít! Velká možnost přizpůsobení pro KUTILY s Přepínačem Pro ovladače. Přečtěte si Před Nákupem: 1, Prosím, ne neprávem, že jsou Nintendo Spínač Pro regulátory. Ve skutečnosti jsou přední zadní bydlení a úchyty pro Nintendo Spínač Pro ovladače. Ovladače, tlačítka a další části nejsou zahrnuty. 2, Požadované zákazníky, aby se od sebe správce, aby nahradit původní shell; Požadované zákazníky šikovný s regulátorem úpravy; Získat instalační video návod na Youtube tím, že hledá "ExtremeRate Nahradit Plnou Shell pro Spínače Pro Ovladač Průvodce" nebo "nrp3riEt7aA". Tipy pro instalaci: Instalace obtížnost: Střední Čas strávený: 1 hodina nebo méně Trpělivosti potřeba: Střední Sledovat YouTube video o tom, jak to udělat i když, pozastavení a přehrání často. Jít pomalu. Podívejte se každé připojení. Udržet vaše šrouby organizované. Použijte pinzetu odstranit a znovu připojte plochý kabel. Buďte opatrní při připojení plochého kabelu k desce, je velmi citlivý. Počáteční dvě madla pás snadno. Buďte opatrní a ne nad utáhněte všechny šrouby. Funkce produktu: Zcela inovovat své Spínač Pro exkluzivní a stylové úrovni. Vyrobeno z odolného netoxického ABS plastu. Kovový chrom lesklý barva vypadá úžasně, je vaše Spínače Pro velmi lákavá. Balíček Zahrnuje: 1* Čelní panel 1* Backplate 2* Rukojeť 1* 2MM Philips šroubovák 25* Šrouby Poznámka: správce a další díly nejsou v ceně!

Platba 1)přijímáme Alipay. West Union,TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány prostřednictvím bezpečné platební proces PODMÍNĚNÁ.

2)Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3)Pokud nemůžete zkontrolovat ihned po aukci blízko,prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby.

Poznámka: Pokud jste se rozhodli koupit tuto položku,prosím, platit co nejdříve, jak můžete,takže můžeme loď k vám rychleji.

Zásilka

EMS:Dosah většiny zemí v 6 až 8 dnů.

DHL:Reach většina zemí v 4 až 5 dní.

FEDEX:Dosah většiny zemí během 2 až 6 dní.

China Post:Reach většina zemí v rámci 15 až 30 dní.

Záruka

12 měsíců výrobce omezená záruka na vadné výrobky.

Pokud chcete poslat zpět vadné výrobky,prosím, nejprve kontaktujte nás a pošlete nám fotky nebo videa,budeme diskutovat o způsob, jak vyřešit tento problém s vámi.

Zašlete vadné zboží v záruční prriod.

Budeme ujistěte se, že produkty jsou plně chráněny v dodání při balení,a budeme dělat naše nejlepší, aby se zabránilo poškození při přepravě.

Vrácení Návrat

1) máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat.Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů,má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU.Neexistují žádné VÝJIMKY!Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2) Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo,specifický důvod pro návrat,a vaše po#.

3) My vám vrátíme PLNOU WINNIGN NABÍDKA ČÁSTKU,po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně,PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz.NEBO,můžete si vybrat, mít náhradní.

4) Budeme mít všechny přepravní náklady, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

Štítky: animal crossing shell, tlačítko joycon, nintend wii, spínač radost con poplatku grip, opěrka hlavy spínače, radost con guard, spínač nintendo spínač ns pro, nintend spínač ns pro controler, případě nintendo spínač, hra nintendo spínač.

Parametry

Kompatibilní Značka/Model Nintendo
Poznámka Regulátor NENÍ Součástí balení
Značka eXtremeRate
Číslo Modelu Vhodné pro NS Spínač Pro
Nintendo Model NINTENDO SPÍNAČ

Napsat recenzi

Lesklý Chrom Zlato Čelní panel Backplate Bydlení Shell Kryt s Úchyty Kolejnice Náhradní pro Nintendo Spínač Pro Controller

Lesklý Chrom Zlato Čelní panel Backplate Bydlení Shell Kryt s Úchyty Kolejnice Náhradní pro Nintendo Spínač Pro Controller

Unaveni z vašeho nudné standardní barva? To je způsob, jak jít! Velká možnost přizpůsobení pro KUTILY s Přepínačem Pro ovladače. Přečtěte si Před Nákupem: 1, Prosím, ne neprávem, že jsou Nintendo Spínač Pro regulátory. Ve skutečnosti

Související produkty: