HEREČKA Hot Anime Jeden kus Krátké Ponožky Luffy Chopper Zákon Zoro Doflamingo Roztomilé Bavlněné Ponožky Unisex Děti

HEREČKA Hot Anime Jeden kus Krátké Ponožky Luffy Chopper Zákon Zoro Doflamingo Roztomilé Bavlněné Ponožky Unisex Děti

Nový produkt

200.89 Kč

271.48 Kč

-26%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

V současné době následující způsoby platby jsou přijímány na www.eldomplus.cz:

Visa/MasterCard/Maestro, Možnost Platby Bankovní Převod, WebMoney, Yandex.Peníze, Western Union, QIWI, DOKU, MercadoPago, Boleto, TEF, Ideal, Giropay, Sofort Bankovnictví, služby przelewy24, mobilní telefon pro ruské (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), American Express.

Bohužel, jiné způsoby platby, jako je Paypal, splátky,a COD (dobírka) nebudou přijaty v www.eldomplus.cz, pokud chcete platit za naše výrobky přes Paypal , pls kontaktujte nás do zprávy.

Můžete si vybrat, k dispozici způsob platby dle vaší preference.

Před platbou, prosím zkontrolujte vaše dodací údaje: adresu, jméno, psč, telefonní čísla atd.

1.Zásilka bude uspořádány do 3-5 dnů po obdržení platby.Prosím, zanechte správné telefonní číslo a správnou adresu při vyplňování svého kupce informace.

2.Můžeme použít Express (DHL, UPS) nést balíček po kostýmy jsou hotové,což trvá jen 3-7 pracovních dnů doručit, nebo použít EMS, který trvá asi 15 dnů, obvykle, nebo použít Aramex, který trvá asi 10 dní.

Pokud přes Leteckou poštou, PostNL, DHL Global Mail, Alexpress Standardní Lodní dopravy, která trvá asi 15-60/15-35/15-25/15-35 pracovních dnů doručit.

V případě potřeby,prosím, neváhejte nás kontaktovat pro další podrobnosti poštovné a předání poplatek a čas,děkuji!

3. Pokud v důsledku kupující důvodu, jako je "odmítnout podepsat pro balíček" nebo "odmítnout platit daň" nebo "kupující země post důvod," a tak dále, kupující se musí zavázat, že ztrátu.Jakmile zboží opustí Čínu, pak kupující bude mít na starosti odpovědnost.

Přepravní problémy: Pokud nechcete dostávat váš produkt, než ochrana dobu, prosím,kontaktujte nás, budeme prodloužit, aby se ujistil, můžete přijímat produkt, mezitím, budeme kontaktovat expresní společnosti, které vám pomohou najít váš pozemek.V případě, že zásilka byla ztracena, budeme znovu odeslat nebo vrácení peněz z důvodu.

Problémy s kvalitou: Pokud výrobek, který jste obdrželi mají problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás a pošlete nám fotografie výrobků; Poté, co jsme zkontrolujte, zda fotografie, pokud tam jsou problémy s kvalitou, budeme dát své částečně náhrady jako náhrady nebo se můžete vrátit a dostat plnou náhradu. (Ps: Návrat expediční poplatek bude hradit sám.^^)

Příslušenství Problémů: Pokud výrobek, který jste obdrželi, má chybějící části, prosím, kontaktujte nás, budeme znovu odeslat chybějící část k vám co nejdříve na poprvé.

Výměna: nabízíme oplátku za směnárenské služby, pokud se vám nelíbí, barvu nebo velikost nesedí, prosím, kontaktujte nás, zašleme vám naši adresu, můžete poslat jej zpět; Poté, co je obdržíme, zašleme vám jinou barvu nebo velikost, a informovat vás nové číslo pro sledování. (Ps: raťte poštovné a expediční poplatek, budeme posílat nové pro vás bude hradit sám.^^)

Štítky: ktm sx 65 samolepky, lemai jednoduché boty, lelo ženy obrázek, lelo steh make-up, nabíječka lelo billy, lele pon instagram, mirage mermaid fin, dual port rj45 usb, duální pístové brzdy.

Parametry

Původ KN(Původu)
Materiál Bavlna
Tloušťka STANDARDNÍ

Napsat recenzi

HEREČKA Hot Anime Jeden kus Krátké Ponožky Luffy Chopper Zákon Zoro Doflamingo Roztomilé Bavlněné Ponožky Unisex Děti

HEREČKA Hot Anime Jeden kus Krátké Ponožky Luffy Chopper Zákon Zoro Doflamingo Roztomilé Bavlněné Ponožky Unisex Děti

V současné době následující způsoby platby jsou přijímány na www.eldomplus.cz: Visa/MasterCard/Maestro, Možnost Platby Bankovní Převod, WebMoney, Yandex.Peníze, Western Union, QIWI, DOKU, MercadoPago, Boleto, TEF, Ideal, Giropay, Sofort

Související produkty: