Hot Prodej Ženy Krytý Nosit Boty Domácí Přezůvky Sladké Vypadající Dvě Barvy Jaro Podzim Nosit Módní Styl Pohodlné Nošení

Hot Prodej Ženy Krytý Nosit Boty Domácí Přezůvky Sladké Vypadající Dvě Barvy Jaro Podzim Nosit Módní Styl Pohodlné Nošení

Nový produkt

163.72 Kč

297.79 Kč

-45%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Welcom, Slečno.Kaštan Boty Store!Slibujeme: 1. jsme profesionální velkoobchod v Číně.

2. jsme poskytují nejnižší cenu na www.eldomplus.cz.

3. jsme poskytovat vysoce kvalitní produkty.

4. budete mít koupit přímo z čínské továrny. Potvrďte prosím velikost!

Protože jsme mezinárodní společnost, naše boty může spustit větší nebo menší než velikost, kterou normálně nosit. Máme připraven tyto velikosti grafy vám pomohou zápas naší standardní velikosti až s nohou je měření.

Aby se zabránilo tolerance měření, prosím, změřit nohu a vyberte si správnou velikost odkazovat na úpatí délku. Všechny naše boty jsou vyrobeny v Číně, takže velikost na chodidlech je Čína velikost. Pokud máte jakýkoliv dotaz,prosím, kontaktujte nás!

Velikost nebo Fit Otázky:

1) velikosti jsou ilustrovány s konkrétní měření v podrobné specifikace. Prosím, zkontrolujte, zda specifikace předtím, než si objednáte. Obvykle přípustné rozdíly ve velikosti jsou přibližně 5 cm v měření. Pokud zjistíte, velikost výrobky nejsou vhodné, můžete přímo kontaktovat nás.

Barevný Nesoulad:

1) Rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody, jako je barva odraz v monitoru, osvětlení, pozadí atd. Nicméně, pokud si myslíte, že položka obdrželi, je v nesprávné barvy, prosím, kontaktujte nás, abychom zjistili, jestli se vrátit nebo vrátit, je to možné.

Náklad:

1) Když si objednáte, prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek. Budeme posílat zboží do 7 dnů, jakmile vaše platba je dokončena.

2) nechceme uarantee dodací lhůty na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována. Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky, makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do vaší země. Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání. Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.

3) náklady Na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.

Vrací:

1) snažíme se co nejlépe sloužit našim zákazníkům to nejlepší, co můžeme.

2) My vám vrátíme peníze, pokud vrátíte zboží do 15 dnů od obdržení položky z jakéhokoli důvodu. Nicméně, kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek. Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny, kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou náhradu. Kupující by měl zkusit podat stížnost s logistické společnosti na náhradu nákladů, škody nebo ztráty.

3) kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.

Zpětná vazba:

1) Vaši spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

2) Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

18+6 /shop1440089346960.1688.

Štítky: ženy, muže, přezůvky, děti kroužek, čisté pohodlí domova, pohodlí domova, elegantní žena přezůvky, komfortní pohodlí domova, leder žena přezůvky, ozdoba na konferenčním stolku, pon žena přezůvky, jedinečné pohodlí domova.

Parametry

Módní Prvek Šití
proces Lepidlo
Vzor Typu Solidní
Podešev Materiál TPR
Horní Materiál Bavlněná Tkanina
Pohlaví ŽENY
Typ Pata Byt s
Stélka Materiál Latex
Sezóna Jaro/Podzim
Číslo Modelu 65341
Značka FONGIMIC
Podšívka Materiál Syntetické
Použitelné Místo Vnitřní
Dekorace kouzlo
Boty Typu Základní
Boty Šířka Střední(B,M)
S Platformách No
Výška Podpatku Byt (≤1 cm)
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

Hot Prodej Ženy Krytý Nosit Boty Domácí Přezůvky Sladké Vypadající Dvě Barvy Jaro Podzim Nosit Módní Styl Pohodlné Nošení

Hot Prodej Ženy Krytý Nosit Boty Domácí Přezůvky Sladké Vypadající Dvě Barvy Jaro Podzim Nosit Módní Styl Pohodlné Nošení

Welcom, Slečno.Kaštan Boty Store!Slibujeme: 1. jsme profesionální velkoobchod v Číně. 2. jsme poskytují nejnižší cenu na www.eldomplus.cz. 3. jsme poskytovat vysoce kvalitní produkty. 4. budete mít koupit přímo z čínské

Související produkty: