Části strojního zařízení, 12N.m nápravy, spojky prášek-typ elektromagnetu brzdy duté vřeteno magnetické práškové brzdy

Části strojního zařízení, 12N.m nápravy, spojky prášek-typ elektromagnetu brzdy duté vřeteno magnetické práškové brzdy

Nový produkt

4 615.14 Kč

Hodnocení 

Více informací

Části strojního zařízení, 12N.m Duté vřeteno magnetické práškové brzdy prášek-typ elektromagnetu brzdy, nápravy, spojky

Model

Technické parametry

Velikost

N. W

(kg)

točivý moment

napětí

Ot / min

Max.

currentA

D1

D2

D3

L2

L1

L3

6-S

d

t

GXFZ-B-6

6

24V

1000

0.8

130

62

52

57

3

60

M4

16

5

3

GXFZ-B-12

12

1

150

82

65

67

3

70

M5

20

6

4.5

GXFZ-B-25

25

1.5

182

110

90

74

4

78

M6

25

8

7.5

GXFZ-B-50

50

1.8

219

130

110

91

5

96

M8

30

8

12

GXFZ-B-100

100

800

2

260

140

120

105

5

110

M10

35

10

20.5

GXFZ-B-200

200

3

300

220

180

115

5

120

M10

45

14

30

Úvod :

Magnetické spojky pro ovládací napětí, ochrana proti přetížení, zatížení točivého momentu, atd.. jako jsou tisk, papír stroje, převíjecí stroje, drátotahy, kov válcování stroj, filmové zpracování stroje, textilní stroje, atd.; další příklad motory, motory, hydraulické rychlost reduktorem a nakládací zařízení nakládací experimenty.

Magnetické spojky je založen na elektromagnetické teorii a použití magnetických přenos točivého momentu. To má vzrušující proudu a točivého momentu je lineární vztah. Nic společného s případem slip něco na přenos krouticího momentu, s rychlou odezvou, jednoduchá konstrukce, žádné znečištění, žádný hluk, žádné otřesy a vibracemi úsporu energie výhody. Je univerzální, vynikající výkon automatického ovládání komponenty. Magnetické spojky je široce používán ve vyrovnávací paměti spuštění, ochranu proti přetížení, rychlost, vinutí systému, například vinutí napětí ovládání.

Aplikace:

Tiskařské stroje, papírenský průmysl, stroje, bag-stroje na výrobu, papírenské stroje, vodičů a kabelů strojní zařízení, cívky strojů, drát stroje, páskovací taška strojní, textilní stroje, tkaní-rozměrné stroje, dřevoobráběcí stroje, zkušební zařízení, analogové zatížení, použití, druhy mechanického přesnost napětí ovládání, obecné průmyslové zařízení, jiné obecné průmyslové stroje.

Použití:

Magnetické spojky DC napájecí zdroj pro buzení. Magnetické spojky během přepravy, často pomocí magnetických částic build-up někde, aněkdy dokonce "přilepená" jev. Tak dlouho, jak spojku celou dobu otáčení o 180 stupňů, porazil s dřevěnou kladivem několikrát, takže sypký prášek off. Nebo otáčejte pákou kolem hřídele, tak dlouho, jak okamžitě po zapnutí. Připojení se spojovacím úseku odbavení fit navrhovaného použití. Non-axiální porazit. By mělo být provedeno před použitím běh-pořadí, první přes 20% jmenovitý proud, provoz a vypnutí po dobu několika sekund, opakovat několikrát. 500N.m více spojku. Další část magnetická zatížení. V běhu-in, magnetický prášek z horní části výplně, situace v bariéře pod budicí proud se postupně mění do boku.

Dlouhodobé bez magnetické spojky, by měly být skladovány na suchém místě, skladování produktů, více než jeden rok, než navrhované využití komplexní údržba

Základní vlastnosti:

1, budící proud - momentové charakteristiky

Vzrušující proudu a momentu je lineární vztah mezi vzrušující proud může být řízena nastavením velikosti točivého momentu.

2, Rychlost - točivého momentu vlastnosti

Nezávislé točivý moment a rychlost, aby udržel konstantní. (Magnetizační proud je konstantní, povolený rozsah skluzu otáček změnou točivého momentu z dopadu vysoké a nízké rychlosti) statický moment a dynamický moment, není žádný rozdíl.

3, zatěžovací charakteristiky

Magnetické kluzné spojky umožňuje napájení, chlazení podmínek v určitém čase, je konstantní. Výběr skutečného použití, praktické moci být dovoleno, aby skluzu slip-power nebo méně. Použití vysoké rychlosti, je třeba snížit točivý moment použít.

Magnetické spojky na jejich umístění volby, ve skluzu za předpokladu výkonové přizpůsobení, magnetické spojky na vysoké úrovni, můžete si vybrat menší velikost. Pokud není zápas, to by měly být umístěny v zařízeních low end (střední nebo zadní). Pracovat na snížení točivého momentu pro zvýšení rychlosti žádný rozdíl.

Magnetické Částice Spojky / Brzdy Vlastnosti :

(1) vysoká přesnost točivého momentu

Řízení točivého momentu, s velmi široký rozsah a vysokou kontrolu přesností, zprostředkovat točivého momentu a vzrušující proud do správného poměru pro dosažení vysoké přesnosti ovládání.

(2) vynikající trvanlivost, dlouhou životnost

Využití tepla, odolnost proti opotřebení, oxidaci, korozi super-super-slitiny prášek, dlouhá životnost.

(3) stabilitu a pevné vynikající jízdní vlastnosti

Dobré magnetické vlastnosti magnetické plynu, a bahno mezi závazné stability, posuvné točivého momentu je velmi stabilní, nemá nic společného s relativní otáček udržovat konstantní točivý moment může být trvalé.

(4) Nepřetržitý provoz použití posuvné

Chladicí účinek dobré a rovnoměrné tepelné deformace chlazení konstrukce, spolu s vysoce tepelně odolné práškové umožnit posuvné odkazy a brzdný výkon a velký výkon, který je schopen plynulé posuvné ovládání, nebude způsobovat vibrace.

(5) odkaz elegantní, non-shock

Odkaz dopad minimální až žádný vliv na hladký start a stop. A odpor kroutící moment je velmi malý, nezpůsobuje nežádoucí teplo.

(6) vhodné pro vysokofrekvenční provoz

Rychlá reakce a speciální chlazení struktura pro použití při vysoké frekvenci.

(7)lehký, bezúdržbový, dlouhá životnost

Jednoduchý a lehký typ, použijte vysokou teplotu cívky a speciální mazivo ložisek a opotřebení armatury proti náchylné k uvalení zvláštní zacházení opotřebení a prodloužit život.

Štítky: mitsubishi magnetické práškové brzdy, magnetické chrome prášek, magnetický prášek hrnec, magnetické kotoučové brzdy, magnetické neodymové prášek, magnetické práškové kovové, magnetické sádry prášek, alx magnetické brzdy, magnetické brzdy cap, prázdné magnetické prášek.

Parametry

DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Číslo Modelu GXFZ-B-12

Napsat recenzi

Části strojního zařízení, 12N.m nápravy, spojky prášek-typ elektromagnetu brzdy duté vřeteno magnetické práškové brzdy

Části strojního zařízení, 12N.m nápravy, spojky prášek-typ elektromagnetu brzdy duté vřeteno magnetické práškové brzdy

Části strojního zařízení, 12N.m Duté vřeteno magnetické práškové brzdy prášek-typ elektromagnetu brzdy, nápravy, spojky Model Technické parametry Velikost N. W (kg) točivý moment napětí Ot

Související produkty: