2 din Android 10.0 Auto Rádio Multimediální Video Přehrávač, GPS navigace pro Citroen C4 C-Triomphe C-Quatre 2004-2din FM stereo

2 din Android 10.0 Auto Rádio Multimediální Video Přehrávač, GPS navigace pro Citroen C4 C-Triomphe C-Quatre 2004-2din FM stereo

Nový produkt

2 459.39 Kč

3 903.87 Kč

-37%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Nákup FAQ: produkt podporuje ovládání na volantu tlačítka, podporuje původní auto kamery (CANBUS vyžadováno), podporuje non-originální kamery (podporuje více fáze mechanismy), podporuje původní auto funkce, jako jsou klimatizace nastavení (CANBUS nutné, více originální auto funkce jsou vztaženy k původní auto), Je to vhodné pro vaše auto? 1. Podívejte se na odpovídající model a rok výrobku a auta 2. Porovnat umístění produktu s autem, které potřebuje, aby být aktualizován, 3. Zkontrolujte, zda výrobek je napájecí kabel rozhraní je vhodný pro váš vůz (poznámka: ne všechna rozhraní původního vozu musí být připojen) 4. Pokud stále nemůžete soudit, pošlete nám, prosím, originál autorádio umístění instalace (přední) obrázek a původní rádio zpět, rozhraní obrázek na nás,

Prosím, zkontrolujte, zda napájecí kabel rozhraní pro originální rádia před nákupem. Všechny balíčky budou posílat napájecí kabel ve výchozím nastavení. Pokud potřebujete B napájecí kabel nebo jiné elektrické kabely, prosím, na vědomí, na objednávku, nebo nás kontaktujte

Ve srovnání s původní auto, na obrazovce je větší, barvy jsou živější, a podporuje prohlížení z více úhlů. Nový rám je vyroben podle originální auto, které se perfektně hodí s vaším autem a je snadno nainstalovat.

★ Proč to rádio třeba instalovat další chladicí ventilátor?

Všichni víme, že originální rádio z auta je vybavena chladicím ventilátorem na zadní straně, takže původní rádio funguje velmi stabilní, a to i za vysoké teploty a dlouhodobý provoz, ale rádia na trhu, obecně pouze odvádět teplo přes kovová záda shell, To nemůže plně uspokojit odvod tepla požadavky na stroj, tak to přináší spoustu problémů, jako je displej dotykový chyby, abnormální vysílání a hudby, náhodné restartuje, a vysoké teploty vedou k potenciální bezpečnostní rizika, atd.

Speciálně Přizpůsobené Chlazení Ventilátor

Naši fanoušci jsou přizpůsobené pro naše plavby, které mohou lépe sloužit vám a zajistit výkon autorádia. Mnoho zákazníků a přátele si také vybrat, koupit chladicí ventilátory na jiných místech, ale tam budou problémy s nekompatibilitou nebo vysoká spotřeba energie, která zničí vynikající výkon navigaci.

A naše chladicí ventilátor je speciálně nakonfigurován pro naše Auto Rádio, to může lépe udržovat jeho výkon, prosím, buďte ujištěni, aby ji používat.

Skutečné Android 8.1/9.0/10.0 systém, aplikace, podpora rozdělené obrazovce, aby vaše použití šikovnější, podporu více aplikací.

Nejnovější technologie, pomocí pokročilých Android navigační řešení, podporuje více vlastní nastavení a otevírá více možností pro uživatele.

Ve srovnání s běžnými obrazovkami na trhu, IPS zorný úhel je větší a displej je jemnější

rádio používá 2.5 D IPS multi-touch kapacitní Displej, který plně zobrazuje bohaté barvy, zatímco jemné světlo vyzařované z 2.5 D obrazovky, nedráždí oči.

Podpora rozdělené obrazovce zobrazení 2 aplikací, kombinace na přání.

Podpora rozdělené obrazovce zobrazení 2 aplikací, kombinace na přání.

Podpora video a DVR aplikace, Plovoucí Okno přizpůsobit zobrazení polohy, a aby váš zážitek z jízdy plné studené barvy.

Funkce Video výstup

T9 podporuje více 4G Sítě pásma

Výchozí vestavěný úprava je 48EQ, a zvuk surround lze nastavit na stejnou dobu, což vám umožní ponořit se do nádherné hudby.

Podporuje téměř všechny mapové aplikace. Před odesláním své oblíbené produkty, budeme instalovat nejnovější režimu offline mapu své země pro vás, a mapa bude aktualizovaná v pravidelných intervalech. Samozřejmě, můžete také zvolit použít on-line mapy.

Podporuje reverzní zobrazení. Když auto je v opačném režimu, přístroj se okamžitě přepne do obrazovky v zadní části vozu, aby zajistili, že vaše bezpečnost jízdy.

Pokud nemáte původní fotoaparát, můžete si ho koupit kliknutím na tlačítko "KOUPIT NYNÍ" na obrázku níže.

Podporuje připojení k ADAS DVR. ADAS DVR má více vestavěné pomocné řízení technologií, vložením vysoce kvalitní TF paměťové karty pro záznam každý okamžik vaší jízdy.

Více a více národní automobilové výrobní standardy vyžadují, aby vozidla musí být vybavena tlaku v pneumatikách alarm zařízení. Význam tlaku v pneumatikách alarm zařízení může být viděn. Klikněte na obrázek níže koupit tlaku v pneumatikách alarm zařízení, připojte rádio, a zpětnou vazbu, vaše pneumatiky stav v reálném čase.

Mobilní telefonní propojení, velký displej, příjemné herní, videa, zkušenosti.

Podpora Bluetooth připojení, dial telefon Bluetooth, vestavěný mikrofon rádia, i když okolní prostředí je hlučné, rádio podporuje externí připojení mikrofonu, který lze ještě zaručit kvalitu hovoru.

Podpora originálního ovládání na volantu, některé modely je třeba nainstalovat canbus

Po odeslání objednávky, budeme potřebovat k připojení výrobku do elektrické zkoušky, pak načtení mapy zdarma, test výkonnosti, a pak použít multi-vrstva anti-kolizní box a bublina šok sáčku, aby zajistily, že výrobek je bezpečně doručena do vašich rukou. Doručení trvá 1-3 pracovní dny po zakoupení, prosím, buďte trpěliví.

Asi po prodejní:

Pokud je problém po obdržení zboží, prosím, dejte nám šanci, aby vám sloužit. Prosím, nepokoušejte se otevřít spor. Spor je řešen na platformě. Platforma není profesionální a nemohou vyřešit své základní problémy. Prosím, věřte nám. Prosím, kontaktujte nás co nejdříve Přes www.eldomplus.cz, budeme dostat zpět k vám do 12 hodin kvůli jet lag

Štítky: auto rádio, car multimedia, bluetooth autorádio, 2 din android radio, 2din android radio, citroen c4 7, 2 din rádio, android auto rádio, android telefon, berlingo.

Parametry

Hmotnost Položky 1.7kg
Typ Materiálu Metial+Plasty
Původ KN(Původu)
RAM 4G
Operační Systém Android 9.0
Název Modelu pro Citroen C4 2004-2014
ROM 32G
Din Double Din
Připojení K USB DVR ADAS Podpora
Certifikace NIC
Velikost Displeje 9"
Podpora 4G+Wifi(T9)
Ven Moc 4*45w
Připojte USB TPMS Podpora
Značka Develuck
OSD Jazyk Vietnamci
Usnesení 1024*600
Velikost Položky 24 cm*20 cm*12 cm
Speciální Funkce Podpora Can-Bus
Funkce 1 DSP funtion
T3L plus verze 2G+32G Android 9.0
Funkce 4 GPS Navigace
Připojte externí mikrofon Podpora
T6 Android 10.0
Rozhraní USB
Max Externí Paměť 64G
Digitální Média Formátu JPEG
T9 verze 4G+64G 8-core
Funkce 2 Split Screen
TF/Micro SD Slot 2
funkce 3 Plovoucí okno
funkce 5 Funkce Video výstup
Původní Volant Řízení Podpora
Napětí 12V

Napsat recenzi

2 din Android 10.0 Auto Rádio Multimediální Video Přehrávač, GPS navigace pro Citroen C4 C-Triomphe C-Quatre 2004-2din FM stereo

2 din Android 10.0 Auto Rádio Multimediální Video Přehrávač, GPS navigace pro Citroen C4 C-Triomphe C-Quatre 2004-2din FM stereo

Nákup FAQ: produkt podporuje ovládání na volantu tlačítka, podporuje původní auto kamery (CANBUS vyžadováno), podporuje non-originální kamery (podporuje více fáze mechanismy), podporuje původní auto funkce, jako jsou klimatizace nastavení

Související produkty: