Vland Led zadní Světlo Pro M3 Axela-2019 Full LED zadní světlo Kouřové Čočky Zadního světla

Vland Led zadní Světlo Pro M3 Axela-2019 Full LED zadní světlo Kouřové Čočky Zadního světla

Nový produkt

8 332.32 Kč

Hodnocení 

Více informací

Vland Led zadní Světlo Pro M3 Axela 2014-2019 Full LED zadní světlo Kouřové Čočky Zadního světla

pls pošlete mi zprávu s vaší režimu auto a rok předtím, než provedete objednávku

Popis Produktu:

1.Barva bydlení: Kouř

2.Upgrade vašeho vozidla s sportovní vzhled.

3.Tento Iterm mají stejné připojení a dráty s původními vozy.

To je hrát a plug.Nicméně, některé vozy jsou citlivé doporučujeme kupujícího

instalace je profesionální instalátor.

4. Obsah balení: 1 sada pro jedno auto použití (1 Levý +1 Pravý)

Specifikace

· Světlo LED Panel/Osvětlení

·100% Zbrusu Nový

· Včetně: 1 pár zadní Světla (Levá strana a Pravá strana)

Proč si vybrat nás 1. Zkušený, profesionální a dobře provedené auto lampa výrobce a dodavatel. 2. Alibaba zlatý dodavatel a továrny. 3. Stabilní kvalita s high-tech vybavení. 4. Konkurenční cenu ve srovnání s jinými výrobci. 5. Uspokojivé služby před a po prodeji.Platební Podmínky akceptujeme následující platební metody:Paypal, bankovní T/T, Western Union, escrow Jsme obvykle odeslat položku do 3-7 pracovních dnů poté, co si vaši platbu.budeme seznam sledovací číslo na vaši objednávku stránku podrobností, jakmile aby je dodáván.Všechny Položky, kupující koupit, my vám odeslány prostřednictvím EMS ,China post Nebo Ruska Line .Kupující zvolí jiný způsob dopravy(UPS, Fedex, DHL), pokud není EMS nebo China post službou na adresu kupujícího ,ale musí zaplatit rozdíl v ceně.Pokud je vaše adresa je vzdálené arear možná to bude potřebovat dlouhou dobu na vaši adresu.Prosím, zvažte, zda uděláte objednávku, pokud jste citliví na čas dodání .Zpoždění je možné a závisí na vašich místních zvyklostí a poštovních služeb.Někdy vlastní vůle držet, aby pro namátkovou kontrolu, můžete také obraťte se na místní poštovní služby, aby zjistili, zda tam je nějaká mezinárodní příchozí pošty.Zpětnou vazbu, Pls dejte nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdičkové hodnocení, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb.Máte-li jakékoli dotazy nebo stížnosti,pls kontaktujte nás před odjezdem negativní nebo neutrální zpětné vazby.budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl, dokud vás uspokojit.vaše podpora bude vždy v našich silách, aby se pohnout kupředu.Po-Prodejní Služby, Pls podívejte se na popis částí, je jasné,že pokud jakýkoli problém,pls pošlete nám zprávu potvrdit Speciálně pro rok auto ,také obutí.Výnosy jsou přijímány pouze pokud jsou kvalitní vadný.Budeme kontrolovat všechny položky, a poslat položky s dobrém stavu .Kupující musí otevřít položku a podívejte se na situaci z produktů ihned po příjezdu,v případě jakékoli škody nebo ztráty, které se stalo během přepravy, pls odmítnout podepsat a dejte mi vědět .budeme si stěžovat nákladní společnost a dá vám dobrou odpověď.Dodavatel nemá odpovědnost za položku, je-li to podepsat, bez jakékoliv kontroly .Naše cena nezahrnuje daně.To by mělo být hradí kupující.Prosím, být informován.

Štítky: Mazda 3, mazd 6 gh, lampa plné espectrum, led pro celé spektrum, mingben led lens, nikon objektiv led, dánsko lampa, lexus is250 vland, axela, led vland.

Parametry

barva kouř
Auto Roku 2014-2019
Externí Testování Certifikace CCC
Běží ligt LED v červené barvě
Směrovka Led s sekvenční ukazatel
Značka vland
Featurer 2 Vodotěsný
Název Modelu YAB-AL-0317
3-Rok 2016
Hmotnost Položky 6kg
Mazda Model 3
Napětí 12V
Položka Průměr 00inch
Model Vozu Pro Mazda 3 zadní světlo
Brzdové Světlo Jasnější než DRL
Pro Vozidla Značky/Modelu Mazda
Typ Materiálu pp
Featurer 1 Dynamická běžící světlo(pokud je původní)
Typ Položky Zadní Světlo Shromáždění
Záruka 12 Měsíců
Speciální Funkce led
Reverzní Světla LED v bílé barvě

Napsat recenzi

Vland Led zadní Světlo Pro M3 Axela-2019 Full LED zadní světlo Kouřové Čočky Zadního světla

Vland Led zadní Světlo Pro M3 Axela-2019 Full LED zadní světlo Kouřové Čočky Zadního světla

Vland Led zadní Světlo Pro M3 Axela 2014-2019 Full LED zadní světlo Kouřové Čočky Zadního světla pls pošlete mi zprávu s vaší režimu auto a rok předtím, než provedete objednávku Popis Produktu: 1.Barva bydlení:

Související produkty: