433MHz 16CH Bezdrátové Dálkové Ovládání Vysílač 16 Tlačítek Bílá Modrá

433MHz 16CH Bezdrátové Dálkové Ovládání Vysílač 16 Tlačítek Bílá Modrá

Nový produkt

141.80 Kč

149.31 Kč

-5%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Funkce:

1.Každý výrobek má jedinečné Výrobní Číslo Dílu označení na vnitřním obalu to dokazuje, že to byl kvalifikovaný,které zahrnují Číslo Dílu,Číslo Modelu a datum inspekce informace;

2.Pokud máte jakékoli otázky ohledně zboží,zašlete nám prosím Výrobní Číslo Dílu pro kontrolu,váš zisk bude zaručena.

3.Modul čipů je 2264, učení kódu, kódovat, dobrá náhrada za vaše stávající dálkové ovladače.

4.Dálkové Vzdálenost: cca 150 m (Teoretická hodnota), Bezdrátové technologie kódování, žádný směr, spínač může být použit, i když přes stěny,spínač také neruší se navzájem.

5.Může být aplikován na širokou aplikační oblastí, jako jsou Vozidla, centrální blokovací systémy, Garážová vrata, Elektronické brány, Elektrické spotřebiče, Autorádia, střešní okna, Vytápění, atd.

6.Před nákupem, prosím, potvrďte, zda je pracovní frekvence, typ čipu a odolnost proti vibracím vašeho vysílače jsou v souladu s našimi.

7.To má 16 kanálů,s 16 klíče, mohou být použity pro 1 kanál, 2 kanály, 4 programy,6 kanálů,8 kanálů,12 kanálů,16 kanálů relé nebo 1 kanál s méně než 16 přijímačů/relé.

Poznámka:

1.To nemá žádné tovární nastavení,takže to nemůže být použit, když jste jej obdržel. Musíte se naučit, a odkaz s původním relé/přijímač, který je také 433MHz.

2.Před nákupem, prosím, potvrďte, zda je pracovní frekvence, typ čipu a odolnost proti vibracím vašeho vysílače jsou v souladu s našimi.

3.Jak potvrdit, pokud provozní frekvence, typ čipu a odolnost proti vibracím vysílače jsou v souladu se přijímač/relé?

Připojte přijímač rady, jak dát energii,a indikátor napájení na přijímači desce se rozsvítí zeleně,stiskněte tlačítko vysílač,pokud se signální světlo na desce blikat červené světlo,znamená to, že váš vysílač je v souladu s našimi přijímači, pokud signál světlo nic dělat(ne flash) když stisknete tlačítko vysílače,to znamená, že váš vysílač nelze použít pro náš přijímač.

(Pokud váš přijímač není v mém obchodě,prosím, ujistěte se, že pokud je signální světlo na to,a pokud potvrzení metoda je stejná jako naše)

Jak propojit vysílač s přijímačem?

1. Věnujte pozornost: tento 433MHZ vysílač lze použít pouze s učením kódu znovu.ceiver, nelze použít na plovoucí kód nebo Pevný kód, přijímač

2. Na 2264 čip vysílač dálkového ovládání, výchozí hodnota odporu je 824, může odpovídat POUZE 2272 chip přijímač;

3. Při splnění výše uvedených podmínek, můžete propojit s přijímačem a používat ho podle své vlastní učení kódu, přijímač je způsob učení.

4. Pokud to stále nelze použít po spojení a zároveň splňují všechny podmínky, prosím, kontaktujte nás, budeme se snažit dát řešení na změnu odporu

Specifikace:

Barva: Bílá + Modrá

Mateial: Kov + ABS Plast

Značka:

Chip: 2264

Baterie: 23A 12V

Provozní frekvence: 433MHz

Množství Tlačítek: 16

Kódování: Učení Kódu

Okolní TEPLOTA: -10°C AŽ 70°C

Dálkové Vzdálenost: cca 150 m (Teoretická hodnota)

Velikost: 130 x 50 x 15 mm/5.12 x 1.97 x 0,59 palce(L x W x T)

Hmotnost: 55g

Balení obsahuje:

1 X Vysílač (Baterie není součástí balení)

Štítky: řízení, výškově nastavitel, velký modrý spínač, 423 mhz dálkové ovládání, takt tlačítko přepnout, zvonek tlačítko, remot ovládání spínače, duální tlačítka, bezdrátová sluchátka kabelové vedení zařízení, bluetooth audio control switch, sklad.

Parametry

Typ Přepínače Dálkové Ovládání
Záruka 1
Materiál Plastové
Funkce 433mhz
Značka Eoysncet
Číslo Modelu 433mhz
Certifikace CCC
Typ Položky Přepínače

Napsat recenzi

433MHz 16CH Bezdrátové Dálkové Ovládání Vysílač 16 Tlačítek Bílá Modrá

433MHz 16CH Bezdrátové Dálkové Ovládání Vysílač 16 Tlačítek Bílá Modrá

Funkce: 1.Každý výrobek má jedinečné Výrobní Číslo Dílu označení na vnitřním obalu to dokazuje, že to byl kvalifikovaný,které zahrnují Číslo Dílu,Číslo Modelu a datum inspekce informace; 2.Pokud máte jakékoli otázky

Související produkty: