2v1 UV Svítilna Bílá LED Svítilna Linternas 395nm Ultrafialové Moči Detektor Pro Kempování Pet Moči Chytit Scorpions

2v1 UV Svítilna Bílá LED Svítilna Linternas 395nm Ultrafialové Moči Detektor Pro Kempování Pet Moči Chytit Scorpions

Nový produkt

101.07 Kč

202.15 Kč

-50%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Ultrafialové Fialová Svítilna Bílá LED Svítilna

2 v 1 UV LED Svítilna Taktická Svítilna Kapesní Černé Světlo, Svítilna, Ultrafialové Moči Detektor na Místě, Koberec Pet Moč Chytit Scorpions Kempování, turistiku, rybaření, běh UV/Normal Baterku Lze použít jako černé světlo nebo normální bílé světlo UV Svítilna dobře-vyrobený s vysoce kvalitní hliníkové slitiny, aby to silný, odolný a dlouho trvající.

Popis Produktu

2v1 Ultrafialové Taktická Svítilna s 5 Režimy svícení 2v1 Uv Blacklight Baterku, speciální navržen s UV paprsek světla a bílé světlo, paprsek, umožňuje detekovat v moči a skvrny psy, kočky a další domácí zvířata na koberce, koberce, oblečení, nábytek, podlahy a mnohem více. S Zoom IN/OUT Design: Nastavení zorného pole, snadnější rozpoznat, Koberec Pet Moči, Scorpions, ověření měny, řidičský průkaz, oficiální identifikační karty, pasy. Více pohodlně, to může být změněn v bílé baterku, whch je užitečné pro vnitřní venkovní lov, kempování, pěší turistika lov a GRILOVÁNÍ.

Normální Svítilna bílé světlo

【ŠIROCE POUŽÍVAT】Snadno nosit s sebou jako záložní a je dostatečně malý, aby se vešly v kapse, kabelce, šuplíku, nebo pronájem prostoru. Trvá 3 standardní AAA nebo single 18650 dobíjecí. Ideální pro kempování, turistiku, rybaření, běh, procházky se psem, výpadky napájení a všeobecné použití v domácnosti.

UV Svítilna: 395NM

UV Svítilna Aplikace: Svítilna UV černé světlo je Ideální pro Odhalení granule pro psy a Hlodavce Skvrny a nepříznivé Skvrny, které Nemohli Vidět Pouhým Okem. Snadno Místo Scorpions, Ověření měny,řidičský průkaz,Oficiální Identifikační karty,Pasy.

PERFEKTNÍ DÁREK POUŽITÍ 1*18650 NEBO 3*AAA BATERIE

Toto výkonné a praktické, mid-velikost univerzální svítilna je ideální dárek pro otce či manžela, pro každou příležitost. Tvrdý, vysoce pevnostní hliníkové tělo je vhodné pro extrémní podmínky v interiéru i exteriéru. Můžete se spolehnout na to během bouře, záplavy, výpadky proudu, zemětřesení a jiné přírodní katastrofy.

VODOTĚSNÉ

Hodnocen jako IPX4 odolný proti vodě stupeň :na ven, tam je vodotěsný spínač, který je bezpečný pro použití, i když prší; na vnitřní straně, tam je vysoce kvalitní, únik-odolné, vodotěsné elektroinstalace, ujistěte se, že vaše světlo svítí, i když ten déšť je prosakují.

2 REŽIMY

Svítilna má 2 režimy osvětlení: Vysoká, Bílá a UV Režimu. Můžete změnit režim osvětlení přes půl hluboké spodní tlačítko, aby vyhovoval vašim požadavkům.

ZOOMOVATELNÝ LED SVÍTILNA

TAKTICKOU PODPORU

Tělo této svítilny je postaven z vysoce kvalitní hliníkové slitiny. Robustní a dostatečně odolné pro dlouhou dobu každodenní použití.

APLIKACE

Štítky: ponořte li, lampa uv, led lenser ls, uv světlo blesku 365 nm, blikající světlo dobíjecí, 18 t6, 18650 led multi, cree světlomet, led svítilna světlo 18650, lucerna.

Parametry

Drop shipping přijmout
Značka TRLIFE
Typ Baterie AAA
Materiál Těla Hliník
Lumen Další
Certifikace FCC
Typ Položky Baterky
Bílé světlo XPE LED
Číslo Modelu FL745
Vodotěsné Ano
Funkce Odolný Proti
Příkon 12W
Model LED Korálky T6
Zoom Ano
UV Světlo 395nm
Podporu Stmívač 5-8 soubory
Nabíječka Dobíjecí
Ohnisková Vzdálenost Nastavitelný
Přepínač Režimu Vysoká/Střední/Nízká
Osvětlení Vzdálenost > 500 metrů
led model 2 V 1 SVÍTILNA
Zdroj Světla LED Žárovky
barva černá
Svítilna Typ Lovecké Camping Pet Moči Chytit Scorpions

Napsat recenzi

2v1 UV Svítilna Bílá LED Svítilna Linternas 395nm Ultrafialové Moči Detektor Pro Kempování Pet Moči Chytit Scorpions

2v1 UV Svítilna Bílá LED Svítilna Linternas 395nm Ultrafialové Moči Detektor Pro Kempování Pet Moči Chytit Scorpions

Ultrafialové Fialová Svítilna Bílá LED Svítilna 2 v 1 UV LED Svítilna Taktická Svítilna Kapesní Černé Světlo, Svítilna, Ultrafialové Moči Detektor na Místě, Koberec Pet Moč Chytit Scorpions Kempování, turistiku, rybaření, běh UV/Normal

Související produkty: