Hliník X Přeprava Deskou Náhrada za X-osa CR-10, také se hodí CR-10S, CR-10-S /ENDER

Hliník X Přeprava Deskou Náhrada za X-osa CR-10, také se hodí CR-10S, CR-10-S /ENDER

Nový produkt

134.28 Kč

141.38 Kč

-5%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Těšíme se na další rozšíření, příjemný obchodní vztah. Pokud máte nějaké quetion nebo něco potřebovat, pls kontaktujte nás, uděláme, co bude v našich silách, aby jste spokojeni.

Doprava zdarma po celém světě , poslat China Post Airmail.

Dodací lhůta asi 20 až 30 obchodních dnů. Některé země se může zpozdit dobu 1-2 týdnů.

Budeme loď zboží do 2 dny po obdržení platby vymazány.

Pozornost:

Pokud se chcete dostat zboží naléhavě, můžeme také poslat prostřednictvím EMS nebo UPS,DHL atd. Budete muset zaplatit určitou nákladní více . Kontaktujte nás první, pokud chcete změnit EMS,UPS,DHL atd.

Pokud nejste spokojeni s vaším nákupem,z jakéhokoliv důvodu,dejte nám vědět.Budeme neprodleně nahradit položku nebo vám znovu náhrady,je to tak jednoduché. Přepravní a manipulační poplatky jsou nevratné. Nákladní pro posílat zpět a re-send by měla být hradí kupující. Pro vaši ochranu, prosím pojištěného balíku.

Pokud se vám produkty mají nějaké vady nebo zpoždění, prosím, nepoužívejte otevřený případ, nebo ne opustit Negativní A Přírodní zpětnou vazbu, to nemůže vyřešit veškeré problémy .Ale řekněte nám, budeme v našich silách vyřešit to.

Pokud jste spokojeni s vaším nákupem, jsme upřímně doufám, že si můžete nechat nám pozitivní zpětnou Vazbu a čtyři 5-hvězdičkový Podrobné Prodávající Hodnocení (DSR), které jsou životně důležité pro růst naší malé firmy.

Akceptujeme platby přes www.eldomplus.cz. Pokud nemáte www.eldomplus.cz účet, prosím, registrované pro sebe ve (https://www.eldomplus.cz). Platba musí být obdržena do 5 dnů po aukce skončila. Prosím, ujistěte se, že máte v úmyslu koupit nebo schopni platit ve stanovené lhůtě, než nabídky. Nezaplacené spor bude podán na www.eldomplus.cz pro jiné než splatné uchazečů.

PROSÍM, nenechte nás nechává v 1, 2, 3 nebo 4-hvězdičkový Podrobné Prodávající Hodnocení, protože jsou rovná negativní zpětnou vazbu. Pouze 5-Podrobné Prodávající Hodnocení jsou vítány.

Štítky: zpět na iphone 7, postel horké, dělostřelectvo génius upgrade, cr 10 ventilátor, cr 10 kočár, kočár x, vedení šroubu, čr 10s kočár, cnc portálové kit, flexibilní tepla postele.

Parametry

Tlustý 3mm
stav Nové
Umístění Čína
Typ Položky Extruder
Jméno Funssor
Materiál Hliníkové Slitiny
Značka Funssor
Platí CREALITY 3D Tiskárny
Číslo Modelu Creality CR-10
barva černá

Napsat recenzi

Hliník X Přeprava Deskou Náhrada za X-osa CR-10, také se hodí CR-10S, CR-10-S /ENDER

Hliník X Přeprava Deskou Náhrada za X-osa CR-10, také se hodí CR-10S, CR-10-S /ENDER

Těšíme se na další rozšíření, příjemný obchodní vztah. Pokud máte nějaké quetion nebo něco potřebovat, pls kontaktujte nás, uděláme, co bude v našich silách, aby jste spokojeni. Doprava zdarma po celém světě , poslat China

Související produkty: