Elixir 11525 Nanoweb Coated Mandolin Strings Medium Loop End 11-40

Elixir 11525 Nanoweb Coated Mandolin Strings Medium Loop End 11-40

Nový produkt

417.45 Kč

Hodnocení 

Více informací

Díky patentované ultra-thin NANOWEB Coating, Elixír Struny pro mandolínu udržet jejich plný rozsah tón déle, než jakýkoli jiný řetězec, nepotažené nebo potažené, podle těch, kteří s nimi hrát. Všechny naše mandolína struny funkce smyčka končí a naše 80/20 bronz zranění struny poskytují bezkonkurenční definici a udržet.

Pokaždé, když budete hrát na mandolínu, drobné kousky jste odešel napadnout vinutí kontaminovat své struny a zabít váš tón. Elixir Struny jsou pouze řetězce, které udržují nečistoty z vinutí při pokrytí celého řetězce. Naše ultra-thin NANOWEB Coating poskytuje jasný, živý tón, který hráči řekněte nám trvá déle, než jakýkoli jiný řetězec, nepotažené nebo potažené. To znamená, že budete kupovat méně sady strun, je změnit méně často a věřit, že vaše kytara je připravena jít, když jste.

Elixir Nanoweb Mandolin Strings Medium .011 - .040 Více a více kytaristů volí Elixír potažené struny na kytaru. Na PolyWeb povlak cítí pohodlně hladké a snižuje prst pískot, zatímco přináší vyvážený tón a hladké reakce. Elixir struny udržet jejich světlé tón 3 až 5 krát déle než běžné struny. Povlak chrání vinutí z prvků, které mohou, aby vaše struny jít mrtvý, takže nemusíte nahradit řetězce tak často, jak nepotahované struny.

Štítky: kuchyně mandolínu, mandolína kráječ, elixir nanoweb, kytara, ocelové struny, elixír kytara řetězec, mandolína struny hodně, mandolína tuner, elixír kytara, banjo popruh, chirurgické oblečení.

Parametry

Značka elixír
Číslo Modelu 11525
Původ NÁS(Původu)
Typ Struny

Napsat recenzi

Elixir 11525 Nanoweb Coated Mandolin Strings Medium Loop End 11-40

Elixir 11525 Nanoweb Coated Mandolin Strings Medium Loop End 11-40

Díky patentované ultra-thin NANOWEB Coating, Elixír Struny pro mandolínu udržet jejich plný rozsah tón déle, než jakýkoli jiný řetězec, nepotažené nebo potažené, podle těch, kteří s nimi hrát. Všechny naše mandolína struny funkce smyčka

Související produkty: