Pet Pes Fňukat Mat Odnímatelné Švy Pes Školení Podložky Krmení Najít Jídlo Rohože Pad Puzzle Hračka Pro Nosework Zmírnit Stres

Pet Pes Fňukat Mat Odnímatelné Švy Pes Školení Podložky Krmení Najít Jídlo Rohože Pad Puzzle Hračka Pro Nosework Zmírnit Stres

Nový produkt

220.52 Kč

306.14 Kč

-27%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Body:

1、1. Je to jedinečný pes školení podložky, skryté s občerstvením nebo malé hračky v snuff podložka pro vašeho psa, aby ho najít. To pomůže trénovat vašeho psa zápach, a může ohrozit váš pes je energie a pomoci svého psa zhubnout.

2、2. To může udržet váš pes obsazené. Toto psí krmení pad je skvělý způsob, jak mít pes se spoustou energie použít jejich mozek během jejich večeře čas, může se nosit jako chůze.

3、3. S touto protiskluzovou psí nos pad s 2 popruhy, můžete opravit ji pod židli, aby se zabránilo sklouznutí, když pes čichá. Pes mat stimuluje váš pes psychicky i fyzicky, pomáhá zmírnit stres a relaxovat.

4、4. Snadno se čistí, psí nos pad je vyrobena z udržitelného hand-made anti-pilling fleece materiálu, a pes čichání podložku lze čistit strojově.

5、5. Velké velikosti 90*90cm/35.43*35.43, velmi vhodný pro středně velké psy, králíky a další zvířata.

Informace O Výrobku:

Velké psí krmení mat pes snuff pad malý / velký pes školení podložky pet školení deku práce vhodná pro všechny psy

Velikost: cca 90*90cm/35.43*35.43 v

Hmotnost: cca 300g

Materiál: Polyester

Použití: pet čichání pad / školení mat / pracovní činnost mat / dekorativní rohož

Vlastnosti:

1. Je to jedinečný pes školení podložky, skryté s občerstvením nebo malé hračky v snuff podložka pro vašeho psa, aby ho najít. To pomůže trénovat vašeho psa zápach, a může ohrozit váš pes je energie a pomoci svého psa zhubnout.

2. To může udržet váš pes obsazené. Toto psí krmení pad je skvělý způsob, jak mít pes se spoustou energie použít jejich mozek během jejich večeře čas, může se nosit jako chůze.

3. S touto protiskluzovou psí nos pad s 2 popruhy, můžete opravit ji pod židli, aby se zabránilo sklouznutí, když pes čichá. Pes mat stimuluje váš pes psychicky i fyzicky, pomáhá zmírnit stres a relaxovat.

4. Snadno se čistí, psí nos pad je vyrobena z udržitelného hand-made anti-pilling fleece materiálu, a pes čichání podložku lze čistit strojově.

5. Velké velikosti 90*90cm/35.43*35.43, velmi vhodný pro středně velké psy, králíky a další zvířata.

Balení seznam: 1* vonící polštář

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 60 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

6. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

Štítky: postele psa, pletené hračky pro domácí zvířata, draci psy, rd290, lilo steh, vazby domácí zvířata, obyčejné pet mat, míč psa, pro psa, misku, pes.

Parametry

Drop shipping Podpora
Feature2 Snadno se čistí
Velikost
vzor Tisk
Funkce Další
Typ Psi
Mytí Styl Ruční Mytí
Typ Položky Postel Přikrývky
Číslo Modelu Pes Mat
Feature1 unikátní výcvik psů mat
Hmotnost about 300g
Je Inteligentní Zařízení No
Použití
Původ KN(Původu)
Materiál Polyester

Napsat recenzi

Pet Pes Fňukat Mat Odnímatelné Švy Pes Školení Podložky Krmení Najít Jídlo Rohože Pad Puzzle Hračka Pro Nosework Zmírnit Stres

Pet Pes Fňukat Mat Odnímatelné Švy Pes Školení Podložky Krmení Najít Jídlo Rohože Pad Puzzle Hračka Pro Nosework Zmírnit Stres

Body: 1、1. Je to jedinečný pes školení podložky, skryté s občerstvením nebo malé hračky v snuff podložka pro vašeho psa, aby ho najít. To pomůže trénovat vašeho psa zápach, a může ohrozit váš pes je energie a pomoci svého

Související produkty: