Vánoční All-inclusive Pohovka Kryt, Elastické Potahy Stretch Pohovka Kryt Potah Sekční Rohová Pohovka Kryty 1/2/3/4-místné

Vánoční All-inclusive Pohovka Kryt, Elastické Potahy Stretch Pohovka Kryt Potah Sekční Rohová Pohovka Kryty 1/2/3/4-místné

Nový produkt

412.86 Kč

434.58 Kč

-4%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Dobrý den! Vítejte v našem obchodě!

Kvalita je první s nejlepší služby. zákazníci jsou pro nás naši přátelé.

Vlastnosti:

100% zbrusu nový a vysoce kvalitní.

Materiál: Měkké Bavlny A Polyesteru

Obsah balení: 1ks sofa kryt

Produkt je pouze pohovka kryt, a to včetně polštář kryt.(Jednotková cena je pouze za 1ks pohovka kryt,nezahrnuje polštář kryt nebo jiné příslušenství,pokud chcete polštář kryt,musíte si je objednat zvlášť.

Velikost Naznačuje: prosím, změřit své pohovce patří područkami,pak vybrat velikost.Pokud nechcete měřit, patří loketní opěrky,pohovka krytí bude menší než vaše pohovka.

· 1-místná, délka pohovka by měla být v rozmezí 90-140 cm

· 2-místná, délka pohovky by měla být v 145-185 cm

· 3-místná, Délka pohovky by měly být 190-230 cm

· 4-sedačková, délka pohovky by měly být 230-300 cm

Pro typ L nebo Rohu nebo sekční pohovka, která v kombinaci s 2 díly odděleně, je třeba objednat 2ks kryt pro něj. Velikost pokrytí bude záviset na délce AA, BB a CC linky.

Například: Pokud AA=200 cm, BB=160 cm, pak byste měli jít pro 1 PC tří-sedačková pohovka kryt a 1 KS dvou-sedačková pohovka kryt.

Poznámky:

1. velikost tlačítka :povlak na Polštář 2ks, Znamená, 2ks povlak na polštář,není rozkládací kryt.

2. Ruční měření, 1-3 chyba je přípustné,různé země mají různé velikosti,prosím, zkontrolujte si to, než si koupit.

3.Vzhledem k dlouhé vzdálenosti, dopravní problém,produkt bude trochu složit,to možná není tak ploché jako obrázek ,ale dávka by neměla mít vliv na kvalitu a použití výrobku.

4. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory,obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Můžeme zaručit, že vzor je stejný, jak je znázorněno na fotografiích.

5. Který z nich si nemůže vybrat z barevné tlačítko,prosím, kontaktujte nás.

Varování:

· Vyhněte se použití bělidla na mytí krytů

· Prát s oděvy nebo šaty, které mají podobné barvy.

Zásilky: 1. Po celém světě dopravy. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa musí odpovídat vaší dodací adresu. 4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 5. Služba tranzitní čas je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní doba se může lišit, zejména během prázdninové sezóny. 6. Pokud jste neobdrželi vaši objednávku po uplynutí 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat vaše objednávky a dostat zpět k vám co nejdříve. Naším cílem je spokojenost zákazníka! 7. Dodací lhůta: Záruční Podmínky: nabízíme 100% Záruku Spokojenosti na všechny naše zákazníky. Pokud jste našli nějaké problémy s našimi položek, prosím, neváhejte a kontaktujte nás do 7 dnů po obdržení položky. Pomůžeme vám řešit případné problémy. Položky by měly být vráceny k nám do původního stavu mail s sledovací číslo. Kontaktujte Nás A Zpětnou Vazbu: 1. Pokud máte jakékoliv dotazy, nebo jakékoliv dotazy, prosím, neváhejte nás kontaktovat e-mailem nebo on-line, Budeme rádi pomohou a snaží se dostat zpět k vám do 24 hodin; 2. Vaše spokojenost, náš výkon. Necháme pozitivní zpětnou vazbu pro všechny kupující při pořadí skončil. Pokud jste spokojeni s našimi položky a služby, prosím, nezapomeňte zanechat nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 skóre hodnocení; 3. Pokud jste nespokojeni s tím, prosím, napište nám před odjezdem negativní nebo neutrální nebo skóre 1 nebo 2.Budeme se snažit v našich silách to vyřešit k vaší spokojenosti a aby váš zážitek z nakupování příjemný zde.

Štítky: kryt pohovka úsek, dvakrát 3 místná pohovka potah, krátké pohovka kryty, chrome fl, dekor pohovka kryty, kryt pohovka, 3 místné křeslo pohovka potah, kreslený gauč kryt, ao zdarma, vlasy pohovka kryty.

Parametry

Styl Evropa
Výroba Pohovka Kryt
vzor TISKNOUT
Materiál Polyester / Bavlna
Velikost 1/2/3 seater
Použitelné Pohovka Třímístná Pohovka
Původ KN(Původu)
Značka Yaapeet
Vzor Typu Kreslený

Napsat recenzi

Vánoční All-inclusive Pohovka Kryt, Elastické Potahy Stretch Pohovka Kryt Potah Sekční Rohová Pohovka Kryty 1/2/3/4-místné

Vánoční All-inclusive Pohovka Kryt, Elastické Potahy Stretch Pohovka Kryt Potah Sekční Rohová Pohovka Kryty 1/2/3/4-místné

Dobrý den! Vítejte v našem obchodě! Kvalita je první s nejlepší služby. zákazníci jsou pro nás naši přátelé. Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní. Materiál: Měkké Bavlny A Polyesteru Obsah

Související produkty: