JAKCOM B3 Smart Watch lepší než hodinky 5 globální verze nfc band chytrý telefon smartwatch mobilní gts

JAKCOM B3 Smart Watch lepší než hodinky 5 globální verze nfc band chytrý telefon smartwatch mobilní gts

Nový produkt

428.94 Kč

Hodnocení 

Více informací

JAKCOM B3 Popis Produktu

Vše v Jednom

JAKCOM smart band B3

Tři barvy k dispozici pro vaše preference

Propracovaný produkt pro každý prvek

Hlavní část JAKCOM B3 tělo především přijímá kovový stříkací technika. Základní prvky jsou dokončeny s CNC číslicové řízení obrábění pro každý propracovaný detail.

Pečlivý výběr produktu materiál

JAKCOM B3 je vybavena pocení manžeta z materiálu TPU s hyposensitivity, a dále zacházet s importovanou nátěry Dítě Kůže pro lepší uživatelské zkušenosti.

Skvělé řemeslné zpracování pro vynikající vzhled

JAKCOM B3 přijímá tvrzeného skla 7H úrovni safír na jeho povrchu obrazovky, a představuje vynikající moderní vzhled s 3D zakřivený povrch zpracování a anti-otisků prstů povlak filmu dodal.

Více funkcí

JAKCOM B3 může sloužit jako bluetooth sluchátka, když hostitel se rozešli.

Sluchátka přijímá MIC balance šumu algoritmus a byl certifikován BQB, a to může poskytnout více spolehlivé připojení výkon při zaručení kvality zvuku.

Přesné nahrávání

JAKCOM B3, s six-axis senzor umístěn uvnitř a self-vyvinula nový návrh algoritmů JAKCOM technologie, mohou nejen přesně zaznamenat a zobrazit uživatele v pohybu informace, jako je číslo kroku, kalorie a vzdálenost, ale také spaní trvání a spí situacích stejně.

Srdeční frekvence kontroly

JAKCOM B3 přijímá fotoelektrického snímače tepové frekvence a ADI pohybu senor ve svém těle kontrolovat srdeční frekvenci uživatele během cvičení.

Samostatně funkční

JAKCOM B3 je vybavena ultratenkých měkké HD OLED displej na přední, ukazuje uživatel, téměř všechny jeho funkce informační. To může být nezávisle na sobě použity na rozdíl od mobilu, a uživatel může zvládnout všechny funkční data bez APLIKACE.

Mimořádná kvalita zvuku

Nezávislé dutiny importované titan film je přijat pro JAKCOM B3 sluchátka, podpora APT-X bluetooth bez poškození dohody a CVC 6.0 inteligentní šumu technologie; importované bílkovin ušní polštářky jsou také použity pro dobrou kvalitu zvuku a houby-proofing, což způsobuje žádný tlak ani na sobě dlouhou dobu.

sportovní

řízení

relaxační

pracovní

Dobrý pomocník

JAKCOM B3 má bohaté funkce, které pokrývají různé životní scény, jako je sport, řízení, relaxaci a práci, je To dobrý pomocník ve vašem životě.

Vysoce kvalitní výroba

Low-pressure plasma Nano technologie je použita pro JAKCOM B3, což ochrannou vrstvu do interiéru a exteriéru těla, a že je bezpečné i v alkoholu, jako je pot, dešťové vody, užitkové vody nebo nápoje. Splňuje vodotěsný a prachotěsný level normy IP55.

Velké-storage baterie

JAKCOM B3 je vyzbrojen velké úložiště s vysokou hustotou baterie 100mAh. To může udržet v pohotovostním režimu 150 hodin a dobré vytrvalostní výkon 10 hodin nepřetržitého času mluví.

Balíček

= Často Kladené Otázky

Platby přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. Objednávka bude automaticky vypne v kupující nezaplatil po 20 dnech. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

Balení Smart Watch Balení Podrobnosti:

Vnitřní Bílý Box: Jednotka G. W je asi 65,8 g, Jednotka Velikost je 13,5 cm x 8,5 cm x 3 cm;

Vnější Hnědé Krabici: Jednotka G. W je o 10540g, velikost Jednotky je 53cm x 29cm x 37cm , Max 150 ks Inteligentní Kapely.

Shippment na celém SVĚTĚ LODNÍ. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) Objednávky zpracovány včas po ověření platby. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka! Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

Zpětnou vazbu Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení zboží. Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. To bude jen trvat 1 minutu,ale to 1 minutu má velmi zásadní význam pro nás. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Budeme pracovat s vámi vyřešit jakýkoliv problém, dokud budete spokojeni s námi.Děkuji vám za pochopení!

Záruka 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ. Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.eldomplus.cz.

JAKCOM B3 Smart Watch lepší než hodinky 5 globální verze nfc band chytrý telefon smartwatch mobilní gts404

Štítky: smartwatch, chytrý prsten, nfc hodinky, chytré hodinky, kamera špionážní hodinky, nfc inteligentní hodinky, xiaomi poko x3 nfc, ip68, av mobilní hodinky, smartwach vodotěsné.

Parametry

Typ Na Zápěstí
SIM Karta k Dispozici No
Kapela Odnímatelné Ano
Baterie Odnímatelné No
Propagace s Kapela
CPU Model RUKU
APLIKACE je k Dispozici ke Stažení No
Jazyk anglický
Styl Sport
Kapacita baterie <120mAh
ROM <128MB
Velikost Displeje 2inch
Usnesení TFT
Materiál Pouzdra Plastové
Vodotěsné Třída Život Vodotěsný
GPS No
Kompatibilita Všechny Kompatibilní
Typ Pohybu Automatické
CPU Výrobce Mediatek
RAM <128MB
Značka jakcom
Aplikace Věkové Skupiny Dospělé
Kapela Materiál Gumové
Režim Sítě NIC
Funkce Kalkulačky
Zadní Kamera NIC
Nejlepší Zápas NFC
Hot Prodej s hodinky
Tvar Obrazovky Náměstí
Systém ios
Mechanismus Ano
Více Číselníky Ano

Napsat recenzi

JAKCOM B3 Smart Watch lepší než hodinky 5 globální verze nfc band chytrý telefon smartwatch mobilní gts

JAKCOM B3 Smart Watch lepší než hodinky 5 globální verze nfc band chytrý telefon smartwatch mobilní gts

JAKCOM B3 Popis Produktu Vše v Jednom JAKCOM smart band B3 Tři barvy k dispozici pro vaše preference Propracovaný produkt pro každý prvek Hlavní část JAKCOM B3 tělo především přijímá kovový stříkací

Související produkty: