50ks/hodně plochá zadní pryskyřice potraviny kobliha pryskyřice mugle příslušenství kawaii sušenky mix náhodou o 15mm

50ks/hodně plochá zadní pryskyřice potraviny kobliha pryskyřice mugle příslušenství kawaii sušenky mix náhodou o 15mm

Nový produkt

154.12 Kč

187.95 Kč

-17%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Produkty

1. Popis: ploché zadní pryskyřice řemesla DIY pryskyřice mugle příslušenství

2. Velikost:jako obrázek show

3.mix barev, nebo si vybrat barvu

Hromadné cena a Další produkty

Jsme Golden Suppler Alibaba.

-Můžete si také prohlédnout naše alibaba webové stránky pro více položek (Klikněte vpravo nahoře na odkaz).

-Prosím, neváhejte a kontaktujte nás pro hromadné cenu, pokud si chcete objednat více produktů ve směsi položky/barvy.

-Prosím, neváhejte a kontaktujte nás, pokud potřebujete jiné barvy/velikosti/tvary.

***Vítejte v našem obchodě!***

**********Velké Objednávky,Velká Sleva!**********

Zásilka

1. Dodání

-China Air Post :Obecně o 15-45 pracovních dnů

-Prostřednictvím Expresní: Obecně o 5-10 pracovních dnů

2. Položky budou odeslány do 2-3 pracovních dnů po zaplacení obdržel.

3. Pokud jste obdrželi zboží na Dodací Dobu , Prosím, kontaktujte nás e-mailem, pokud máte nějaké dotazy ,obvykle váš mail budou zodpovězeny do 24 Hodin. Pokud jste stále ještě nedostal odpověď po 24 hodin, zkontrolujte prosím spam z vaší e-mailové schránky. Budeme se snažit v našich silách, aby vám nejlepší řešení komunikace.

4. Jsme loď na www.eldomplus.cz je JEN adresy. Prosím, ujistěte se, že vaše adresa v Alixpress je uzavřeno s vaší doručovací adresu, než budete platit.

5. Mezinárodní Zákazníky - Vezměte Prosím Na Vědomí:

A: Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

B: zkontrolujte Prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup.

Návrat Politiky

1. Vrácení nebo výměna vyžádání je k dispozici pouze žádosti do 1 týdne po parcel obdržel & vrácení položky jako nezměněném stavu tak, jak je obdržel.

2. Kontaktujte nás, prosím, požádat o navrácení oprávnění. Vaše jméno, číslo aukce, a důvod pro návrat by měly být zahrnuty v e-mailu. Všechny položky se vrátil musí obsahovat všechny původní obalové materiály.

3. Prosím, zabalte produkty pečlivě. Produkty vrácené budou testovány a nové náhradní bude kupujícímu odesláno okamžitě, když zjistil vadné. V případě, že vhodný náhradní není k dispozici, pak náhrady budou vydány. Doprava, manipulace a pojištění poplatky jsou nevratné.

4. Pokud je položka nalezena non-vadné, bude položka zaslána zpět kupujícímu na náklady kupujícího. Položky vrácené bez RMA číslo bude odmítnuta a vrácena odesílateli. Kupující je odpovědný za Všechny Vrátit Poštovné a Poplatky za Dopravu. Kupující je odpovědný za další náklady na dopravu pro položky, které jsou vráceny odmítl a/nebo nedoručitelná. Nepřijímáme žádné výnosy bez povolení číslo na krabičce nebo štítku je, že se vrátil.

Zpětná vazba

1. Spokojenost zákazníků je pro nás velmi důležité. Pokud jste spokojeni s položkami jste si objednal, prosím, zanechte zpětnou vazbu.

2. Nenechávejte Negativní zpětnou vazbu, aniž by požádal nás o pomoc. Prosím, kontaktujte nás první, pokud máte nějaký problém. Zpětná vazba je náš život, před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, prosím, kontaktujte nás a získejte lepší řešení. Budeme odpovědět na všechny zprávy tak rychle, jak je to možné.Děkuji předem za vaši trpělivost.

O NÁS

CENA ANO!! Budete platit TOVÁRNÍ CENY !To je důvod, proč naše ceny jsou tak konkurenční.

KVALITY K udržení kontroly kvality jsme si osobně prohlédnout u každé položky před odesláním. Všechny položky jsou 100% nové a kontrolovány.Zaručujeme, že naše výrobky jsou zbrusu nové, oficiální a prvotřídní kvalitu.

SPOLUPRÁCI Jsme velice vám děkuji za váš dotaz našeho produktu. Ve skutečnosti, snažíme se poskytnout lepší a levnější produkty pro všechny zákazníky. Pokud si myslíte, že naše nabídka splňuje vaše požadavky, prosím, dejte nám vaše objednávka je v počáteční datum.

Štítky: láska, klíčenka lásky, narozeninový dort táta, žába styl, umělé donut, flamingo dárek, dárek, láska, pár přívěsek, přátelský náhrdelník, zlatá hvězda.

Parametry

Značka DaryMendy
Téma láska
Materiál Pryskyřice
Styl Umělé

Napsat recenzi

50ks/hodně plochá zadní pryskyřice potraviny kobliha pryskyřice mugle příslušenství kawaii sušenky mix náhodou o 15mm

50ks/hodně plochá zadní pryskyřice potraviny kobliha pryskyřice mugle příslušenství kawaii sušenky mix náhodou o 15mm

Produkty 1. Popis: ploché zadní pryskyřice řemesla DIY pryskyřice mugle příslušenství 2. Velikost:jako obrázek show 3.mix barev, nebo si vybrat barvu Hromadné cena a Další produkty Jsme Golden Suppler

Související produkty: