COOL TIRO Černé Semišové Pantofle Muži Mokasíny Kosočtverec Kamínky, Šaty, Boty Muži Byty Originální Kožené Mokasíny banquet boty

COOL TIRO Černé Semišové Pantofle Muži Mokasíny Kosočtverec Kamínky, Šaty, Boty Muži Byty Originální Kožené Mokasíny banquet boty

Nový produkt

1 439.47 Kč

2 359.78 Kč

-38%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

COOL TIRO Černé Semišové Pantofle Pánské Červené Spodní Mokasíny Kamínky Pánské Byty Žraločí Zub Střapec Šaty, Boty z Pravé Kůže Ručně plus velikost 8-13 Ležérní Boty

Platba:

1. Přijímáme Alipay Zde .Visa A Mastercard, Kreditní Karty , Bankovní Převod,Atd.

2. Všechny Hlavní Kreditní Karty Jsou Acceted Prostřednictvím Bezpečné Platební Proccessor.

Doprava:

1. Vaše položky budou rozeslány po webových stránkách ověřených platby do 24 hodin.Na předání datum je 1-3 pracovní dny.

2. Máme loď všechny naše položky worldwode DHL,EMS nebo China post air mail , E-paket, Doprava China post air mail, obvykle to trvá 20-70days, aby se dospělo .Přepravní společností DHL, to obvykle trvá 5-7 dnů, aby se dospělo .To může trvat déle kvůli zpoždění v celní odbavení nebo dovolenou, nebo počasí problém.

3. Budeme vás poslal sledovací číslo, když jsme se po vašem zboží, prosím, zkontrolujte si to a buďte v kontaktu s vaší místní kanceláři.

4. vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky, makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do vaší země.tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání.nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.

Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel

Vrácení A Výměna:

1. 100% všechny dodané výrobky v dobré kvalitě a za přísného vyšetření před odesláním.Budeme tey našich silách, aby se zabránilo problém s kvalitou.

2. pokud nejste spokojeni, když obdržíte položky, prosím, vrátit se do 15 dnů na výměnu nebo vrácení peněz.prosím, kontaktujte naše předtím, než se vrátíte.Nicméně, kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek.pokud položky jsou poškozeny nebo když jsou vráceny, kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou náhradu. ( A zpět přepravní náklady by se měly zavázat kupujícího )

Zpětná vazba:

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

pokud máte nějaké problémy s našimi položek.prosím, neváhejte a kontaktujte nás prostřednictvím "Moje Zprávy" nebo "Zeptejte se Prodat Otázky" před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu.uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.Budeme poskytovat služby pro vás, dokud váš spokojený.Upřímně doufáme, že si můžete nechat nám pozitivní.

Kontaktujte nás:

prosím, kontaktujte nás, pokud máte nějaké otázky.Všechny e-mail bude odpověď do 24 hodin s výjimkou prázdnin.Naše pracovní doba : 9 hodin do 7 hodin pekingského času (UTC/GMT+8 hodin)

Byli jsme v www.eldomplus.cz pro více než 3 roky.jsme stojí za vaši důvěru!!!

Štítky: pigment, pryskyřice umění, páky qashqai, plavky máma pevné, polo 5 tlačítko sedadlo, rezistor 1 2 m smd, slunečnice svíčky, tričko squirt ženy, plavky pánské vlasy, plavky zázrak.

Parametry

Vzor Typu Solidní
S Platformách No
Podešev Materiál Gumové
Horní Materiál Kráva Semiš
Boty Typu Základní
Dekorace kouzlo
Podšívka-Pravá Kůže Typ Kravské Kůže
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Podšívka Materiál Pravá Kůže
Pohlaví MUŽI
Výška Plošiny 0-3cm
Barvy černá
Sezóna Jaro/Podzim
Typ Closure Slip-On
Toe Tvar Round Toe
Značka COOL TIRO
Číslo Modelu COOL184
Název Oddělení Dospělé
vulkanizované boty No
Stélka Materiál EVA
Boty Šířka Střední(B,M)

Napsat recenzi

COOL TIRO Černé Semišové Pantofle Muži Mokasíny Kosočtverec Kamínky, Šaty, Boty Muži Byty Originální Kožené Mokasíny banquet boty

COOL TIRO Černé Semišové Pantofle Muži Mokasíny Kosočtverec Kamínky, Šaty, Boty Muži Byty Originální Kožené Mokasíny banquet boty

COOL TIRO Černé Semišové Pantofle Pánské Červené Spodní Mokasíny Kamínky Pánské Byty Žraločí Zub Střapec Šaty, Boty z Pravé Kůže Ručně plus velikost 8-13 Ležérní Boty Platba: 1. Přijímáme Alipay Zde .Visa A Mastercard,

Související produkty: