Ballroom Salsa Samba Party, Tango Dámské Latin Taneční Boty, Tenisky Profesionální Taneční Boty Pro Ženy, Dívky

Ballroom Salsa Samba Party, Tango Dámské Latin Taneční Boty, Tenisky Profesionální Taneční Boty Pro Ženy, Dívky

Nový produkt

339.56 Kč

446.69 Kč

-23%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Milý příteli, vítejte v mém obchodě. Přeji vám šťastný nakupování zde. Vždy jsme se soustředit na poskytování zákazníkům vysoce kvalitní produkty za konkurenční cenu a snaží se nabízet prvotřídní služby. A můj obchod podporuje bezplatné vracení nebo výměna za 15 dnů bez důvodu, prosím, buďte ujištěni, koupit.

Ballroom Salsa Samba Party, Tango Dámské Latin Taneční Boty, Tenisky Profesionální Taneční Boty Pro Ženy, Dívky

Typ Výrobku: Taneční Boty Věková Skupina: Dívky,Ženy ,Dámy Podpatky: 3,5 cm / 5 cm Šířka: Střední, Pokud jsou Vaše Nohy Je Široký nebo Baculatá, Prosím, vyberte 0.5-1 Větší Velikost.

Jak získat slevu?

1, Použijte zlaté mince odečíst 2% z ceny zakázky; 2、Koupit 3 páry bot bude líbit další 3% slevu;

Důležité Upozornění

1. Viz vaše nohy délka vybrat NÁS velikost.( Obvykle ,budeme posílat KN velikost stejnou délku jako USA velikost jste si vybrali) 2. Pokud vaše noha je trochu široký a tlustý, obvykle doporučuji zvolit 0.5-1.0 velikost větší. 3. prosím, nechte cca 0,3 cm(0.12 inch) rozdíly vzhledem k ruční měření.

SwanDancer vznikl v Číně v roce 1997. V té době, mnoho dobře-známé mezinárodní taneční boty značky přišel do Číny hledat smluvních výrobců, a SwanDancer byl jedním z nich. Ve 20. letech zpracování pro různé známých značek, jsme již nashromáždil mnoho zkušeností při výrobě vysoce kvalitní baletní boty. Naše tovární oblast rozšířila od 300 metrů čtverečních na současných 8000 metrů čtverečních, a počet zaměstnanců byl také rozšířen z původních 10 lidí do současnosti více než 300 lidí. Jsme v současné době spolupracuje s více než 100 profesionálních baletních skupin po celém světě. Doufáme, že produkují lepší kvalitu a nákladově efektivní baletní boty pro všechny baletní tanečníci na světě!

Loď čas a Naléhavé, aby

Obvykle, vaše objednávka bude odesláno do 72 hodin .Pro všechny naléhavé objednávky, Prosím, kontaktujte nás pro rychlé dodání.

Jak dlouho to bude doručeno?

Obvykle, USA, UK, Kanada, Austrálie a většiny Evropských zemí jsou rychlé (asi 10-25days), Jižní Amerika,Střední Východ,Afrika jsou obvykle trochu pomalejší(asi 30-50 den). Po odeslány, můžete sledovat zásilku na následující webové stránky (https://www.17track.net/en)

Nejste spokojeni s naším produktem

Kontaktujte nás, prosím, první čas, aby nám dal šanci na jakékoliv problémy jste se setkali s naší prací nebo výrobků.Váš problém bude vyřešen.

Spokojeni s naším produktem

Budeme vděční, pokud můžete trvat 1 minutu, dejte nám 5-hvězdičkový pozitivní zpětnou vazbu.

Q:Jak vybrat správnou velikost ?

A:Existuje mnoho druhů velikost grafy na světě, prosím, změřte si nohy délka a vybrat si ten pravý podle naší velikostní tabulky.

Q:Proč jsou vaše výrobky levnější než ostatní?

Odpověď:Milý příteli, protože jsme taneční továrně na boty. Naše výrobky jsou odesílány přímo z továrny, a tam je žádná střední obchodníka, aby se zisk. I když ceny v jiných obchodech jsou vyšší než naše, kvalita zboží nebude lepší než naše.

Q:Velkoobchod a pokles lodní dopravy jsou i uvítal?

A: Pro velkoobchod, budeme nabízet slevy nebo expresní doprava zdarma, která trvá jen 5-10 dní, aby se dospělo. Pro pokles lodní dopravy, můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud byste chtěli.

Q:mohu použít rychlejší způsob dopravy, když jsem je potřebují naléhavě?

A:Prosím, kontaktujte nás pro rychlé dodání.A následující regions:Russia,Australia,Janpan,Korea,Singapore,UK,France,Brazil,Spain,Netherlands,Canada,Ukraine,Belarus, prosím, kontaktujte nás, pokud chcete, rychlejší dopravu, Máme zvýhodněnou cenu pro vás.

Q:použil jsem stejné jméno, stejná adresa, aby mnoho položek v jedné objednávce, nebo o několik řádů, jak budou odeslány?

A:Obvykle, pokud pořadí, čas,ID,adresy jsou stejné, budeme loď dohromady v jednom balíku nebo v krabici ve výchozím nastavení, kontaktujte nás, pokud budete potřebovat být dodávány samostatně.

Q:Co je vaše vrácení a vrácení peněz?

A:obvykle nabízíme plnou náhradu za poškozené nebo vadné výrobky.Ale obvykle částečné vrácení peněz, sleva, nebo dokonce re-odeslání položky pro další drobné chyby, díky za pochopení.

Štítky: ballroom dance dress, podšívka boty tanečního sálu, módní tenisky puma, latino taneční boty, danza jazz boty, latinské taneční boty, šaty tango, salsa boty, košík ratanový, Latinské.

Parametry

Horní Materiál PU
Pohlaví ŽENY
Podešev Materiál Krav Plivat
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Podešev kožené nebo gumové
Typ Pata Čtvercový podpatek
Taneční boty Taneční Sál Taneční Boty
Výška Podpatku Med (1 3/4" až 2 3/4")
Taneční Boty Typ Taneční Sál/Latinská Obuv
Typ Closure Krajka-Up
Sportovní Boty Typu Taneční boty
Příležitosti Latinské taneční boty dance
Datum Vydání Spring2019
Původ KN(Původu)
Dekorace NIC
Podšívka Materiál Bavlněná Tkanina
Název Oddělení Dospělé
Stélka Materiál EVA
Úroveň Praxe Profesionální
vysoké podpatky 3,5 cm nebo 5,5 cm
Latino taneční boty barva right barvu pleti,hluboké kůže
Značka yukigaga
Boty Šířka Střední(B,M)

Napsat recenzi

Ballroom Salsa Samba Party, Tango Dámské Latin Taneční Boty, Tenisky Profesionální Taneční Boty Pro Ženy, Dívky

Ballroom Salsa Samba Party, Tango Dámské Latin Taneční Boty, Tenisky Profesionální Taneční Boty Pro Ženy, Dívky

Milý příteli, vítejte v mém obchodě. Přeji vám šťastný nakupování zde. Vždy jsme se soustředit na poskytování zákazníkům vysoce kvalitní produkty za konkurenční cenu a snaží se nabízet prvotřídní služby. A můj obchod podporuje

Související produkty: