2021! Vhodné forArtillery3D tiskárny Sidewinder X1 a Génius čištění trysky kit

2021! Vhodné forArtillery3D tiskárny Sidewinder X1 a Génius čištění trysky kit

Nový produkt

271.27 Kč

301.34 Kč

-9%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Prosím, přečtěte si před nákupem: Protože obyčejných balíků nemají informace o sledování, tak se setkal vrchol sezony logistiky, obyčejných balíků bude prodloužena, aby se dospělo, takže pokud vám vadí rychlost logistiky, prosím, zaplatit registrační poplatek, s rychlejší logistika rychlost. Při setkání mírné poškození produktu, ohnuté kolíky, a škrábance na případ, nebudeme akceptovat vrácení spory, pokud nemají vliv na použití . Pokud byste tuto situaci, prosím, koupit můj produkt. Když si koupíte můj produkt, to je výchozí přijetí tohoto článku! ! ! Takže nebudeme akceptovat sporu. 1. Anti-statické, non-magnetické křivky přesné pinzety. Používá se pro trysky údržba a čištění přebytek spotřebního materiálu; 2, 1KS 1.0/0.8/0.6/0.5/0.4/0.35/0.3/0.25/0.2/0.15 flexibilní nerezová ocel jehla; ideální pro jemné údržba trysek a obtížně se čistí místa; 3, pohodlné, bezpečné a stylové ubytování trubice; všechny předměty jsou bezpečně umístěny spolu s trubice; Používání Produktu: praktická sada pro široký rozsah aplikací; odstraňuje ucpání s vysokou přesností a je také vhodný pro celkovou údržbu chladič části. Doporučení: Teplo tryska na 200 stupňů nebo více, než čištění!

Pokud potřebujete další díly Pls, klepněte na tlačítko a odeslat objednávku.Pokud potřebujete větší množství,Pls kontaktujte nás. Pokud vám vadí cena,Pokud některé díly nemůžete najít v mém obchodě,Pls kontaktujte nás,stále máme mnoho částí, ne zveřejněny.

Prosím, ne otevřít spor a nechat žádné špatné zpětnou vazbu, pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat,budeme vám dát uspokojivou odpověď. Doufám, že chápete nás, předem děkuji.

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Štítky: clank, genius dělostřelectvo, dělostřelectvo x1, 3d vřetena, v trysku, crealty ender 3, dělostřelectvo sidewinder x1 upgrade, podpora první kit, alfawise kartáček, dělostřelecký model.

Parametry

Číslo Modelu Sidewinder X1 a Génius
Značka dělostřelectvo
Původ KN(Původu)
Typ Položky Sada Na Čištění A Trysky

Napsat recenzi

2021! Vhodné forArtillery3D tiskárny Sidewinder X1 a Génius čištění trysky kit

2021! Vhodné forArtillery3D tiskárny Sidewinder X1 a Génius čištění trysky kit

Prosím, přečtěte si před nákupem: Protože obyčejných balíků nemají informace o sledování, tak se setkal vrchol sezony logistiky, obyčejných balíků bude prodloužena, aby se dospělo, takže pokud vám vadí rychlost logistiky, prosím,

Související produkty: