Joysticky Šedá + cветовой zbraň 8-bit úzký konektor, 10-JS

Joysticky Šedá + cветовой zbraň 8-bit úzký konektor, 10-JS

Nový produkt

207.99 Kč

Hodnocení 

Více informací

Vlastnosti:

Joysticky Šedá + cветовой zbraň 8-bit úzký konektor

Navrhovaný soubor z dvojice joysticků a light gun je skvělý pro hraní her na приставках Dendy a jeho protějšky C 9 пиновым rozhraní připojení.

Gamepady mají originální скруглённую tvar a vynikající leží v rukou. Šedá modrá barva roztoku a tvar позаимствованы U herní konzole Sega. Regulátory jsou vyrobeny z moderních high impact ABS plast. Modré jsou pohodlně umístěny na předním panelu ovládání joysticky: Levý d-pad, na tlačítko "start", ne 6 funkce herní klíče. Манипуляторы vybavena 1,5 m kabelem.

Zbraň je vyrobena z nárazuvzdorného ABS plastu černé. Optimální délka kabelu 1,5 metru vám umožní být na комфортном pryč z TELEVIZNÍ obrazovky. Model light gun má 9 pin samice konektor a připojuje se k приставке návrat joysticku.

S touto soupravou budete moci hrát jako jeden, мультиплеерные, a podporovat light gun (přečtěte si funkce, použití pistole) hry, že vždy lze zakoupit v našem obchodě.

Na našich портале můžete vždy najít vše potřebné pro kvalitní hry na přijatelné ceny: herní kazety, různé druhy top boxy a příslušenství k nim.

Vše, co potřebujete: touhu, bdělost, rychlost reakce a dobrou náladu!

Vhodné pro konzole Dendy děti, Dendy mistr a Dendy 255.

Na naší hře сборниках najdete různé druhy multiplayer a single hry pomocí světelné pistole.

Оттачивайте меткость a rychlost reakce, a hrát sami nebo s přáteli!

Okamžitě chci varovat, že světlo se zbraň může použít Pouze Při připojení herní konzole k TELEVIZORU s elektronovým paprskem trubice (CRT)!

Vlastnosti:

Make-up 10-JS

Typ plug-9 pin

Barva-Šedá

Délka kabelu joystick-1,5 m

Balení-zip balíček

Velikost balení-20*15*3 cm

Objem CBM. -0,0009

Hrubá hmotnost-0,12 kg

Vzhled zboží

Štítky: arduino joystick shield, telefon mobilní pubg, joystic pc, 60 pin, arcad joystick, 8bitdo sn30, de joystick, joystick, 8 bitové konzole, fi, wi router.

Parametry

Balíček Ano
Značka dendy
Jazyk Anglická verze
Kompatibilní Značka/Model Další
Číslo Modelu 10-JS
Typ Joysticky

Napsat recenzi

Joysticky Šedá + cветовой zbraň 8-bit úzký konektor, 10-JS

Joysticky Šedá + cветовой zbraň 8-bit úzký konektor, 10-JS

Vlastnosti: Joysticky Šedá + cветовой zbraň 8-bit úzký konektor Navrhovaný soubor z dvojice joysticků a light gun je skvělý pro hraní her na приставках Dendy a jeho protějšky C 9 пиновым rozhraní připojení. Gamepady

Související produkty: