Bezdrátová Barevná Meteorologické Stanice, Protmex PT3374 LCD Displej Budík S Venkovní/Vnitřní Teplota Vlhkost

Bezdrátová Barevná Meteorologické Stanice, Protmex PT3374 LCD Displej Budík S Venkovní/Vnitřní Teplota Vlhkost

Nový produkt

667.00 Kč

939.53 Kč

-29%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Protmex PT3374 Bezdrátová Barevná meteostanice, LCD Displej, Budík S Venkovní/Vnitřní Teploty, Vlhkosti, Tlaku A Fáze Měsíce, Bezdrátový Venkovní Senzor, Budík

Vlastnosti: DCF Rádio-ovládání časové funkce Věčný Kalendář Až do Roku 2099 Čas v volitelný 12/24 hodinový formát. Denní Alarm Funkce Automatické funkce snooze K zobrazení fáze měsíce

Specifikace

Barometrický tlak: — Barometrický tlak rozsahy měření: 600hPa/mb (17.72 inHg) až 1100hPa/mb (32.50 inHg) — Tlak, případně v hPa/mb nebo inHg Vlhkost vzduchu: Vnitřní A Venkovní měřitelný rozsah: 20%RH ~ 95%RH Teploty: — Vnitřní teplota rozsahy měření: -9.9°C (15°F) až 50°C (122°F) — Venkovní teplota měřicí rozsahy: -20°C (-4°F) až 60°C (140°F) — Teplota alternativně v °C nebo °F. — Venkovní teploměr a mráz poplach Minimální/maximální displej pro vlhkost vzduchu a teplota Bezdrátové Venkovní Čidlo: —Montáž na stěnu nebo Stolní Stojan — Jeden Bezdrátový Termo Senzor v Ceně — 433,92 MHz RF vysílací frekvence — 60 metrů dosah přenosu je v otevřeném prostoru Předpovědi počasí funkce Napájení: Meteostanice: Baterie: 2 x LR6 AA Napájecí Adaptér: DC4.5V 150MA Bezdrátový Venkovní Senzor: Baterie:2 x LR6 AA

Předpověď Počasí Funkce

S venkovní bezdrátový senzor dálkového ovládání a pomocí 6 ikony počasí: slunečno, mírně zataženo, oblačno, deštivo, silný deštivé a zasněžené, takže si můžete naplánovat svůj den s důvěrou.

Teploměr, Vlhkoměr a Barometr Funkce

Vnitřní/venkovní teplota a vlhkost, měření indikátoru v volitelné ℃ nebo ℉. Min/Max displej pro vlhkost a teplotu. Grafický displej pro zobrazení tlaku vzduchu; tlak Vzduchu historii a zobrazení trendu.

Funkce Hodin

Čas v volitelný 12/24 hodinový formát, a také datum a den v týdnu displej; Nepřetržitý kalendář do roku 2099; Dva denní alarmy.

5 Úroveň Pohodlí Ukazatele:

Celkem 5 úrovní, z pohodlné příliš studené nebo příliš horké. Teplota trend šipky označují, zda je tepleji nebo chladněji, v blízkosti senzoru dálkového ovládání.

Zaměřil Senzor Sběr Dat

Na rozdíl od regionální předpovědi počasí ze zdrojů, jako jsou zprávy nebo online, Protmex předpověď počasí produkty se spoléhají na senzory, které shromažďují údaje o ekologické produkci přímo z vašeho dvorku. Protmex je na bázi senzoru meteorologická stanice sleduje specifické sady počasí souvisejících proměnných, včetně změn teploty, vlhkosti a barometrického tlaku na generování počasí s dokonalou přesností personalizované pro vaše umístění.

Balení obsahuje

1* meteorologická stanice 1* EU napájecí adaptér 1* venkovní senzor 1* uživatelská příručka

Štítky: makkon meteorologické stanice, stanice meteo sans fil misol, dcf, stolní hodiny digitální, hodiny dcf, meteorologická stanice bezdrátové senzory domácí venkovní, stanice počasí, hodiny nástěnné, protmex, stanice povětrnostní wifi.

Parametry

Číslo Modelu PT3374-DCF

Napsat recenzi

Bezdrátová Barevná Meteorologické Stanice, Protmex PT3374 LCD Displej Budík S Venkovní/Vnitřní Teplota Vlhkost

Bezdrátová Barevná Meteorologické Stanice, Protmex PT3374 LCD Displej Budík S Venkovní/Vnitřní Teplota Vlhkost

Protmex PT3374 Bezdrátová Barevná meteostanice, LCD Displej, Budík S Venkovní/Vnitřní Teploty, Vlhkosti, Tlaku A Fáze Měsíce, Bezdrátový Venkovní Senzor, Budík Vlastnosti: DCF Rádio-ovládání časové funkce Věčný Kalendář Až

Související produkty: