CucKooDo 360 Stupňů Rotující PU Kožené Magnetické Inteligentní Ochranné Pouzdro Pro 9.6" Huawei MediaPad T3 10 Tablet

CucKooDo 360 Stupňů Rotující PU Kožené Magnetické Inteligentní Ochranné Pouzdro Pro 9.6" Huawei MediaPad T3 10 Tablet

Nový produkt

104.21 Kč

Hodnocení 

Více informací

360 Stupňů otočná design je ideální pro sledování videa,filmy,psaní a posílání zpráv v krajině a režimu na výšku na vašem tabletu a nabízí přístup k dotykové obrazovce. Tento případ nabízí plné výši v případě, funkčnost a přístup ke všem tlačítka a přístavů, včetně sluchátek, hlasitost, mute. Tento případ je velmi tenký a lehký,vyrobený ze syntetické kůže.Tento individuálně ručně vyráběné pouzdro je navrženo speciálně pro iPad a je ručně vyrobené z celého zrna. Pouzdro Pro 9.6" Huawei MediaPad T3 10 Tablet, není vhodné pro žádné jiné tablety.Prosím, potvrďte váš model tabletu před objednáním. S případnými problémy,prosím, neváhejte a kontaktujte nás před odjezdem zpětnou vazbu nebo hodnocení,budeme nabízet ty nejlepší služby a snažit v našich silách, aby vám pomohl.

*Jakékoliv dotazy, nebo nespokojenost, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis prostřednictvím

*Ali zprávu nebo zákaznický servis E-mail, odpovíme vám do 24 hodin.

*Všechny položky budou uspořádány dopravu tím, China air-mailu 24 hodin po zaplacení vymazány.

*Pokud jste nemohli koupit v našem obchodě, Prosím, obraťte na náš zákaznický servis.

*Dovozní cla, daně a jiné poplatky jsou kupujícího odpovědnosti, které nejsou zahrnuty v položce cena nebo přepravní poplatek. Prosím, podívejte se na tarif v místní Zvyky.

*Sledování Ne. bude uveden na webové stránky; to by mohlo být užitečné po týdnu. Pokud ne, prosím, kontaktujte nás.

*Dodací lhůta se liší v důsledku různých zemí a další faktory. Za normálních okolností, to trvá 25-50 pracovních dnů, v některých zemích mohou potřebovat 10-20 fungování extra. Nicméně, budeme posílat všechny položky tak rychle, jak můžeme.

*Pokud položky jsou ve špatném stavu, když dorazil, budeme odeslat k vám, nebo vrácení peněz, Pokud jste právě nelíbí položky, to by mohlo exchange také, vrátit to do 7 dnů, mezitím musíte platit za dopravu zpět. Návrat musí být kompletní s původní balení (krabice výrobce, pěnový Polystyren, plastové sáčky atd.) a veškeré příslušenství, dodacího listu a tagy.

*V případě, že jste čekali pro vaše objednávka více než 60 dní (od data platby), prosím, kontaktujte nás. Budeme se snažit v našich silách, aby zajistil znovu odeslat nebo vrácení peněz.

*Spokojenost zákazníků je jádro našeho úspěchu. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité.

Prosím, dejte nám 5 hvězdiček pozitivní zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby. A pokud budete mít jakékoliv problémy, prosím, neváhejte a kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu.

Těšíme se vaše Pozitivní zpětnou Vazbu Pro Všechny DSR s 5-ti Hvězdičkové Skóre

Díky!!!!!

Štítky: ipad 2020 102 2020 případě, případ tablet asus 10 palců, pouzdro huawei mediapad t3, kryt tabletu, iplay30, mediapad t3 7, litchi huawei mediapad t3 10 případ, pouzdro lenovo tab m8 tb 8505x, huawei matepad t8 2 případ, huawei mediapad t3 10 úderů.

Parametry

Styl Módní
Model Kompatibility Pro 9.6" Huawei MediaPad T3 10 Tablet
Balíček No
Typ Ochranný Shell/Kůže
Vzor Typu Solidní
Funkce Anti-prach
Materiál PU
Číslo Modelu 321231
Délka 10inch
Kompatibilní Značka Pro Huawei
Velikost Notebooku Aplikace 10"
Značka CucKooDo
Šířka 6inch

Napsat recenzi

CucKooDo 360 Stupňů Rotující PU Kožené Magnetické Inteligentní Ochranné Pouzdro Pro 9.6

CucKooDo 360 Stupňů Rotující PU Kožené Magnetické Inteligentní Ochranné Pouzdro Pro 9.6" Huawei MediaPad T3 10 Tablet

360 Stupňů otočná design je ideální pro sledování videa,filmy,psaní a posílání zpráv v krajině a režimu na výšku na vašem tabletu a nabízí přístup k dotykové obrazovce. Tento případ nabízí plné výši v případě, funkčnost a

Související produkty: