Mlha obličeje farmstay je skutečný gel, mlha šnečí 120 ml

Mlha obličeje farmstay je skutečný gel, mlha šnečí 120 ml

Nový produkt

96.48 Kč

Hodnocení 

Více informací

Farmstay je skutečný gel, mlha escargot je hydratační mlha na obličej s šnečí sliz.Hydratuje a vyhlazuje pokožku, zvyšuje její tonus, uvolňuje napětí a stres, podporuje obnovu svěžest a pružnost kůže.

Aktivní složky

Sliz hlemýžďů.Sliz hlemýžďů provádí regenerační procesy, léčí poškození, redukuje vrásky, odstraňuje toxiny, podporuje odstranění zánětu a podráždění.

Levandule extrakt.Levandule odstraňuje zarudnutí a podráždění, odstraňuje následky stresu a únavy, nasycené s užitečnými látkami.Tato komponenta je doporučen pro použití v kosmetických dermatology po celém světě.

Галактомисис.Sprej obsahuje houba галактомисиса enzymu, která vyhlazuje strukturu pokožky, redukuje vrásky, bojuje proti chybu, nudné, otoky a jiné věkové změny.

Tiger Lily extract.Tato složka se staví proti aktivitu patogenních mikroorganismů, optimalizuje střevní mikroflóry, odstraňuje nepříjemný zápach a zabraňuje předčasnému znečištění kůže.

Extrakt z rozmarýnu.Rosemary neutralizuje přebytek tuku, potlačuje mikroflóru, normalizuje sekreci mazových žláz a zužuje póry.

Výhody použití

Intenzivní hydratace.Mlha okamžitě hydratuje pokožku, odstraňuje suchost, olupování a svědění, udržuje optimální hydrobalans, zabraňuje vysychání a předčasné srážkové epidermis.

Zotavení.Mlha zjemní, osvěží a tonizuje pleť, neutralizuje bakterie, uvolňuje napětí, udržuje harmonické mikroflóru, eliminuje zánět, stimuluje krevní oběh, odstraňuje mastný lesk, dělá pleť více světlé a syté.

Šňůrka.Mlhy mohou nejen hydratují pokožku, ale také opravit kosmetiky na obličej.To je dost, aby sprej výrobek přes make-up a vaše image zůstane neporušený po celý den.

Formulář

Mlha je zabaleno v průsvitné nazelenalé láhev s obrázkem šneka.Je vybaven pohodlnou sprej-rozprašovač, který umožňuje praktické a ekonomické použití produktu.

Objem náhradních dílů.

Způsob aplikace

Nastříkejte mlhu na vzdálenost 20 cm na obličeji nebo těle.Počkejte, dokud se lék je absorbován.Můžete sprej mist na čisté kůži a kosmetiky.Sprej může být použit několikrát v aktuální den, podle potřeby.

Štítky: farma pobyt v séru, pivo design, měď mlhy, farm stay, aroma černý, kolagen, korea sérum, eye gold, Sérum, farmstay.

Parametry

Značka farm stay

Napsat recenzi

Mlha obličeje farmstay je skutečný gel, mlha šnečí 120 ml

Mlha obličeje farmstay je skutečný gel, mlha šnečí 120 ml

Farmstay je skutečný gel, mlha escargot je hydratační mlha na obličej s šnečí sliz.Hydratuje a vyhlazuje pokožku, zvyšuje její tonus, uvolňuje napětí a stres, podporuje obnovu svěžest a pružnost kůže. Aktivní složky Sliz

Související produkty: