1set Profesionální Školka Roubování Nástroj Nůž Zahradní Ovoce Stromu Nůžky Kit Větev, Větvička Řezání Nůžkový Zařízení s 2 noži

1set Profesionální Školka Roubování Nástroj Nůž Zahradní Ovoce Stromu Nůžky Kit Větev, Větvička Řezání Nůžkový Zařízení s 2 noži

Nový produkt

134.49 Kč

280.25 Kč

-52%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

1set Profesionální Školka Roubování Nástroj Nůž Zahradní Ovoce Stromu Nůžky Kit Větev, Větvička Řezání Nůžkový Zařízení s 2 noži Zemědělský Nástroj

Funkce:

1. Zlepšení roubování rychlost, jednoduché ovládání a rychlé řezání rychlost, to může výrazně zlepšit rychlost roubování.

2. Míra přežití je vysoká, rychlost je rychlý, řezná plocha je hladká a plochá, rozhraní mezi potomka a podnož je těsnější, a tam je žádné mezery v teorii, tak, že zranění je snazší léčit a míra přežití je lepší.

3. Protože roubování rychlost je rychlé, je to pohodlné a rychlé použití, šetří 40% času a energie ve srovnání s tradiční roubování metody. Míra přežití je vysoká a výsadba rychlost je rychle. Použití roubování stroje mohou účinně snížit výrobní náklady a zvýšit konkurenceschopnost výrobků.

4. Čepel může být nahrazen.

Specifikace:

Produkt Materiál: Kov Plast

Velikost výrobku: 27 X 10 cm/10.63 X 3.94"

Balení: OPP bag balení

Poznámka:

1. Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii. Děkuji!!!

2. Prosím, dovolte 1-2cm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

1 X Profesionální Školka Roubování Nástroj Nůž

1 X Křížový Šroubovák

1 X Klíč

2 X Další Blade

1 X Černá Kapsa se zapínáním na Zip

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní doba se může lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaše orderafter 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat vaše objednávky a dostat zpět k vám co nejdříve. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Doba Dodání:

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dnů vrátit to od data, kdy obdržel. Pokud položka je ve svém držení více než 7 dnů, bude považováno za použité a MY NEBUDE VYDALI VRÁCENÍ peněz NEBO VÝMĚNU na vás. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY!

Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše číslo objednávky.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se s původním balení, pokud je to možné. Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.

Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.eldomplus.cz!

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá. Žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli provést až vaše spokojenost.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět! [relateproductdetail/]

Štítky: zahradní nůžky, štěp pásky, ruční zahradní nůžky bahco, přežít nástroj, podal zahradnické nářadí, náhradní nože, roubování rostlin, roubování kapesní nůž, balkon, zahradní nářadí, kovadlina kováře.

Parametry

Funkce Skládací
Nůžky Typ KOVADLINA
Prořezávání Nástroj Typu Roubování nástroj
Certifikace NIC
Původ KN(Původu)
Materiál Kovové
Značka alloet
Číslo Modelu Roubování nástroj
Dokončovací S Plastovým Povlakem

Napsat recenzi

1set Profesionální Školka Roubování Nástroj Nůž Zahradní Ovoce Stromu Nůžky Kit Větev, Větvička Řezání Nůžkový Zařízení s 2 noži

1set Profesionální Školka Roubování Nástroj Nůž Zahradní Ovoce Stromu Nůžky Kit Větev, Větvička Řezání Nůžkový Zařízení s 2 noži

1set Profesionální Školka Roubování Nástroj Nůž Zahradní Ovoce Stromu Nůžky Kit Větev, Větvička Řezání Nůžkový Zařízení s 2 noži Zemědělský Nástroj Funkce: 1. Zlepšení roubování rychlost, jednoduché ovládání

Související produkty: