Údaje Žába Anti-Slip Tvrdé Ochranné Pouzdro Pro Nintendo Spínač Lite Console Clear Shell Kryt Pro NS Spínač Lite Herní Příslušenství

Údaje Žába Anti-Slip Tvrdé Ochranné Pouzdro Pro Nintendo Spínač Lite Console Clear Shell Kryt Pro NS Spínač Lite Herní Příslušenství

Nový produkt

164.35 Kč

278.58 Kč

-41%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

4k HD Video Herní Konzole Podporuje Pro PS1

Open Linux, zdrojový kód, systém, 32 GB / 64 GB karty, vestavěný 3000 + / 10000 + hry. Ruští hráči si mohou vybrat, 2000+ čisté ruské hru zápasy.Podporuje hráče, aby hledat pro hry, podporuje hráčům přizpůsobit oblíbené hry a můžete hrát a stahovat hry, samy o sobě. Dovolte si být intimní s rodinou, přáteli a dětmi a cítit kouzlo hry!

Skin Samolepka pro Nintendo Lite Switch

Pomocí špičkové živé barvy vinyl technologie tisku. Odolné proti poškrábání s Dlouhou životností použití Nintendo Spínač Lite a jednoduché ovládání. Různé vzory na výběr, módní a zvláštní. Je to skvělý dárek pro přátele a rodinu! !!

Třešňový Květ Styl pevné Pouzdro Shell pro Nintendo Lite Switch

Speciálně pro Nintendo Spínače&Lite ultra-tenký ochranný tvrdý zadní kryt caseAnti - poškrábání, vodotěsné, anti - skvrna potu, anti - otisků prstů.

Vynikající vzor design, silné a snadno čistitelného materiálu

Ultra-vysoká kvalita ochrany, materiály jsou filtrované přes několik vrstev, a průhlednou barvu správce nás nutí zářit. Věřím, že to je nejlepší volbou pro Nintendo Spínač Lite Konzole

Dokonalá Ochrana

Ergonomické Pouzdro, Perfektní ruční proces vám různé vizuální pocit. Účinně chrání konzoli proti prachu, špíně a poškrábání.

Nádherně vytvořený v mnoha ohledech, ať máte dokonalý dotek pocit

Bez ohledu na materiál a vzor, všechny jsou promítány přes více vrstev a jsou vyrobeny z vzory doporučuje fanoušci, kteří jako Swich lite. Věřím, že toto je nejvíce doporučený produkt! !

Co je Zahrnuto

1* případ 1* tvrzené fólie (možnost) 2* Joystick cap kryt

Kvalitní a Dobré Služby

Vážení zákazníci, protože aktuální pořadí je na vrcholu pořadí, všechny logistické sklady jsou téměř plné a doprava doby stárnutí bude pomalejší než slíbil čas! Fenomén zákazníka pozemku ztráta bude velmi vážné, které ovlivňují normální dodací lhůta! ÚDAJE ŽÁBA může vrátit na své straně co nejdříve pro své milované produkty. Udělali jsme komplexní úvahy o přepravě stárnutí a bezpečnost v dopravě různých logistických kanálů. Společně s našimi zkušenostmi v posledních několika letech, myslíme si, že www.eldomplus.cz Stojí Doprava je nejlepší volbou! Svědomí doporučujeme!

Bezdrátové Retro Family Video Game Controller

Vylepšená verze design umožňuje dva gamepady vypadat více stručné a štědré, což retro pocit. Pokud chcete hrát klasické hry se svými dobrými přáteli či rodinou, prosím, vybrat si to! To může splnit vaše požadavky!

Anti-Skluzu Silikonové Palec, Thumb stick Rukojeti Čepice Případě Pro Radost-Con Controller

Silikonové víčko zvýšit thumb stick control!Zlepšete svou hru a chránit své joy-con regulátor před opotřebením s těmito palec silikonové víčko pro Nintendo Spínač!Snadná instalace s žádné změny potřebné.

Štítky: dekor lebky, kůže spínač, baterie e58, nintendo spínač controlers, pozadí pro narozeniny, večírek, případ iphon, radost con nintendo spínač, NINTENDO SPÍNAČ, datum žába, případě nintendo spínač.

Parametry

Nintendo Model NINTENDO SPÍNAČ
Funkce 4 kryt Pro NS Lite příslušenství
Typ Ochranný Kryt
Číslo Modelu XWX1011
barva Transparentní
Funkce 2 Kryt Shell Pro Nintendo Lite Switch
příslušenství 1 Joystick cap kryt
Styl Třešňový květ styl
Funkce 5 Anti-kolize/Anti-deformované/v pračce
Původ KN(Původu)
Funkce 1 Pevné Pouzdro Pro Nintendo Lite Switch Případě
Příslušenství 2 Tvrzené Fólie
Funkce 6 Ochranné Pouzdro Pro Nintend Spínač
Funkce 3 Protector pro nintend spínač Lite
Kompatibilní Pro nintend spínač Lite konzole
Značka ÚDAJE ŽÁBA
Kompatibilní Značka/Model Nintendo
Funkce 7 Pouzdro Pro Nintendo Spínač příslušenství
Funkce 8 Anti-Slip Shell Pro NS Lite Herní Konzole

Napsat recenzi

Údaje Žába Anti-Slip Tvrdé Ochranné Pouzdro Pro Nintendo Spínač Lite Console Clear Shell Kryt Pro NS Spínač Lite Herní Příslušenství

Údaje Žába Anti-Slip Tvrdé Ochranné Pouzdro Pro Nintendo Spínač Lite Console Clear Shell Kryt Pro NS Spínač Lite Herní Příslušenství

4k HD Video Herní Konzole Podporuje Pro PS1 Open Linux, zdrojový kód, systém, 32 GB / 64 GB karty, vestavěný 3000 + / 10000 + hry. Ruští hráči si mohou vybrat, 2000+ čisté ruské hru zápasy.Podporuje hráče, aby hledat pro hry, podporuje

Související produkty: