Sladká Láska Lolita Růžové Mysu Zimní Fleece Roztomilý Plášť, Motýlek Super Měkké Kabáty Ženy Princezna Volné Podzim Kawaii Dívky Kabát

Sladká Láska Lolita Růžové Mysu Zimní Fleece Roztomilý Plášť, Motýlek Super Měkké Kabáty Ženy Princezna Volné Podzim Kawaii Dívky Kabát

Nový produkt

1 075.47 Kč

Hodnocení 

Více informací

Stav: Zbrusu nový

Styl: Princezna styl

Barva: Růžová

Jedna velikost pro hmotnost 35-65kg.Tag

Velikost Délka Hrudník Rukáv Délka Lem cm | palce cm | palce cm | palce cm | palce Jedna Velikost 68-72cm | 26.7"-28.3" 70-100cm | 27.5"-39.3" 60cm | 23.6" 175cm | 68.8"

*Poznámka:: Toto oblečení velikosti informace je pouze pro referenční účely.Tělesné typy, měření a konkrétní návrhy se mohou mírně lišit ve velikosti.Položka barva zobrazena na fotografiích může být mírně odlišná od skutečné jeden, protože monitory nejsou kalibrovány stejně. (Měření rozdíl od 1 - 3cm,pls, ujistěte se, zkontrolujte, zda vaše tělo měření opravdu odpovídá na tuto sadu.

1. Kupující je odpovědný za veškeré daňové a/nebo povinnost poplatky účtované jejich zemi.Zboží bude označeno jako "dar", a dát nízké vlastní cenu pro snadnější celní odbavení a menší poplatek. 2.Expresní přepravy ~

Můžete si vybrat EMS/DHL nebo jiná expresní společnost.Pokud potřebujete loď vaší objednávky přes express,prosím, kontaktujte nás!

Pokud vaše objednané množství je více než $150, budeme loď pomocí EMS/ DHL/UPS zdarma , plesae kontaktujte nás vidět, pokud vaše země není na seznamu!Naneštěstí, nemůžeme to udělat pro Afriku, Jižní Ameriky a dalších Vzdálených Oblastí.

1. Vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro náš rozvoj podnikání, a byli bychom rádi, pokud můžete zanechat pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb.To bude trvat jen minutu, a vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenné a jsme za to velmi vděčná.

3. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu .Budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy, které mohou mít, jak rychle, jak je to možné.

4. Dobrý kupující , kteří zanechat 4/5 hvězdičkový zpětnou vazbu a nikdy otevřít spor bez konzultace s námi první se mohou těšit na dárek zdarma a získat žádný nákup limit kupón každý měsíc.Nicméně, špatný kupující bude přidána na černou listinu a nikdy nebudeme dělat další obchod s vámi.Špatný kupující je někdo, kdo listy stížností, je urážlivý, uzavřený zlobil a problematické.To je velmi vzácné, nicméně, jako my milujeme naše zákazníky a jejich cílem je poskytovat nejlepší služby můžeme.

-Asijské velikosti jsou menší než US/EU velikosti.Zajistit, budete mít toto na paměti při objednávání.Prosím, zkontrolujte, zda velikost měření znovu před objednáním, pokud si objednáte špatnou velikost, to není prodávající je chyba a nemůže být vrácena.

-Dimenzování metoda používáme (S/M/L/XL) se liší v každé zemi, takže se ujistěte, postupujte podle velikosti měření spíše než velikost název přesně.Prosím, zkontrolujte to jasně v popisu produktu, nebo nás kontaktujte, pokud si nejste jisti.

-Podporujeme pokles lodní dopravy a velkoobchod , můžete nás kontaktovat pro více informací.

-Nejsme zodpovědní za žádné vlastní cla nebo dovozní daň.

-Jsme označili balíček jako DÁREK pro nižší cenu pro vás, pokud se to stane.

1. Všechny výrobky jsou kontrolovány před odesláním.Pokud máte problém, prosím, kontaktujte nás před otevřením sporu.Budeme se snažit a vyřešit váš problém poprvé.

2. Poštovné a manipulační poplatek přidány do položky je nevratný, a zákazník by měl být odpovědný za všechny poplatky vrácení a reshipping.

3. Všechny vrácené zboží musí být v původním stavu, včetně krabice a příslušenství, která přišla s ním.Vrácení přeběhl položky, nebude zaručena, jako jsou rozbité, poškrábaný a tak dále.

4. Prosím vraťte se vaše položky pomocí post air mail a zvolit způsob dopravy, které loď cena je rozumné, když se zasláním zboží zpět.

Štítky: dlouhý vlněný plášť, ženy plášť, disney princess, cape kawaii, kluci vlněný kabát, blend kabát, tabulka měkké holka, qlf, harajuku kawaii, lolita oblečení na spaní.

Parametry

Značka Adomoe
Délka rukávu(cm) Plné
Materiál Polyester
Číslo Modelu 2019010401
Typ Closure Jediné Tlačítko
Vzor Typu Solidní
Oblečení Délka Pravidelné
Styl sladké
Svrchní Typ Vlněné & Směsi
Límec Turn-down Límec
Rukáv Styl Batwing Rukáv
Dekorace Skládaný
Typ Plášť
modelování oblečení Volné
Složení Materiálu 100%
Pohlaví ŽENY
Tkanina Typ Krajky,Fleece

Napsat recenzi

Sladká Láska Lolita Růžové Mysu Zimní Fleece Roztomilý Plášť, Motýlek Super Měkké Kabáty Ženy Princezna Volné Podzim Kawaii Dívky Kabát

Sladká Láska Lolita Růžové Mysu Zimní Fleece Roztomilý Plášť, Motýlek Super Měkké Kabáty Ženy Princezna Volné Podzim Kawaii Dívky Kabát

Stav: Zbrusu nový Styl: Princezna styl Barva: Růžová Jedna velikost pro hmotnost 35-65kg.Tag Velikost Délka Hrudník Rukáv Délka Lem cm | palce cm | palce cm | palce cm | palce Jedna Velikost 68-72cm | 26.7 -28.3 70-100cm

Související produkty: