5D Diamond Malování Nástroj Válec DIY Diamantový Malování Příslušenství pro Diamond Malování Držet Pevně

5D Diamond Malování Nástroj Válec DIY Diamantový Malování Příslušenství pro Diamond Malování Držet Pevně

Nový produkt

71.63 Kč

102.33 Kč

-30%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Diamond Malba: To je nejvíce populární módní kolem světa jen držet drahokamu diamond dokončit svůj obraz pro domácí dekoraci,můžete si také udělat s vaší chinldren nebo rodinné . Vítejte na DP Kamenné prodejny Obchodu jméno: Funkce: Plné Náměstí/Kolo diamond malování Aplikace: domácí/hotel/kancelářské dekorace a dárkové Barva Množství: 10-60 Barvy O Vrtání: 100% Plné náměstí/kolo vrták Materiál: Náměstí/Kolo Pryskyřice Diamantové Obrázek velikost: Jakýkoli velikost může být vlastní O Rám: Bez Rámu, Po dokončení potřebné pro přilnavost na místní koupit Rám Plátno Balíček: Roll up , Vyhnout se Záhyby Balíček Zahrnuje: Plný vrták diamond , tištěné tkaniny, nástroje, které Jsme vždy poslat zboží do 7 dnů po zaplacení. 1, Pokud jste pokles lodní dopravy , prosím, kontaktujte nás , můžeme připravit více zásob , se Loď rychle (1-2 dny) . 2, Pokud se chcete dostat zboží brzy , prosím, zanechte nám zprávu, aby nám . díky . Jakékoliv problémy , prosím, kontaktujte nás brzy . Můžeme spolupracovat s každým kamarádi. Vezměte prosím na Vědomí: mozaikový obraz není HD obrazu, které jsou odlišné, jiný styl. Diamond Malba velikost je velikost obrázku ne velikost obrazovky (1-2 cm chyba). Mozaika obraz není HD obrazu. oni se liší od umění styl. větší velikost bude efekt lepší! vzhledem k malé velikosti účinku je to, chudé, malé rozměry pro začátečníky a děti do praxe, díky ! Q: Má diamantový vrták na plátno kompletní ? Odpověď: Milý příteli , všechny naše výrobky jsou Plný vrták obraz , je to 100% cvičení , kompletní cvičení , celé plátno potřebovat vrták diamond . Q: Jaký je tvar diamantu malování? A: Drahý příteli , diamant je Kolo Diamond Výšivky . Q: Co je to za balíček používá k malování ? A: Drahý příteli , jsou všechny naše produkty jsou Dobře Zabaleny , ( srolované v Papírových pytlích) , budeme balení carfully befoer zboží poslal ven . Q:Jak dlouho budu dávat své použití prostředků komunikace na dálku poté, co jsem zaplatil mé objednávky ? A: budeme poslal zboží do 1-4 dnů poté, co jste zaplatili vaší objednávky , budete mít své zboží v 15-60 dní .

O Kolo diamond

Kulaté kameny - z barevné akrylové, přináší lesklé 3D efekty. Řádky nemusí být v souladu v průběhu kterým proces. Po dokončení, tam bude být žádné nesrovnalosti. Rozložení je rychlejší, protože tam jsou pastelky v soupravě.

O náměstí diamond

Čtvercové kameny - z barevné akrylové, také perfektně nalije do světla. Náměstí strasses naplnit velmi dobře, veškerý volný prostor. Po dokončení, pokud se vám srovnal řádky, efekt z obrázku bude velkolepá .

1. Viz srovnávací tabulka na plátně identifikovat každý diamant číslo a odpovídající tištěné číslo na plátně. 2. Vložte kulatý konec tečkování pero do tečkování cement (push těžké udržet cement v místě). 3. Použijte kulatý konec pera držet diamant a lehce stiskněte dolů k odstranění další cement. 4. Roztrhat částečné filmu a místo diamantu na plátně podle odpovídající číslo. 5. Pokud se budete držet diamant na špatné oblasti na obraze, odstranit diamond s pinzetou.

6. Po dokončení, lehce stiskněte dolů na diamanty s rukou nebo knihu, aby zajistily, že diamanty jsou pevně připojeny.

Štítky: av diamond malby, eevee diamond malování kit, 5d diamanty malování, homfun diamond malování, diamond malování, craft, diamond mozaika, marvel dimand malování, 5d diamond obraz plný náměstí vrtačka cestu, diamanty paiting.

Parametry

Materiál Povlečení bavlna/pryskyřice diamanty tištěné plátno
Diamantový Tvar KOLO
Výhodou Na Prodej, Doprava Zdarma, Koupit Přímo Z Číny
Vrták styl 100% cvičení , kompletní cvičení , plný vrták
Plátno Balení Válcované Nahoru/Papírový sáček balení
Produkují Styl DIY/nedokončené diamond malování
Typ diamond malování,diamond výšivky
Diamond Malování Dokončení Musíte Ručně vyráběné Materiálu Diamond
Značka magic master
Původ KN(Původu)
Vzor Typu scénický
Použití Domácí/Hotel/Kancelářské/Svatební dekorace/samolepky na Zeď/Vánoce/Nový Rok
Formulář Jeden
Počet Barev 10-60
Rám No
Vkládání Oblasti Plné
Plátno Způsob Balení Srolované
Vnější Obal taška
Styl Evropa

Napsat recenzi

5D Diamond Malování Nástroj Válec DIY Diamantový Malování Příslušenství pro Diamond Malování Držet Pevně

5D Diamond Malování Nástroj Válec DIY Diamantový Malování Příslušenství pro Diamond Malování Držet Pevně

Diamond Malba: To je nejvíce populární módní kolem světa jen držet drahokamu diamond dokončit svůj obraz pro domácí dekoraci,můžete si také udělat s vaší chinldren nebo rodinné . Vítejte na DP Kamenné prodejny Obchodu jméno: Funkce:

Související produkty: