CSJA Přírodního Kamene Volné Korálky pro Výrobu Šperků 10mm Tyrkysů Modré Žluté Kulaté Distanční Korálek DIY Náramky, Náhrdelníky 15" G367

CSJA Přírodního Kamene Volné Korálky pro Výrobu Šperků 10mm Tyrkysů Modré Žluté Kulaté Distanční Korálek DIY Náramky, Náhrdelníky 15" G367

Nový produkt

150.78 Kč

377.15 Kč

-60%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Mezinárodní Kupující Vezměte Prosím Na Vědomí:

1).Konverze: 1 palec = 25,4 mm nebo 1 mm = 0.03937 palce.

2).Fotografie není ukázat skutečné velikosti, Prosím, odkazovat se na Popis pro velikost detaily.

3).Barva se může velmi mírně, vzhledem k kalibrace barev jednotlivých monitoru.

4).Váš dotaz týkající se našich produktů a ceny budou odpověděl v 24 hodin.

5).Uveďte vaše speciální požadavky ( Barva , Balení. ) když uděláte platby.

6).Pořadí > 7 USD, Poskytovat sledovací číslo.Jakmile produkty jsou odeslána, Budeme vás informovat o sledovací číslo.V hlavní sezóně, sledování Balíček, sledování záznamu by zpoždění trochu on-line.Pokud nemůžete sledovat svůj balíček, Prosím, kontaktujte nás.

7).Pořadí> 200USD, Loď mezinárodní expresní , Přes DHL, UPS, FedEx nebo EMS. ( Poskytovat sledovací číslo, Čas Příjezdu: 3-12 pracovních dnů. )

8).Všechny nabídky zboží prodej jsou v dobré kvalitě a za přísné zkoušky před tím, než jsou odeslány.Budeme se snažit v našich silách, aby se zabránilo problém s kvalitou.

Děkuji vám za vaši podporu!

VÍTEJTE V NAŠEM OBCHODĚ, NEJLEPŠÍ PŘÁNÍ!

CSJA Přírodního Kamene Volné Korálky pro Výrobu Šperků 10mm Tyrkysů Modré Žluté Kulaté Distanční Korálek DIY Náramky, Náhrdelníky 15" G367

Název produktu: 10mm Přírodní Kámen Volné Tyrkysové Korálky pro DIY Výrobu Šperků

Značka:

CSJA & China Sunshine Šperky Příslušenství

Suroviny:

Císař Tyrkysová

Korálek Velikost :

Cca 10 mm / 0.39 palce

MOQ :

1 Lot

Barvy:

Barevné

Korálky

Množství

( 1 Lot ) :

Cca 37 ks

Korálky Funkce: 10 mm Kulaté Korálky , Přírodní Kámen , Žlutá , Modrá

Drop Shipping:

Přijatelný.Zásilka bude s sledovací číslo, které by mohly být sledovány z Internetu

pokud je objednávka nad 7USD.

Poznámka:

1. Prodejní jednotka : 1 Lot .

2.Prosím, zkontrolujte, zda velikost pečlivě před místo, aby ,obrázky jen pro referenční ,nikoli skutečné velikosti. 3.Vzhledem k tomu, displej efekt displeje , střelba prostředí a další faktory , výrobek může být mírně rozdíl v barvě , doufám, že můžete pochopit . 4. Množství jednotlivých hodně korálek možná jinak . 5. Barva každého hodně korálek možná jinak .Více Loose Korálky:

Spokojenost Zákazníka

Prosím, neváhejte a kontaktujte nás, pokud máte nějaké otázky nebo obavy před nebo po vašem nákupu.Zavázali jsme se k vaší 100% spokojenosti.

1.V současné době, můžete platit pomocí Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetní karty, WebMoney a bankovní převod.Více platebních možností bude k dispozici na www.eldomplus.cz v budoucnosti.Můžete si vybrat metodu, která je nejvhodnější pro vás.

2.Chránit vaše zájmy, Vaše platba bude dočasně v držení www.eldomplus.cz, a nebude vydána pro nás, dokud jste obdrželi vaši objednávku a jsou s ní spokojeni.

48 Hodin, Rychlé Dodání

1.Garantujeme loď do 48 hodin po potvrzení platby(kromě Prázdninových).

2.Pokud tam je nějaké neočekávané situace(například, je-li objednávka nemůže loď do 48 hodin) vás Budeme kontaktovat, jakmile je to možné, a sledovat pozorně, aby loď vaší objednávky brzy.

3.Položky Loď přes www.eldomplus.cz Standardní Doprava, ePacket(7-18 pracovních dnů dorazí) nebo China Post Air Mail.China Post Air mail bude potřebovat 15-60 pracovní dny, aby se dospělo ve vašich rukou.

4. ( Pokud objednávka je více než US $200, Budeme loď DHL, UPS, FedEx nebo EMS doprava zdarma, které dorazí do 3-12 pracovních dnů. )

Cílem 7 USD :

Položky Loď přes China Post Běžné Vzduchu Mail . ( Žádné číslo pro sledování: Můžete sledovat informace o dopravě. )

Pořadí > 7 USD :

Položky Loď přes www.eldomplus.cz Standard Shipping , China Post Registrované Letecké Pošty. ( Poskytovat sledovací číslo, Dorazí: 15-60 pracovních dnů. )

Pořadí > 15 USD :

Položky Loď přes ePacket [Američtí zákazníci]. ( Poskytovat sledovací číslo, Čas příjezdu: 7-18 pracovních dnů. )

Pořadí > 200 USD :

Položky Loď přes DHL , UPS , FedEx nebo EMS . ( Poskytovat sledovací číslo, Čas příjezdu: 3-12 pracovních dnů. )

1. Když Pořadí více než 200 USD, vyberte si Prosím "www.eldomplus.cz Standardní Lodní dopravy, nebo China Post Air Mail" první, Zaplatit přímo.Poté, co budete platit, Budeme měnit poslat pro vás, DHL, UPS, FedEx nebo EMS doprava zdarma, Pouze si 3-12 pracovních dnů, aby se dospělo vás poté, co jsme loď.

2. Budeme loď do svého odchodu adresu, Prosím, aby se ujistil, vaše adresa je správná .

3. Uveďte vaše speciální požadavky ( Námořní režim , Balíčku), když provedete platbu.

5.Snažíme se poskytnout vám nejvíce spolehlivé přepravní služby.Ale jsme schopni kontrolovat dodací lhůty, protože je zpracována Třetí-party služeb, Ale pokud pozemek nemá přijít do očekávanou dobu, Prosím, kontaktujte nás, pomůžeme vám sledovat to a dát vám spokojený odpověď.

Návrat Politiky

1.Pokud chcete vyměnit nebo vrátit zboží, Prosím, kontaktujte nás do 7 dnů od obdržení výrobku.Nicméně, kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek.

2.Prosím, kontaktujte nás pro kontrolu přijetí adresu, než se vrátíte položky.Prosím, řekněte nám sledovací číslo, když se vrátíte položky.Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.Budeme posílat zbrusu nové položky nebo vrácení peněz pro vás poté, co jsme přijímat a kontrolovat váš návrat položky.

Zpětná vazba

Vážení Kupující, Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je velmi důležitá .Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby.Pokud zjistíte nějaké problémy, o naše výrobky po dostávat, Prosím, okamžitě kontaktujte nás a ukaž nám nějaké fotky z problémů, Budeme dělat naše nejlepší úsilí, aby jejich řešení pro vás.

Štítky: ipad2 mini nabíjení, muž na pláži nosí dlouhé, muž bd latinizace, palm svatební jednoduché, peruánská panna vlasy, muž balma khan kabát, muž péče o krásu mužů, muž taška malá předzvěst, palmer acer r3 431t.

Parametry

Korálky Pomocí DIY , pro Náhrdelník a Náramky , Šperky, Doplňky
1 Lot Množství O 37 ks
Balení Opp Taška + Bublinková Fólie
Hmotnost Položky About 30 grams
Korálky Funkce 10 mm Kulaté Korálky , Přírodní Kámen , Žlutá , Modrá
Název produktu 10mm Přírodní Kámen Volné Tyrkysové Korálky pro DIY Výrobu Šperků
Značka CSJA Šperky
Kámen Název Císař Tyrkysová
Továrna CSJA Šperky
Prodej Režim Pokles Lodní Dopravy , Maloobchodní & Velkoobchod
Korálek velikost Cca 10 mm / 0.39 palce
Kovový Typ NIC
Typ Položky Korálky
Vnější Průměr 10mm
Poznámka 1 Množství jednotlivých hodně korálek možná jiný
Jemné nebo Móda Módní
Min 1 lot
Číslo Modelu G367
Poznámka 2 Barva každého hodně korálek možná jiný
Tvar Předmětu Kulatý Tvar
Materiál Semi-drahých kamenů
barva Pestré , každý kámen je jiný

Napsat recenzi

CSJA Přírodního Kamene Volné Korálky pro Výrobu Šperků 10mm Tyrkysů Modré Žluté Kulaté Distanční Korálek DIY Náramky, Náhrdelníky 15

CSJA Přírodního Kamene Volné Korálky pro Výrobu Šperků 10mm Tyrkysů Modré Žluté Kulaté Distanční Korálek DIY Náramky, Náhrdelníky 15" G367

Mezinárodní Kupující Vezměte Prosím Na Vědomí: 1).Konverze: 1 palec = 25,4 mm nebo 1 mm = 0.03937 palce. 2).Fotografie není ukázat skutečné velikosti, Prosím, odkazovat se na Popis pro velikost detaily. 3).Barva se může

Související produkty: