Doprava zdarma Jednu Vrstvu Crystal Edge Lištování Svatební Závoj Svatební Závoj Hřeben Mantilla Svatební Doplňky MD3046

Doprava zdarma Jednu Vrstvu Crystal Edge Lištování Svatební Závoj Svatební Závoj Hřeben Mantilla Svatební Doplňky MD3046

Nový produkt

206.53 Kč

229.50 Kč

-10%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Doprava zdarma 2015 Jednu Vrstvu Crystal Edge Lištování Svatební Závoj Svatební Závoj Hřeben Mantilla Svatební Doplňky MD3046

Upozornění: Prosím, zanechte vzkaz na barvu, kterou chcete, když si místo pořadí,a to bez zpráv ,budeme odeslat Slonoviny .Děkuji!!! Typ: Svatební Závoj Vlastnosti: Fantastické závoj pro svatby Stav: 100% Zbrusu Nový Materiál: Tyl a crystal Barva: Bílá Nebo Slonová kost (Prosím, vyberte barvu se vám líbí) Délka Závoj: Approx59"(1,5 m) Šířka Závoj: Approx53"(1.35 m) Balíček Zahrnuje: 1* Svatební Závoj

Tento Svatební Závoj,Svatební Doplňky,Svatební Závoj je kvalitní. Budete ho milovat!

Barva:

Kontaktovat nás můžete 2 způsoby:

E-Mail Trademanager :

Další pořadí, více sleva! Vítejte Na M&D Profesionální Svatební Továrny Proč Zvolit M&D Svatbě? Jsme byli zabývající se výrobou a export svatební a Módní Šaty pro více než 10 let. Můžeme na zakázku vyrobit širokou škálu svatební šaty, včetně stylu, David Svatební styl Airecollection atd. Naše Továrna Funkce: 1. Vynikající Kvalita - Vynikající Tkaniny, Věnovat Řemeslné zpracování, Přesné Měření A Kompletní QC systém. 2. Konkurenční Cena - Větší množství, více sleva. 3. Rychlé Dodání : Zásilku do 10 pracovních dnů po objednávce. 4. Plnou Náhradu bezpodmínečně pro všechny kvalitní problém a Plná náhrada bude poctěn a Návrat přepravní náklady budou naše zodpovědnost.

Kupující Tipy

1.Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň.

2. Prosím, Kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Náš zákaznický servis vám odpovědět co nejdříve to bude možné. Byly tu pro vás a naším cílem je vyřešit všechny otázky do 24 hodin. Pokud neobdržíte naši odpověď včas, prosím laskavě znovu poslal svůj e-mail k nám a my vám odpovíme vám co nejdříve. Děkuji vám za vaši spolupráci předem.

Platba :

1. Plná platba musí být provedena do 7 dnů od uvedení vaší objednávky.

2. Kupující je odpovědný za veškeré daňové a/nebo daně účtované jejich zemi.

3. Akceptované způsoby platby:

V současné době můžete platit pomocí Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankovní převod. Více platebních možností bude k dispozici na www.eldomplus.cz v budoucnosti.

Jakékoli další o platbu dotazy, prosím, viz tento odkaz help.www.eldomplus.cz/payment_method.html to může pomoci.

Doprava:

1. Balíček loď co nejdříve po zaplacení, Post air mail bude trvat asi 20-45days, některé coutry trvá 20-60 dní, EMS(7-15 dnů),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 pracovních dnů).

2. Obecně platí, že Většina objednávky jsou zpracovány do 1-3 pracovní den . Ale zpoždění dodávky by se stalo, jako naše skladování změnit každou chvíli, pokud to potřebujete naléhavě, prosím, laskavě kontaktujte nás dříve, než zkontrolovat zásoby. Objednávky musí být umístěn do 5pm EST nebo půjdou na další den,\'s business.

3. Udělat potvrďte Adresu a Telefonní Číslo, které necháte na nás . Telefonní Číslo je velmi důležité, aby pošta mohla kontaktovat se s vámi v čase, tak prosíme, zkontrolujte pečlivě, aby se zabránilo zbytečné vadí a ztráta může přinést k vám.

4. Zákazníci jsou zodpovědní za žádné celní poplatky, dovozní poplatky a clo, daně účtované jejich kraj , budeme v našich silách pomoci vyhnout se nebo snížit vlastní poplatky za deklarovat položky jako "dárek" nebo prohlásit nízkou hodnotu ve faktuře. Pokud nejste ujistit, získal vlastní pravidla, zkontrolujte prosím, zda se vaše vlastní za prvé.

Vrací:

Akceptovat návrat za jakékoli kvalitní problém,Plná Náhrada bude poctěn .

Prosím, kontaktujte nás první, pokud tam jsou nějaké otázky, poté, co obdržíte položky.

1. Položky mohou být vráceny do 3 dnů pro problémy s kvalitou nebo nesprávné položky, ale samozřejmě budeme zkontrolujte, zda vše pečlivě z produktů, balení a potvrďte, že je v dobrém stavu. Pokud se náhodou, jsme vám náhradu brzy poté, co jsme obdrží bod.

2. Ne pro kvalitu problém vrátit, zákazníky, zodpovědnost za odesílání a návrat nákladní. My se nevztahují žádné položky pro škod po použití nebo jako výsledek poškození vodou, které pro nás těžké, aby znovu prodat.

Pozitivní Zpětná vazba Zpětná vazba je velmi důležitá. Pokud jste spokojeni s našimi položky a služby, prosím, laskavě post pozitivní zpětnou vazbu pro nás. Pokud se vyskytnou nějaké problémy, prosím, kontaktujte nás nejprve před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu . Budeme jednat s vámi vyřešit všechny problémy co NEJDŘÍVE. Díky!!!

Štítky: svatební závoj s crystal edge, svatební závoj krátký perl, modré svatební závoj, wed závoj, modrý závoj svatební, závoj, krátký závoj, krajka závoj, svatební závoj dlouhý krátký, korálek závoj.

Parametry

Velikost Custom Made
Značka Věčně Elegantní
Min 1 Kus
barva Bílá Slonová Kost
Název Oddělení Děti
Typ Položky Svatební Závoje
Typ Koleno Délka Závoj
závoj Svatební Závoj
Pohlaví ŽENY
Závoje Vrstvy Jedna Vrstva
Použití nevěsta
Číslo Modelu MD3046
Napájení Typ OEM Service
Technics Korálky
Závoje Okraj Styl Řezané Hrany
Materiál Polyester

Napsat recenzi

Doprava zdarma Jednu Vrstvu Crystal Edge Lištování Svatební Závoj Svatební Závoj Hřeben Mantilla Svatební Doplňky MD3046

Doprava zdarma Jednu Vrstvu Crystal Edge Lištování Svatební Závoj Svatební Závoj Hřeben Mantilla Svatební Doplňky MD3046

Doprava zdarma 2015 Jednu Vrstvu Crystal Edge Lištování Svatební Závoj Svatební Závoj Hřeben Mantilla Svatební Doplňky MD3046 Upozornění: Prosím, zanechte vzkaz na barvu, kterou chcete, když si místo pořadí,a to bez zpráv ,budeme

Související produkty: