52mm 2" Námořní Lodi, Přívěsný Motor, Trim, Tilt Měřidlo UP-DN Trim Měřidlo Metr 0-190ohm Levé Straně S Červeným Podsvícením 12V/24V

52mm 2" Námořní Lodi, Přívěsný Motor, Trim, Tilt Měřidlo UP-DN Trim Měřidlo Metr 0-190ohm Levé Straně S Červeným Podsvícením 12V/24V

Nový produkt

389.05 Kč

572.19 Kč

-32%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

52mm 2" Námořní Lodi, Přívěsný Motor, Trim, Tilt Měřidlo UP-DN Trim Měřidlo Metr 0-190ohm Levé Straně S Červeným Podsvícením 12V/24V

Produkt Funkce:

[1] Přední kryt je vyroben z nerezové oceli 316. [2] Shell je vyrobena z PBT+GF20%, bod tání 220 ° c, vysoká teplotní odolnost, chemická odolnost a odolnost vůči oleji. [3] vysoce transparentní zakřivené plochy PC tvoří double-vrstva anti-fog strukturu s zakřivené sklo. [4] Ciferník je vyroben z PC materiálu, který je odolný vůči vysokým teplotám a vysokým modulem pružnosti. [5] Vodotěsný a prachotěsný stupeň krytí IP67.2. Mohou odpovídat různé signály snímače, kromě 0~190Ω/240~33Ω, 0~5V/0.5~4.5 V, 4~20mA, můžete také připojit jakýkoliv analogový signál. [6] měřič je dodáván s poplašným signálem a nevyžaduje přídavný poplachový signál ze snímače. [7] s Použitím high-přesnost krokového motoru, ukazatel zrychlení a zpomalení křivka pohybu může prodloužit životnost motoru. [8] High-jas Led diody se používají pro podsvícení, který má vysoký jas a dlouhou životnost.

Specifikace:

- Pravá Strana Displeje, Bílý Ciferník/Černý Ciferník - Materiál: PC - Velikost: 8x8x7cm / 3.1x3.1x2.75 palce - Pracovní Teplota: -40~85℃ - Stupeň ochrany: IP67 - Pracovní Napětí: DC 8~16V DC 18~32V - Pracovní Proud:

Balíček v Ceně(jako na obrázku):

1x Výbava Měřidlo 1x Kabel 1x Montážní Návod

Velkoobchod a pokles lodní dopravy

- Pro velkoodběratele nabízíme slevy nebo expresní doprava zdarma, která trvá jen 3-7 dny, aby se dospělo. - Pro pokles lodní dopravy, Můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud youd rád.

O Platbu

* Přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou akceptovány prostřednictvím zabezpečeného platebního procesu nebo PODMÍNĚNÁ. * Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. * Pokud nemůžete zkontrolovat ihned po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

O Zásilce

** PO CELÉM SVĚTĚ LODNÍ. ** Objednávky zpracovány včas po ověření platby. ** My jen loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa musí odpovídat vaší Dodací adresu. ** Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. ** SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. ** Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

Návrat A Vrácení Peněz

*** Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. *** Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat. *** My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní. *** Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

O Zpětnou Vazbu

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy. To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Štítky: sloupek z nerezové oceli, loď čalounění měřidlo, loď metr, vestavěné lodní motory, loď, patník, nerezové loď kolo, motor lodní vybavení, mořské trim tab, loď hloubkoměr, lash led.

Parametry

Pracovní Napětí 12V/24V
Původ KN(Původu)
Jméno loď čalounění měřidlo
barva Černá Stříbrná/Bílá Stříbrná
Materiál Z Nerezové Oceli A Plastu
Feature2 Vodotěsné obložení měřidlo
Feature4 Mořské Čalounění Měřidlo
Feature3 Loď Čalounění Měřidlo Mořské Trim, Tilt Indikátor
Signál 0-190ohm
Velikost 52MM
Funkce Mořské Trim, Tilt Indikátor
Typ patník

Napsat recenzi

52mm 2

52mm 2" Námořní Lodi, Přívěsný Motor, Trim, Tilt Měřidlo UP-DN Trim Měřidlo Metr 0-190ohm Levé Straně S Červeným Podsvícením 12V/24V

52mm 2 Námořní Lodi, Přívěsný Motor, Trim, Tilt Měřidlo UP-DN Trim Měřidlo Metr 0-190ohm Levé Straně S Červeným Podsvícením 12V/24V Produkt Funkce: [1] Přední kryt je vyroben z nerezové oceli 316. [2] Shell je vyrobena

Související produkty: