Dobrý Vysokým tlakem deska pro 6632L-0491A LC370WUN

Dobrý Vysokým tlakem deska pro 6632L-0491A LC370WUN

Nový produkt

171.45 Kč

Hodnocení 

Více informací

Většina HDD desky mají unikátní BIOS(ROM nebo NVRAM čipu), který obsahuje jedinečné údaje pro přístup k HDD systémové oblasti. Pokud informace o systému BIOS není kompatibilní s vybraným HDD, není tam žádný způsob, jak číst HDD data. Z tohoto důvodu, bychom měli použít původní PCB BIOS, když jsme swap PCB. BIOS ČIP VYMĚNÍ JE TŘEBA. Předtím, než si koupíte, přečtěte si prosím: 1) je To jen DPS (Desky plošných spojů), ne celý Pevný Disk; 2) PCB deska číslo je vytištěno na desce, ne na štítku; 3) Tyto desky jsou POUŽITÉ, NE zcela nové, desky tištěných spojů, které nespadají, rozhraní neporušil. Všechny Dps byly testovány před odesláním; 4) používá se pro obnovu dat/opravárenské problémy, PCB deska byla testována a v dobrém stavu. Nemáme žádné vrácení/výměny politiky; 5) selhání Pevného disku NEJSOU vždy způsobené PCB selhání. Nemůžeme zaručit disku, které mají být opraveny tím, že nahradí pevný disk PCB; 6) Byste měli vyměnit čip BIOS před výměnou PCB desky, jako náš průvodce štítku je znázorněno, aby náhradní deska kompatibilní s pevném disku; 7) je kupující odpovědnost, aby vědět, zda deska je dostačující pro jeho hard-disk modelu; 8) nedoporučujeme, ten, kdo nemá žádné profesionální pevný disk, technologie, znalosti, a žádné nástroje, žádné dovednosti, jak koupit tuto desku, pokud můžete najít někoho, kdo vám pomůže opravit pevný disk. Jsme zodpovědní pouze za poskytování plně funkční deska.

Štítky: Zdarma Loď, funda p30 pro stormtrooper, funda ebook energetický systém pro 4, airdops pro funda, lc320wxn, tab pro phoenix funda, gl504, funda x pro gliter, vynálezce, základní deska pro střídače.

Parametry

Číslo Modelu 6632L-0491A
Materiál Kovové
Velikost ..
Balíček Ano
Tvar ..

Napsat recenzi

Dobrý Vysokým tlakem deska pro 6632L-0491A LC370WUN

Dobrý Vysokým tlakem deska pro 6632L-0491A LC370WUN

Většina HDD desky mají unikátní BIOS(ROM nebo NVRAM čipu), který obsahuje jedinečné údaje pro přístup k HDD systémové oblasti. Pokud informace o systému BIOS není kompatibilní s vybraným HDD, není tam žádný způsob, jak číst HDD data.

Související produkty: