Era stolní světlo LED lampa bílá/černá

Era stolní světlo LED lampa bílá/černá

Nový produkt

814.85 Kč

1 629.71 Kč

-50%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Pouze originální certifikované výrobky Záruční Servis v oficiální Kurýrní služby ke dveřím za 2-7 dnů v 50 městech

SPECIFIKACE Lampy nled-460-14w s Led diodami (led) jako zdroje světla. Výběr teploty barev-3 barvy: 3000 K, 4500 K, 6000 K. Dotykový spínač. Plynulé stmívání pro nastavení jasu. USB konektor pro nabíjení zařízení. LED noční světlo na základně s nezávislými éra lampa je vhodná pro instalaci na desktop, do dětského pokoje nebo na noční stolek. Jeho flexibilní držák pomáhá vybrat ten správný směr světla, vytvoření nejpohodlnější podmínky. SNADNÉ POUŽITÍ Led diod vytvořit měkké rozptýlené světlo, v blízkosti vlastnosti solární. To pomáhá uživateli udržet svou pohodu i při čtení na dlouhou dobu, nebo když se tvrdě pracuje.

Servisní Záruka Kvality Všech výrobků na Tmall jsou certifikované pro prodej v Rusku, a jsou zakoupené Y oficiálních dodavatelů. Expresní přepravy dodáváme Co skladu v Moskvě kurýrem až k vašim dveřím, nebo Postamat. Pokud vaše adresa není zahrnuta v kurýrní služby, oblast pokrytí, budeme odeslat objednávku poštou. Obdržení objednávky Před otevřením zásilky v přítomnosti kurýra nebo poštovní zaměstnanec, zkontrolujte, zda není poškozený. Vrátit zboží * můžete vrátit zboží bez udání důvodu do 15 dnů od obdržení.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo zobrazení a цeлocтнocти упaкoвки, ça иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa z пepeчнeй, утвepждeнныx пocтaнoвлeниями пpaвитeльcтвa Č. 55 OT 19.01.1998 a Č. 942 OT 10.11.2011 (v T. H. Тoвapы личнoй гигиeны a ne yxogy ça peбeнкoм, тpикoтaж, nocyga a gp.) a тoвapoв имеющиx индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция o пpoдaвцe Haимeнoвaниe IP Dergachev Cyril Konstantinovič

BIN 316784700297401 Právní adresu

195030, St. Petersburg, St. Lazo, dům 5 Peжим рaбoты Рeжим рaбoты мaгaзинa: Кpуглocутoчнo.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки: 10: 00 do 22:00 (мocкoвскoe вpeмя

Štítky: lampa tabl, mi stolní lampa pro, stolní lampa xiaomi, homekit xiaomi, stolní lampa smart, homekit led, stojací lampa, stojací lampa led, bedsid lampa, lampa xiaomi.

Parametry

Certifikace EAC
Základní Typ Klín
Napájecí Zdroj AC
Materiál PVC/Plast
Značka Era s3
Typ Odstín ABS
Typ Položky Stolní Lampy
Materiál Těla Plastové
Je Žárovky Zahrnuto Ano
Je Stmívatelné No
Napětí 220V
Typ Přepínače Knoflík přepínače
Styl Novinka

Napsat recenzi

Era stolní světlo LED lampa bílá/černá

Era stolní světlo LED lampa bílá/černá

Pouze originální certifikované výrobky Záruční Servis v oficiální Kurýrní služby ke dveřím za 2-7 dnů v 50 městech SPECIFIKACE Lampy nled-460-14w s Led diodami (led) jako zdroje světla. Výběr teploty barev-3 barvy: 3000 K, 4500

Související produkty: