20ks Půlměsíc, obdélník 3d slitina nail art dekorace dodávky kamínky pearl kovové nehty, doplňky, šperky, přívěsky

20ks Půlměsíc, obdélník 3d slitina nail art dekorace dodávky kamínky pearl kovové nehty, doplňky, šperky, přívěsky

Nový produkt

125.30 Kč

250.39 Kč

-49%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Pozornost :

Prosím, napište správné a podrobné doručovací adresu (jméno, příjmení, ulice, město, země, psč, telefon)

Informace O Výrobku:

Materiál: Slitina+Drahokamu vyráběny ručně, světlé barvy a vynikající kvalitu. Tento výpis je pro 20 kusů

Aplikace:

Naneste několik kapek na nehty lepidlo na hotové manikúra a místo toto kouzlo na požadované oblasti, Nebo přivést je do své oblíbené nail tech na další schůzku.

Jak Používat:

Krok 1: Naneste vrstvu na základní nátěr a léčit ji. Krok 2: naneste vrstvu na váš oblíbený lak gel na barevné a léčit. Krok 3: Naneste lepidlo na nehty povrch pro výzdobu. Krok 4: Použít vaše nehty, nástroj na světlo příslušenství. Krok 5: nasaďte příslušenství na správném místě. Krok 6: Aplikujte vrchní nátěr a léčit ji.

Přijímáme kreditní karty, WebMoney WM TT Western Union Qiwi peněženka, a tak dále. Kupující je třeba, aby odpovědné za jakékoli daně nebo daně, které účtují jejich místní vláda, pokud tam je žádné poplatky.

Dodací Lhůta:. ePacket Do USA: 7-15 dnů China Post Air Mail/Singapore Post: Kolem 25 Pracovní Den Lodní čas pro Rusko bude 30-50 den nebo déle, vzhledem k přísné místní celní kontrole. Lodní čas pro Brazílii bude 50-100days nebo déle, vzhledem k přísné místní celní kontrole. Pokud si vyberete DHL, Fedex, EMS, UPS poštovné bude rychlejší, obvykle 7-15 pracovních dnů. Objednávky budou zpracovány do 72 hodin. Budete informováni on-line, jakmile je dodáván a sledování informací bude obvykle být aktualizovány v rámci 72 hodin.

Děláme kontroly kvality před zasláním zboží. Prosím, kontaktujte nás, pokud nejste spokojeni s položkou po obdržení. Všechny e-maily budou zodpovězeny v rámci 2 obchodní den. Pokud se chcete vrátit zásilky, prosím, jednoduše vrátit k nám do 30 Dnů v původním stavu. Kupující by měl platit za vrácené nákladní. Pak se můžeme vydat plnou náhradu, aby si poté, co se vrátil položka dorazila na náš sklad

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.Pokud máte jakýkoliv dotaz , prosím neváhejte nás kontaktovat. Přeji hezký den. Pokud budete mít jakékoliv další otázky, prosím, neváhejte nás kontaktovat. Jsme vám vždy poskytne nejlepší služby a produkt.

Štítky: nail art, vso nehty, dh nehty, karton cutter, asijské nail art, modrý koberec běžec, moyra nail art, lak na dodavatele omáček-není snadný, nativty kovové kouzlo, slitina nail.

Parametry

Typ Položky Drahokamu & Dekorace
Číslo Modelu LF3761#-LF3792#
Množství 20ks/lot
Materiál Kovové
Hmotnost 40g
Velikost as the pic show
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

20ks Půlměsíc, obdélník 3d slitina nail art dekorace dodávky kamínky pearl kovové nehty, doplňky, šperky, přívěsky

20ks Půlměsíc, obdélník 3d slitina nail art dekorace dodávky kamínky pearl kovové nehty, doplňky, šperky, přívěsky

Pozornost : Prosím, napište správné a podrobné doručovací adresu (jméno, příjmení, ulice, město, země, psč, telefon) Informace O Výrobku: Materiál: Slitina+Drahokamu vyráběny ručně, světlé barvy a vynikající

Související produkty: