Šroub Volnoběžného 48v1000w Elektrické Kolo Zadní Náboj Motor s Vysokou rychlostí

Šroub Volnoběžného 48v1000w Elektrické Kolo Zadní Náboj Motor s Vysokou rychlostí

Nový produkt

3 439.01 Kč

3 738.06 Kč

-8%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Na EUNORAU hub motory jsou silnější, než jiné motory. Motory od EUNORAU poskytuje ideální výkon pro vozidla, pokud nemáte správce sady, baterie, můžete si je koupit z našich obchodů.

Q: Cel: Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce cena.

Q: Barevný Rozdíl:: obrázky ukazují v našem obchodě jsou přijímána na základě skutečného produktů. Kvůli jinému monitoru a jas, mohou existovat normální nepatrný barevný rozdíl, prosím, nenechávejte špatnou zpětnou vazbu, nebo vrátit zboží nás bez nás kontaktovat.

Q: Doba Dodání: A: Pokud se produkty stále v tranzitu, a dodat čas bude vyprší, laskavě kontaktujte nás, budeme prodloužit dodací dobu pro vás. Pokud produktů je ztracen v tranzitu, prosím, kontaktujte nás, budeme dělat plnou náhradu nebo odeslat stejné produkty pro vás co nejdříve.

Q: Zpětná vazba: Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby. Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu.

Q: Vadné Výrobky: A: Prosím, přihlaste na přepravní doklad, pokud produktů je vadný, je lodní společnost, odpovědnost, prosím, vyfotit pro nás a budeme se náhrady na vás.

Q: Návrat Politika:: přijímáme vrátit na výrobky.Zákazníci mají právo požádat o vrácení do 7 dnů po obdržení.Aby byly způsobilé pro návrat, musí zákazníci obdrží výrobek ve 100% nové, Re-prodejného stavu.Zboží není způsobilé pro vrácení peněz, pokud to má být sestaven, jel, nošen, použit, zneužit, poškozen jakýmkoli způsobem.Zboží musí dorazit kompletní, včetně záruční karty, manuály, doplňky, propagační materiál, a v původním obalu.Zákazník musí iniciovat vrácení zásilky zboží do 7 dnů od data nákupu a platit za přepravní náklady na EUNORAU sklady. Budeme dokončit inspekci do 5 dnů po obdržení produktu.V případě, že vrácené produkty jsou v původním stavu podle Ustanovení, budeme odmítnout vrácení peněz.V případě, že vrácené produkty jsou v původním stavu podle Doložky, jsme se dohodly na vrácení zaplacené částky.

Štítky: 1000w motor, elektrický motocykl motoru, hub motor, mac hubmotor, bldc, kola vozíku, Střídavý, elektrický motor my1016, náboj kola motor, 20 palcový hub motor.

Parametry

Jmenovitý výkon 1000W
Jmenovité Napětí 48V
SKU KQ-1000W-R
Jmenovitý Točivý Moment 15-35nm
Hall snímač, počet 3
K dispozici kola 12",16",18",20",24",26",700C,28"
Motor Délka hřídele 153 mm
Motor délka kabelu 150cm
Typ Střídavý Non-převodový Náboj Motoru
Instalace Šířky 135mm
Velikost magnetu 13.65*3*30mm*46
Napětí 48V
Certifikace NIC
Jmenovité Otáčky 180-500
Značka EUNORAU
Motor průměr hřídele M14
Motor Průměr 243mm
Způsob instalace Šroub Volnoběžného
Původ KN(Původu)
Design Střídavý
Typ Motoru Střídavý Non-převodový Náboj Motoru
Příkon > 400w

Napsat recenzi

Šroub Volnoběžného 48v1000w Elektrické Kolo Zadní Náboj Motor s Vysokou rychlostí

Šroub Volnoběžného 48v1000w Elektrické Kolo Zadní Náboj Motor s Vysokou rychlostí

Na EUNORAU hub motory jsou silnější, než jiné motory. Motory od EUNORAU poskytuje ideální výkon pro vozidla, pokud nemáte správce sady, baterie, můžete si je koupit z našich obchodů. Q: Cel: Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty

Související produkty: