JW3306B Kapesní Optické Vlákno Identifikátor

JW3306B Kapesní Optické Vlákno Identifikátor

Nový produkt

3 654.53 Kč

Hodnocení 

Více informací

JW3306B Kapesní Optické Vlákno Identifikátor

Popis:

JW3306B Optické Vlákno Identifikátor, může rychle identifikovat směr přenášených vlákna a zobrazení relativní jádra bez jakékoliv škody na ohyb vlákna. Při provozu je přítomen,občas slyšitelný tón je aktivován.

Na JW3306B optické vlákno identifikátor také rozpoznat modulace jako,270Hz,1kHz a 2kHz .Když jsou používány k detekci frekvence, neustále slyšitelný tón je aktivován.K dispozici jsou čtyři adaptér vedoucích k dispozici: Ø0.25, Ø0.9, O2.0 a Ø3.0. Na JW3306B optické vlákno identifikátor, který je napájen 9V alkalickou baterii.

Vzhledem k bezpečnostní politiky celní, baterie nebudou zahrnuty, když jsme se dodat zboží, pokud opravdu potřebujete baterii, vyberte si prosím DHL a kontaktujte nás dříve, než budete platit, díky za pochopení.

Vlastnosti:

Snadný-k-použití s "JEDEN KLÍČ" operace.

Efektivně identifikuje dopravní směr a frekvence tónu (270Hz, 1KHz, 2KHz) s akustickým varováním

Zobrazuje relativní core power

Přesnější test s Slunečník

Snadno nahradit adaptéry

Odolné kovové pouzdro a kvalitní konstrukce

Nižší indikaci napájení

Štítky: afi400 optické vlákno identifikátor, optický vodič, optické vlákno sekáček, čepice vlákno, nálepka identifikovat, optické vlákno identifikátor, držák vláken, mw vlákno, 3m fiber optic identifikátor, optický plast.

Parametry

Certifikace NIC
Značka VIJEI
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

JW3306B Kapesní Optické Vlákno Identifikátor

JW3306B Kapesní Optické Vlákno Identifikátor

JW3306B Kapesní Optické Vlákno Identifikátor Popis: JW3306B Optické Vlákno Identifikátor, může rychle identifikovat směr přenášených vlákna a zobrazení relativní jádra bez jakékoliv škody na ohyb vlákna. Při provozu

Související produkty: