Misalwa Top Kvalitní Pánské Mrňavého Jeden Mnich Popruh Šaty, Boty, Ruční práce, Kůže z dovozu Busines Office Formální Boty Plus Velikost

Misalwa Top Kvalitní Pánské Mrňavého Jeden Mnich Popruh Šaty, Boty, Ruční práce, Kůže z dovozu Busines Office Formální Boty Plus Velikost

Nový produkt

641.53 Kč

1 188.03 Kč

-46%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Jak vybrat správnou velikost: 1. Naší velikosti není standardní NÁM velikost. Standardní boty velikost se liší v každé zemi, v každé oblasti a každé značky, takže jen zapomenout na své předchozí boty velikosti a vybrat tu podle vaší nohy délku. 2. Délka nohy+0~2cm=stélka délka , to je normální prostor pro obuv ( špičaté boty bude potřebovat více )

Upozornění:

Drahý příteli, standardní boty velikost se liší v každé zemi, v každé oblasti a každé značky,

takže jen zapomenout na své předchozí boty velikosti a vybrat tu podle vaší nohy délku.

O Nás - Misalwa Řada Obchodů se nachází v Číně největší boty města Wenzhou, takže boty ve vysoké kvalitě za příznivou cenu jsou k dispozici v našem obchodě. -Některé kožené boty mají vůni, protože oni jsou jen vyrobeny z továrny, bude zápach zmizí poté, co dal je na chladném místě po dobu času.

-Přidat Misalwa Obchodech k ukládání seznamu na naší domovské stránce , pak můžete získat nejnovější propagační informace.

Barevný Rozdíl

Kvůli osvětlení, různé výstřel zařízení nebo jiný počítač / mobil monitory, to může způsobit jemné rozdíly v barvách. Prosím, informujte se o skutečné barvy výrobku.

Zásilka

-Budeme loď své boty, brzy po úspěšném zaplacení! Pokud budete potřebovat další možnosti dopravy,prosím, kontaktujte nás o další poplatek.

-Zkontrolujte, prosím, adresu a psč, když se pořadí.

- Ruský kupující muset opustit plné jméno, když se pořadí ,nebo nemusí získat balíček od pošty úspěšně.

Vrátí

Pokud jsou problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás jako první, pak můžeme diskutovat o návrat a vrácení peněz.

Položky vrátil by měly být v jejich původních podmínek. Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny, kupující nemůže získat plnou náhradu,ale může podat stížnost s logistické společnosti na náhradu nákladů, škody nebo ztráty.

Cel

Jako za celní poplatek, částka je závislá na kupujícího ' s místní celní politiky, placení daní podle zákona je povinnost každého člověka,nemůžeme to zaplatit na místě.

Balení

Všechny boty jsou baleny v EPE pěny, která je ekologický materiál, který je lepší než vzduchová bublina tašky a může chránit boty dobře během dopravy .

Poznámka: k Dispozici je 1% pravděpodobnost, že pro náš způsob balení, že výrobek bude lehce deformované (lze obnovit). Pokud si mysli, prosím, požádat o box balení (krabice je zdarma, ale budete muset přidat náklady na dopravu z krabice).

Zpětná vazba

My se moc těšíme, až si vaše pozitivní 5-hvězdičkový zpětnou vazbu .Pokud máte nějaké problémy s výrobky,prosím, kontaktujte nás jako první.Rádi bychom, aby růst s vaše cenné názory, a být váš dlouhou dobu přátelé.

Díky za váš čas!

Štítky: buddha mnich, muži mnich popruhy, polyesterová páska, vertikální stojan pro playstation 2, mnich strae boty, safety trainer, oxford formální obchodní boty, mnich popruh boty, boty mniši, mnich boty.

Parametry

Vzor Typu Solidní
Původ KN(Původu)
Funkce 4 Muži Šaty Boty
barva Černá Žlutá Červená
Podšívka Materiál PU
Funkce 3 muži formální obchodní boty
Funkce 2 Muži Kožené Boty
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Funkce 5 pánské boty kancelář
Funkce 1 muži oblek, boty
KN Velikost 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Velikost
Podešev Materiál Gumové
Horní Materiál PU
Sezóna Jaro/Podzim
Typ Closure Spony Popruh
Název Oddělení Dospělé
Boty Typu Derby Boty
Stélka Materiál EVA
Příležitosti párty,svatební,denní život,kancelář
Toe Tvar Náměstí Toe
Číslo Modelu WH44
Značka Misalwa

Napsat recenzi

Misalwa Top Kvalitní Pánské Mrňavého Jeden Mnich Popruh Šaty, Boty, Ruční práce, Kůže z dovozu Busines Office Formální Boty Plus Velikost

Misalwa Top Kvalitní Pánské Mrňavého Jeden Mnich Popruh Šaty, Boty, Ruční práce, Kůže z dovozu Busines Office Formální Boty Plus Velikost

Jak vybrat správnou velikost: 1. Naší velikosti není standardní NÁM velikost. Standardní boty velikost se liší v každé zemi, v každé oblasti a každé značky, takže jen zapomenout na své předchozí boty velikosti a vybrat tu podle vaší

Související produkty: