Tales of Symphonia Marta Ruarti Halloween Cosplay Kostým s ponožky a tašky

Tales of Symphonia Marta Ruarti Halloween Cosplay Kostým s ponožky a tašky

Nový produkt

1 616.34 Kč

1 795.94 Kč

-10%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Když si objednáte,prosím, řekněte mi vaše výška,hrudníku,pasu,boků a ramen velikosti

O Produktu

Všechny naše produkty jsou stejné jako to, co ukazují fotografie. (Prosím, přijměte, že by tam být malý rozdíl, protože světlo na fotografování.) To, co vidíte, je to, co dostanete. Pokud vám záleží detaily hodně, prosím, podívejte se na naše detailní fotografie tak pečlivě, jak je to možné. Snažíme se v našich silách, aby nabídnout vše kolem fotografie našeho výrobku.

O Dodací Adresu

Prosím, ujistěte se, že adresa, kterou jste dali při zadávání zakázek v www.eldomplus.cz má pravdu. Budeme loď položky na adresu vlevo v www.eldomplus.cz. Pokud se stane, že chcete změnit adresu, prosím, napište v www.eldomplus.cz cílem poznámka.

O Balíčku

Všechny naše výrobky, by měla být přezkoumána před odesláním a by být dobře zabalené, v případě, že by poškozený v lodní dopravě.

O Způsoby Dopravy a Dodací Dny

Po obdržení vaší objednávky, budeme zařídit doručení do 3 dnů. Pokud byste chtěli, abychom loď China Post Air Mail, který je zdarma, to bude trvat delší dobu, aby se dospělo. To je o 15 až 30 dní. (Pozor: Turecko a Brazílie kupující prosím, don ' t zvolit tuto metodu, protože to nemůže přijet v Turecku a Brazílii.) Pokud byste chtěli získat zboží rychleji, můžete si vybrat DHL nebo EMS. Vezměte si spojené státy jako příklad, bude to trvat asi 5 až 7 dní, aby se dospělo EMS a 3 až 5 dnů prostřednictvím DHL. Pokud byste chtěli sledovat své objednávky, můžete jít do podrobností objednávky nebo E-mailem nám na ch ecking. Jakmile jsme loď zásilky, námořní společnost řídí, když parcel, které mají být odeslány. Počkejte, prosím, pro balík, aby se dospělo. Pokud to trvá déle, než očekáváte, prosím, řekněte nám, a my bychom zkontrolovat a rychle přepravní společnosti.

O Zpětnou Vazbu

Ohlasy jsou pro nás velmi důležité. Jakmile jste obdrželi výrobek od nás, budeme rádi, pokud necháte pozitivní zpětnou vazbu (5 hvězdiček) v našem obchodě. Ale pokud nejste spokojeni s naším produktem, můžete, kontaktujte nás nejprve před odchodem zpětnou vazbu. Ocenili bychom, pokud nechcete opustit negativní zpětnou vazbu, aniž by nám to řekla. Bychom se snažit v našich silách, aby řešení jednou jsi řekl, že nákup zážitek není tak dobrý, jak se očekávalo. Komunikace je velmi důležité. Mohl byste nám ukázat pozitivní zpětné vazby, které jste nám dali

jakmile byste chtěli umístit více příkazů s námi. Dáme vám slevu na výrobky na budoucí objednávky.

O Vrácení Výrobku

1.Jsem f návratu je způsobena, když tam je problém v náš produkt, budeme nést přepravní poplatky. Ale budeme potřebovat vaši pomoc, aby nám nabídnout fotografie pro nás vědět, že jsou produkty špatné kvality.

2. Pokud návratu je způsobena pouze tehdy, když kupující není spokojen s stylů a barev, nebo jakýchkoli jiných důvodů, že není o kvalitě, kupující by měl nést náklady na dopravu.

Prosím, informujte nás před odesláním zpět výrobků, takže jsme mohli získat produkt bez problémů. Prosím, použijte box balení produktu tak, že nebude poškozena během přepravy. A prosím, pochopit, že budeme dělat náhradu poté, co obdržíme zboží zpět. A nemůžeme vrátit výrobek, když je špatná pro prodej.

Vaše spokojenost je naší prioritou. Bychom se snažit v našich silách, aby vám nabídnout naše nejlepší služby a nejlepší produkty.

Štítky: opilý trpaslík, kostým, trpaslík elf kostým, saténový kostým sex, trpaslík ramena kostým, legrační trpaslík kostýmy, ženy dirndl kostým, trpaslík nesoucí kostým, hentai sex kostým, hanfu kostým košile, trpaslík kostým kalhoty.

Parametry

Speciální Použití Kostýmy
Komponenty top
Znaky školní uniforma
Typ Zdroje anime
Značka víla snílka
Pohlaví Unisex
Materiál Polyester
Název Oddělení Dospělé
Typ Položky Sady

Napsat recenzi

Tales of Symphonia Marta Ruarti Halloween Cosplay Kostým s ponožky a tašky

Tales of Symphonia Marta Ruarti Halloween Cosplay Kostým s ponožky a tašky

Když si objednáte,prosím, řekněte mi vaše výška,hrudníku,pasu,boků a ramen velikosti O Produktu Všechny naše produkty jsou stejné jako to, co ukazují fotografie. (Prosím, přijměte, že by tam být malý rozdíl, protože

Související produkty: