FUMAT svícen Motýl vitráž Vánoční Dárek Ložnice Noční Noční Světlo Lampy Svatební Dekorace Tealight Držáky

FUMAT svícen Motýl vitráž Vánoční Dárek Ložnice Noční Noční Světlo Lampy Svatební Dekorace Tealight Držáky

Nový produkt

350.83 Kč

730.70 Kč

-51%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

SPECIFIKACE

Styl:Tiffany Materiál: Kov, Sklo Rozměry: Výška: 11cm Šířka : 11cm Svícen dia: 4 cm (1inch=2.54 cm) Záruka: 5 let Vhodné pro: Ložnice,pracovna, Grogshop,Obývací pokoj a tak dále. Tento produkt lze použít jako svícen (svíčka není součástí balení), také dekorace. Nejlepší pro Domácí Party/Seznamka /Domácí dekorace /Dárek.

Obrázky Produktu

Platba

Na naší APLIKACI, můžete použít následující platební metody: Visa, MasterCard, Maestro, Discover card a Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, ideální, služba przelewy24, SMS Platby v Rusku(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) a www.eldomplus.cz Kapsy. Na našich webových stránkách (PC), můžete použít následující platební metody: Visa, MasterCard, Maestro, Discover card a Diners Club card, American Express, bankovní Převod, Webmoney, Yandex.Peníze, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, iDeal, Giropay, Sofort Bankovnictví, Carte Bancaire (Carte Modrá), služba przelewy24, SMS Platby v Rusku (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Platba v Hotovosti (Euroset, Syvaony, ruské Post), a www.eldomplus.cz Kapsy

Zásilka

1.Všechny objednávky budou odeslány do 7 dnů poté, co vaše platba byla vymazána. 2.Budeme loď na vaši adresu, kterou jste odešel na www.eldomplus.cz ,prosím, ujistěte se, že vaše adresa je správná. Pokud chcete změnit jinou adresu, prosím, zanechte nám zprávu na www.eldomplus.cz mail, nebo nás kontaktujte na Ali on-line chatu. 3.Máme EMS,E-paket,China Post Air Mail může být chioce. 4.Pokud potřebujete položku naléhavě, prosím, kontaktujte nás pro detaily před nákupem. 5.Jsme obvykle odeslat položku na vás, jak náš slib dodací lhůta. Obdržíte e-mail informující vás, když vaše objednávky odeslány. Žádné zásilky v sobotu nebo v neděli nebo Národní/Post Office svátky. 6.Místní vyzvednutí není k dispozici.

FUMAT PŘÍBĚH ZNAČKY

FUMAT Tiffany art osvětlení(Lampy Tiffany),Zdědil původní styl 19. Století Amerického umění mistra TIFFANY.Integrace moderní a moderní techniky s Elegantní a klasický zajímavé.Je ozdobený jemnou a elegantní styl pro moderní život.S vysokou barevnou skleněnou vložkou svařování,ruční práce,s bohaté barvy,vynikající zpracování,hladké a velkorysé design,lehké a krásné,styling a luxusní,osvětlení nadšení pro život,uvolnění mimořádné světlo!Tiffany sklo lampy jsou považovány za součást Secese,to je nejen vybavení domova,ale také může být uložen jako sběratelské předměty.

Štítky: skleněná váza, svíčka pro jar, wc papir držák, svíčka svícen sklo, candl držák, vázu zdobí domov, svatební dekorace stan, váza, kadidlo držitel stojan, combi vintage dekor.

Parametry

Materiál Sklo
Funkce Vitráže psací Stůl Světla
Stínidlo Barva Červená/Žlutá/Modrá
Functon3 Barevného Skla Stolní Lampa
Styl Evropský Styl UMĚLECKÉ Sklo
Použití Svátky
Function2 Dárek Svícen
Function1 Butterfly Stolní Umění
Stínidlo materiál Vitráže noční světlo
Originální Čína
Původ KN(Původu)
ruční práce Ano
Odpovídající Svíčku Malé Tealight
Příležitosti Vánoční
Typ Položky Svícen
Function4 Děti Psací Stůl Světla
Číslo Modelu CHCH19071801
Typ Čaj Světle Majitele

Napsat recenzi

FUMAT svícen Motýl vitráž Vánoční Dárek Ložnice Noční Noční Světlo Lampy Svatební Dekorace Tealight Držáky

FUMAT svícen Motýl vitráž Vánoční Dárek Ložnice Noční Noční Světlo Lampy Svatební Dekorace Tealight Držáky

SPECIFIKACE Styl:Tiffany Materiál: Kov, Sklo Rozměry: Výška: 11cm Šířka : 11cm Svícen dia: 4 cm (1inch=2.54 cm) Záruka: 5 let Vhodné pro: Ložnice,pracovna, Grogshop,Obývací pokoj a tak dále. Tento produkt lze použít jako svícen (svíčka

Související produkty: